Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki silik çizgi var gibi geldi banaKızlar ya merhaba yine ben inşallah burdasinizdir 6. Gün beta 1.20 çıktı bu gün 8. Günüm su teste bı bakarmisiniz sizce varmı valla beta böyle olunca olmucak diye hazırladım kendimi ama ya ben kör oldum artık çizgi aramaktan yaaaEki Görüntüle 3210091
Yaaa banada öyle geldi 3 gün sonra testim var çok korkuyorum ben ya yine umutlanirim kanda çıkmazsa diyeSanki silik çizgi var gibi geldi bana
Canım yaaa bı bak valla ben artık allak bullak oldum 6. Gün biliyorsun beta 1.20 çıktı bu gün transfer günü hariç 8. Gün benim gözlerim kör oldu galiba belirti aramaktan maf oldum şuna bı bak Allah rızası için ya psikolojim bozuldu resmen benimYaaa banada öyle geldi 3 gün sonra testim var çok korkuyorum ben ya yine umutlanirim kanda çıkmazsa diye
Ya maşallah inşallah katlanarak artar benim de 3. Gün embiriyosu bu gün 8. Gün belirtiniz var mıKızlar 3. Gün embriyosu bugün 8. Günüm kan testim 14.6 çıktı nasıl sizce
Kaçıncı gün embriyosu. İnşallah bebeğin sana tutunmuştur canımYaaa banada öyle geldi 3 gün sonra testim var çok korkuyorum ben ya yine umutlanirim kanda çıkmazsa diye
5 gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum canım inşallah canım inşallah Allah büyükKaçıncı gün embriyosu. İnşallah bebeğin sana tutunmuştur canım
Benim onuncu gün 770, doktorum çok güzel dedi. Beşinci gün embriyosu. Senin kaçıncı gün canım?Merhaba, tüp bebekte bugün ilk test günümdü ve sonucum 877 çıktı sizce bu değer fazla mı
Hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla ilerlesin inşAllahKızlar ardışık transferin 12.günü sonucum 253 çıktı inşallah hepimiz kucagımıza alırız
Benim onuncu gün 770, doktorum çok güzel dedi. Beşinci gün embriyosu. Senin kaçıncı gün canım?
Hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla ilerlesin inşAllah
Teşekkür ederim 3. Gündü benimHayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla ilerlesin inşAllah
Testi kaçıncı gün yaptın canım?Teşekkür ederim 3. Gündü benim
12. Gün dedi doktorum 3. Gün embriyosu olduğu için. Yani bugün yaptırdımTesti kaçıncı gün yaptın canım?
Ya işte çok yakın değerlerimiz, benimkine doktorum çok iyi dedi, çok rahat ol12. Gün dedi doktorum 3. Gün embriyosu olduğu için. Yani bugün yaptırdım
Banada iyii dedide herkesin ilk testte 200 max 400 falan oluyor. 877 çıkınca çok geldi gözümeYa işte çok yakın değerlerimiz, benimkine doktorum çok iyi dedi, çok rahat ol
Biraz daha erken tutunmuş demek ki, fırlama bizimkiler galibaBanada iyii dedide herkesin ilk testte 200 max 400 falan oluyor. 877 çıkınca çok geldi gözüme
HeraldeBiraz daha erken tutunmuş demek ki, fırlama bizimkiler galiba