Ben kimyasal yaşadım daha önce hiç lekelenmem olmamıştı, şu an pozitif şükür betam iyi yükseliyor ama 2 3 günde bir lekelenme yaşıyorum koşup beta veriyorum yükselmiş, 15. Gün yaşamıştım bugün 19. Gün yine oldu şükür yüksek çıktı betam. Siz de kan verin bi an önce yükselmesini takip edin içiniz rahat eder. Ayrıca evinizde aynı testten varsa yarın tekrarlayın zaten belirginleşmiş olur biraz dahaarkadaşlar merhaba ben 14 şubatta 5. gün 2 adet embriyo transferi oldum. Bugün 8. gün ve sabah erken gebelik testinde pozitif gördüm ancak akşamında kahverengi lekelenmem oldu. Bunu yaşayan var mı? tutunma kanaması olmak için geç değil mi? Okuduklarım hep kimyasal ile sonuçlanmış çok tedirgin oldum.
7 mm üzerine transfer yapılıyor canım. Ama 8 üzerine cikabiilirse daha iyi olur. Bunun için nar suyu icebilirsin günde bir bardak kadar. Carrefour da organik olanları var. Benim 7 civarı olduğum transfer tutmadı ama çok tutan da duydum. Bu transferimde 8,5 civarıydı tuttu bu sefer.kizlar merhaba, rahim kalinliginiz kac ti transfer oldugunuzda? Bugun kontrolum vardi 7 mm cikti, biraz daha kalinlasmasi lazim dedi doktor, cokmu dusuk?
Kan testi yaptırdın mı canım?Proluton depot kullanıyorum haftada bir. 2 gün ssonra yine kullanacağım inşallah kimyasal değildir çok korkuyorum
Benim 10 mm di sanırım kendi aralarında konuşurlarken duymuştum doktorları. Zaten ilaçlar kalınlaştırıyor inşallah siizn de uygun koşullarınız olurkizlar merhaba, rahim kalinliginiz kac ti transfer oldugunuzda? Bugun kontrolum vardi 7 mm cikti, biraz daha kalinlasmasi lazim dedi doktor, cokmu dusuk?
hayır kan testi günüm cuma verdiler, gerçekten beklemek çok stresliKan testi yaptırdın mı canım?
Ayyy hadi bakalım yaaa7 mm üzerine transfer yapılıyor canım. Ama 8 üzerine cikabiilirse daha iyi olur. Bunun için nar suyu icebilirsin günde bir bardak kadar. Carrefour da organik olanları var. Benim 7 civarı olduğum transfer tutmadı ama çok tutan da duydum. Bu transferimde 8,5 civarıydı tuttu bu sefer.
Ben 14 Şubat'ta transfer oldum, bugün kan testinde çıktı. Bu kadar bile zor dayandım.hayır kan testi günüm cuma verdiler, gerçekten beklemek çok stresli
Gerçekten bütün okuduğum geç lekelenmeler kimyasal ile sonuçlanmış. Çok üzgünüm ama kimyasal galibaBen 14 Şubat'ta transfer oldum, bugün kan testinde çıktı. Bu kadar bile zor dayandım.
Canım sade frappemAyyy hadi bakalım yaaaara ara bakıp kontrol ediyordum seni, şimdi bu yazını gorünce çok sevindim senin adına Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
Aynen canım. Zor ve kötü günler geride kalsın inşallah. Cinsiyet öğrenme, doğum, doğum sonrası hikayelerini de okumayı nasip etsin AllahCanım sade frappem. Neler yaşadık biz semle, güzel haberlerde de buluşmak nasip oldu, çok şükür . Çok teşekkürler bitanem
Ben bu şekilde bilmiyorum canım, bence boşuna endişe ediyorsun. Ama doktoruna söyle lekelenmeni. Varsa bir problem zaten tedbir alır.Gerçekten bütün okuduğum geç lekelenmeler kimyasal ile sonuçlanmış. Çok üzgünüm ama kimyasal galiba
İnşAllah canım benim. Hep güzel haberlerde buluşalım artık inşAllahAynen canım. Zor ve kötü günler geride kalsın inşallah. Cinsiyet öğrenme, doğum, doğum sonrası hikayelerini de okumayı nasip etsin Allah
Hayırlı olsun evet var :)Kızlar gunaydin inşallah birileri vardır şuan burda 17 Şubat'ta transfer oldum 5.gün embriyosu bu gün transfer günü hariç 6. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım bı bakarmisinizEki Görüntüle 3209262
Ayyyy çok mutlu ettin beni İnşallah öyledir Allah ne muradın varsa versin inşallahHayırlı olsun evet var :)
Canım ben çizgini gördümKızlar gunaydin inşallah birileri vardır şuan burda 17 Şubat'ta transfer oldum 5.gün embriyosu bu gün transfer günü hariç 6. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım bı bakarmisinizEki Görüntüle 3209262
Yaa çok teşekkür ederim kuzum benimCanım ben çizgini gördümHayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim de ilk yaptığım test böyle çıkmıştı şimdi 10. Gündeyim kasette de çıkıyorKızlar gunaydin inşallah birileri vardır şuan burda 17 Şubat'ta transfer oldum 5.gün embriyosu bu gün transfer günü hariç 6. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım bı bakarmisinizEki Görüntüle 3209262
hayırlı olsunKızlar gunaydin inşallah birileri vardır şuan burda 17 Şubat'ta transfer oldum 5.gün embriyosu bu gün transfer günü hariç 6. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım bı bakarmisinizEki Görüntüle 3209262