2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

İNŞALLAH SAĞLIKLIYSA HAYIRLISIYLA GELSİN BEBEĞİN. BENİM 5 İNCİ TÜP BEBEK DENEMESİNDE OLDU. 3 TANEDE DOĞAL KİMYASAL GEBELİĞİM VAR. ÇOK YORUCU EVET AMA BEBEK KOKUSUNA DEĞER.
Aynen hem maddi hem manevi insan çok yıpranıyor benimde 2 denemem ilkide negatif olmuştu o yüzden hiç umudum yok bu arada senin adına çok sevindim Allah'ım sağ salim kucana almayı nasip etsin

Aynen hem maddi hem manevi insan çok yıpranıyor benimde 2 denemem ilkide negatif olmuştu o yüzden hiç umudum yok bu arada senin adına çok sevindim Allah'ım sağ salim kucana almayı nasip etsin
ÇOK SAĞOL CANIM. İNŞALLAH SENİNDE EN KISA ZAMANDA TADARSIN BU DUYGUYU. HER TEST DOĞRU ÇIKMIYOR. PREDİCTOR ERKEN GEBELİK TESTİYLE YAPTIM BEN.

Canım tebrik ederim, bu teste göre hamilesin.. Benim transfer 14 Şubat'ta oldu. Bugün sekizinci gün. Beta hcg 260 çıktı ama kaset testte benim bundan daha silik çizgim. Endişe etme yani.
Çok sağol canım bende tebrik ederim seni Allah hayırlısını versin diyelim.. bende 28i test günüm o gün kan veriyim diyorum

Merhaba kızlar bende 16sında transfer oldum 2 adet embriyo dün ve bugün erken gebelık testi yaptım benim göreceğim bir şekilde çok silik çıktı biraz bekleyınce 1 negatifim var adet günümde kanama olmuştu ve bugün de adet günüm ve kasıklarıma ağrı vurmaya başladı acaba yine mi olmadı çok yorucu ama değiyor iste güzel şeyler duymaya ihtiyacım var sanırım o yüzden yazmak istedim size

Benimde transferim 14 şubata oldu 2 tane dondurulmuş embiroyo transfer oldu 7gunde evde idral testi yaptım negatif çıktı sen evde idral testi yaptınmı canım
Benim sekizinci gün yani bugün çok ama çok silik bir çizgi çıktı canım. Ama kanda 260. Yani kan testi yaptırmasam büyük ihtimalle yine olmadı derdim.

Ca
Canım senin daha 6. Günün. Silik çıktıysa vardır, zaten koyu çıkamaz ki bu kadar erken. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Benim bugün transferden sonra 19. Günüm o regl ağrısına benzer ağrılarım daha 2 3 gündür yok. Ondan önce ben de epey korkmuştum pozitifi görmeme rağmen, o regl olacağımız dönemde o ağrıları çoğu kişi yaşıyor bence, benim regl dönemim 1 2 gün geçti sonra ağrılar da geçti gitti şükür siz idrar testinizi tekrarlayın zaten belirginleşir inşallah

Ben 7. Gün başladım test yapmaya çok silikti 8. Gün tekrar yaptım bir miktar daha koyulaşmıştı kan verdim 55 çıktı, düşünün yani 6. Gün daha 20 lerdeymiştir

Ya umarım dedıgınız gibidir adete 1 hafta kalmıştı ve ilk transferimde de adet gününde kanama yaşamıştım aynısını yasıcam diye çok korkuyorum suanda anlatamam burda erkenden öğrenenler var belkı dedım bende de çıkar mı dıye yaptım hiç pozitif goremedım 4 seneye yaklaştım ilk günlerden beri kasık ağrısından öldüm dünde aynı sekılde bugün de ara ara vuruyor geçiyor sonra işte adet olmamayı ınsan bekler mi işte bende bekliyorum umarım bende sizler gıbı pozitif görürüm

Ben 7. Gün başladım test yapmaya çok silikti 8. Gün tekrar yaptım bir miktar daha koyulaşmıştı kan verdim 55 çıktı, düşünün yani 6. Gün daha 20 lerdeymiştir
Ben 4.gün kaset test 5.6 sında erken gebelık testi yaptım gözle gorebılecegim ince çizgi oluştu bıraz bekledıkten sonra hemen çıkmadı işte sizlere baktıkça koyu koyu testler bende çıkmayınca dedim yine olmadı bu arada hayırlı uğurlu olsun şimdiden umarım dedıgınız gıbıdır de bende yaşarım bu duyguyu

Ama burda sizin gibi deıl ki çok ince bir çizgi ve dediğim gibi adet günüm bugün umarım dedıgınız gıbıdır hayırlı olsun tekrardan
Çok teşekkürler canım. Bak ben şimdi benimkini eklemeye çalışacağım umarım gelir mobilde dosya eklenmiyor bende. O kadar siliki ki, kan testi vermiş olmasam negatif sanırdım.

Çok teşekkürler canım. Bak ben şimdi benimkini eklemeye çalışacağım umarım gelir mobilde dosya eklenmiyor bende. O kadar siliki ki, kan testi vermiş olmasam negatif sanırdım.
Atsana bi canım bakayım ya hemen mı çıktı senın yoksa bıraz bekledi mi bıraktım gittim 10 dakika sonra gördüm çizgiyi dikkate almayın dıyolar ya ondan kesın olmadı dusuncesındeyım sen kaçıncı gunde verdin acaba kaçıncı gün embriyosu senın kı benim bendekiler 4aa yazıyor 2 tane kaçıncı gün oluyor 5 mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…