2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Ben de ilk defa ekledim olmuştur sanırım. Bu 7. Gün sabahtı ilk başta fotoğrafta bile çıkmıyordu sonradan belirginleşti, bu predictor early iyi bir test kaset test yapsam bu kadar çıkmayabilirdi, markaya göre de değişiyor.

Eklentiler

• BF474EB5-A833-4C45-B4A8-C9469CF63593.jpeg
    92,2 KB · Görüntüleme: 69
Evet burda çok belli benım bu marka değil o koyu pembe olanlardan bunlardan alıcaktım almadım işte 1 tane kaldı elimde suanda zaten bugün adet olmazsam şayet 2 gün daha bekleyıp diğerini yapıcam artık

Canım atmaya çalışıyorum ama mobilde atamıyor benim telefon. Dosya ekleden ekliyorsunuz di mi siz de? Benim bir iki dakikada çıktı ama o kadar silik ki, kan testim olmasa negatif heralde derdim. Ben sekizinci gün verdim, 14 Şubat'ta transfer olmuştum. İki tane beşinci gün embriyosu. Sende de 4aa yazdığına göre evet seninki de beşinci gün embriyosu canım. Ben senin yerinde olsam kan testi verir kurtulurum bu düşüncelerden. Ama doktorun kızar mı onu bilemedim. Benimki bekleyemeyecegimi zaten bildiği için sekizinci güne tav oldu.

Evet dosya ekleden acaba büyükse boyutu yükleme yapmaz kırp bence vala 1 sene önce ılk transferimde kan testi yaptırdım ondan sonra hıc yaptırmadım sen düşün artık of bu düşünceler beni bitiriyor doktorum kızacagını sanmıyorum da işte hani testte te görsem çok uzun zaman oldu görmediğim ıcın insan istiyor senın hemen çıkmış işte benim sonradan çıktı 1.2 gün daha beklıyım dıyorum bir tane daha testim kaldı onu da yaparim bugün adet günüm ya ondan korkuyorum ilkinde de dedıgım gıbı gününde adet oldum Buda mı aynısı olacak diye düşünüyorum sureklı bakıyorum bişey varmı diye kasık ağrılarım kayboldu kaç gün kasık ağrısı ateş basması üşüme bugünde belim agrimaya başladı ayaklarım ağrıyor belirti aramak istemiyorum çünkü kullandığımız ilaçların da etkisi var eminim

Dosya ekle hiç çalışmıyor ki, üstüne bassan da basmasan da aynı. Bu belirtiler çoğu kişide var, bende pek olmadı. Dediğin gibi çoğu ilaçların etkisi sanırım.

Olacağı varmış demek benim embriyolar hiç genetiğe bile gitmedi neden bilmiyorum. İnşallah bu ay güzel haberler alırsjnız

Lunitus kullanan arkadaşlar sizde kaşıntı yapıyor mu koş kaşınıyor ve acıyor bir tek bendeyse doktorla konuşayım mı

Benimde transferin 19. Günü yarın tekrar test verip kese görmeye gideceğim. Siz keseyi gördünüz mü? Benim en hassas yerim göğüslerim hiç el değmiyor birde belimde sık sık ağrı oluyor?

Benimde transferin 19. Günü yarın tekrar test verip kese görmeye gideceğim. Siz keseyi gördünüz mü? Benim en hassas yerim göğüslerim hiç el değmiyor birde belimde sık sık ağrı oluyor?
Ben en son ctesi günü kan verdim yükselmişti, o yüzden tekrar kan vermedim. Benim göğüslerim arada sızlıyo arada geçiyo gibi oluyo pek bi belirtim yok açıkçası

arkadaşlar merhaba ben 14 şubatta 5. gün 2 adet embriyo transferi oldum. Bugün 8. gün ve sabah erken gebelik testinde pozitif gördüm ancak akşamında kahverengi lekelenmem oldu. Bunu yaşayan var mı? tutunma kanaması olmak için geç değil mi? Okuduklarım hep kimyasal ile sonuçlanmış çok tedirgin oldum.

kizlar merhaba, rahim kalinliginiz kac ti transfer oldugunuzda? Bugun kontrolum vardi 7 mm cikti, biraz daha kalinlasmasi lazim dedi doktor, cokmu dusuk?

Canım endişelenme, üç kadından biri yaşıyor bu lekelenmeleri. Kahverengi olunca problem olmuyor diye biliyorum ama doktoruna haber ver, bazen proluton Depot vurduruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…