Ayyy maşallah maşallah çok sevindim rabbim tamamını erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim de ilk yaptığım test böyle çıkmıştı şimdi 10. Gündeyim kasette de çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy maşallah maşallah çok sevindim rabbim tamamını erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim de ilk yaptığım test böyle çıkmıştı şimdi 10. Gündeyim kasette de çıkıyor
Çok teşekkür ederim çok mutlu oldumhayırlı olsun
Canım çatlatma iğnesi etkisi değilse basbayağı pozitif. Zaten 6. Günde anca bu kadar çıkar, bu bile çok iyi. Yarın daha belirgin görürsünYaa çok teşekkür ederim kuzum benim inşallah vardır yaniltmiyordur test beni rabbim gönlüne göre versin inşallah canimm
Amin canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah kucağımıza almayı nasip etsinAyyyy çok mutlu ettin beni İnşallah öyledir Allah ne muradın varsa versin inşallah
Çatlatma iğnesi olmadım canım dondurulmus transfer oldum dünde yaptım bu testten çıkmadı bu gün böyle hiç umudum yoktu bide çok duysalim ota boka ağlıyorum ağlamakla geçirdim günümü sabah böyle görünce çok mutlu oldumCanım çatlatma iğnesi etkisi değilse basbayağı pozitif. Zaten 6. Günde anca bu kadar çıkar, bu bile çok iyi. Yarın daha belirgin görürsün
Benim de dokuzuncu günüm, ben de herşeye ağlıyorum. Dün pozitifi alınca neden herşeye ağladığım anlaşıldı. Seninki de aynı sebepten işt. Çok şükür Allah'aÇatlatma iğnesi olmadım canım dondurulmus transfer oldum dünde yaptım bu testten çıkmadı bu gün böyle hiç umudum yoktu bide çok duysalim ota boka ağlıyorum ağlamakla geçirdim günümü sabah böyle görünce çok mutlu oldum
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaa ondan galiba bu aglama kirizilarimBenim de dokuzuncu günüm, ben de herşeye ağlıyorum. Dün pozitifi alınca neden herşeye ağladığım anlaşıldı. Seninki de aynı sebepten işt. Çok şükür Allah'a
Onlar değil de canım ben de transfer sabahı ovitrella oldum sanırım çatlatma iğnesi o ama neden vurulduğumu bilmiyorumÇatlatma iğnesi transfer sonrası neden veriliyor acaba ben prolutex kullanıyorum bir de estrofem bunlar da pozitif çıkartır mı gebelik testinde acaba ?
Senin tazemi transferdi cnmOnlar değil de canım ben de transfer sabahı ovitrella oldum sanırım çatlatma iğnesi o ama neden vurulduğumu bilmiyorum
Yok dondurulmuştu benim de ama doktora göre farklı uygulamalar oluyor demek ki. Ben bugün kan verdim bakalım ne çıkacakSenin tazemi transferdi cnm
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonucunu alırsın bizimlede paylaşYok dondurulmuştu benim de ama doktora göre farklı uygulamalar oluyor demek ki. Ben bugün kan verdim bakalım ne çıkacak
Merhaba acaba dondurulmus muydu transferiniz? Ben de 18 Şubat'ta transfer oldumKızlar gunaydin inşallah birileri vardır şuan burda 17 Şubat'ta transfer oldum 5.gün embriyosu bu gün transfer günü hariç 6. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım bı bakarmisiniz Eki Görüntüle 3209262
Evet dondurulmuş kan testi verdim şimdi bakalım hayirlisi dua edin banaMerhaba acaba dondurulmus muydu transferiniz? Ben de 18 Şubat'ta transfer oldum