2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Canım çatlatma iğnesi etkisi değilse basbayağı pozitif. Zaten 6. Günde anca bu kadar çıkar, bu bile çok iyi. Yarın daha belirgin görürsün 🥰
Çatlatma iğnesi olmadım canım dondurulmus transfer oldum dünde yaptım bu testten çıkmadı bu gün böyle hiç umudum yoktu bide çok duysalim ota boka ağlıyorum ağlamakla geçirdim günümü sabah böyle görünce çok mutlu oldum 🤲🥰🙏

Çatlatma iğnesi olmadım canım dondurulmus transfer oldum dünde yaptım bu testten çıkmadı bu gün böyle hiç umudum yoktu bide çok duysalim ota boka ağlıyorum ağlamakla geçirdim günümü sabah böyle görünce çok mutlu oldum 🤲🥰🙏
Benim de dokuzuncu günüm, ben de herşeye ağlıyorum. Dün pozitifi alınca neden herşeye ağladığım anlaşıldı. Seninki de aynı sebepten işt. Çok şükür Allah'a🙏

Çatlatma iğnesi transfer sonrası neden veriliyor acaba ben prolutex kullanıyorum bir de estrofem bunlar da pozitif çıkartır mı gebelik testinde acaba ?

Çatlatma iğnesi transfer sonrası neden veriliyor acaba ben prolutex kullanıyorum bir de estrofem bunlar da pozitif çıkartır mı gebelik testinde acaba ?
Onlar değil de canım ben de transfer sabahı ovitrella oldum sanırım çatlatma iğnesi o ama neden vurulduğumu bilmiyorum 🥶

Sanırım taze transferde çatlatma iğnesi veriliyormuş diye okudum benimkisi dondurulmuştu canm test yaptım ama ilaçlardan falan da yalancı gebelik oluşabiliyormuş diye görünce korktum açıkçası

Şimdi okudum dondurulmuş olduğunu, kan sonucunuz ne çıktı acaba? Ben de test yapmak istiyorum ama henüz çıkmaz diye beklemedeyim

Merhabalar ben samsuna yeni taşındım ve tup bebek tedavisine burda devam edeceğim ama burda hangi doktora gideceğim ile alakalı hiç bir fikrim yok size sormak istedim maşaALLAH sübhanALLAH ki sizler de pozitif görenler var banada doktor konusunda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden hepinize teşekkür ederim ♥️

X