2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Ben 50 nin üzeri pozitif diye duymuştum , ayrıca daha çok erken . Umarım katlanarak artar gün be gün. Tebrikler

Kızlar merhaba neler yapıyorsunuz ben şuan rahim kalınlaştırmadayim estrofem kullanıyorum pazartesi kontrol var ilacım cumartesi bitiyor. İlaç bittikten kaç gün sonra transferi oluyo bilen varmı

Merhaba kızlar kan sonucun geldi ama bı anlam veremedim 4.5.6. günler evde yaptığım erken gebelik testleri 4.5. günler çok silik 6. Gün ise baya belli oluyordu ama kan sonucum 1.20 çıktı moralmen bittim çok kötüyüm şu an bu da sabah yaptığım testim p

Transfer günü hariç 6. Günüm bu gün
İlk kana sonra idrara geçer ya 6.gün için erken sanırım yerleşiyordur suanda bi kaç gün daha test yapın isterseniz kötülüğü takip edip kan testi verin derim gününden önce yapınca işte moral olarak insan çöküyor umarım bebeğiniz sizledir

İnşallah çok teşekkür ederim bende önce kana sonra idrara geciyo diye biliyorum o yüzden çok şaşırdım 1 tane test yapsam tamam hadi bozuktu diyelim ama her yaptığımda çift çizgi görüp kanda negatif çıkması çok şaşırdım anlam veremiyorum hala

yaptıkların hep aynı marka testmiydi ? canım yarın birdaha yap gerekirse kan verirsin bariz belli çizgi. hangi marka bu test? sakin ol takip et canım hemen kendini üzme

Merhaba arkadaşlar ben 15 Şubat çift embriyo 5.gün idi transfer oldum. 23 Şubat kan testi günümde bu süreç de hergun sıkıntılı geçti yeme içme dikkat ettim oturup kalkma dikkat ettim aşırı yormadim kendimi ama günlük yaptım islerimi belirti olarak da hafif kasık ağrısı vardı onun dışında pek bişi hatırlamıyorum çünkü nerdeyse transfer olduğumu bile unuttum eşimin ailesi depremzede ler tam transfer öncesi bize geldiler evsiz kaldılar sonra tekrar başka bir şehre gittiler sonra tekrar başka onlar savrulurken eşim ve bende stres dolu günler geçirdik. Ama bugün çok umudum yokken sonucum 180 çıktı Allah im devamı da gelir inşallah o yüzden hiç bişi kafanıza takmayın Allah ol derse oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…