Hayırlı olsun inşallah güzel güzel katlansınKan sonucum çıktı. Bugün transfer hariç 9. Günüm ve hcg 50.67 çıktı nasıl acaba
Ya inşallah yükselirHayırlı olsun inşallah güzel güzel katlansınönemli olan yarından sonra verdiğinizde ne kadar yükselmiş olduğu
Merhaba sizin çift embriyo mu transferBenim sekizinci gün yani bugün çok ama çok silik bir çizgi çıktı canım. Ama kanda 260. Yani kan testi yaptırmasam büyük ihtimalle yine olmadı derdim.
Merhaba, evet çift embriyo.Merhaba sizin çift embriyo mu transfer
Dokuzuncu günde benzer değerler çok gördük, hepsi sağlıkla doğdu canım, endişelenme. Onun artışı önemli. Yani iki gün sonra değerin iki katı olduysa problem yok. Hayırlı olsunBana 50,67 biraz düşük gibi geldi acaba sabah erkenden verdiğim için mi böyle
Aaa nasıl olur kaçıncı gündesiniz suanda sizMerhaba kızlar kan sonucun geldi ama bı anlam veremedim 4.5.6. günler evde yaptığım erken gebelik testleri 4.5. günler çok silik 6. Gün ise baya belli oluyordu ama kan sonucum 1.20 çıktı moralmen bittim çok kötüyüm şu an bu da sabah yaptığım testim pEki Görüntüle 3209447
Transfer günü hariç 6. Günüm bu günAaa nasıl olur kaçıncı gündesiniz suanda siz
İlk kana sonra idrara geçer ya 6.gün için erken sanırım yerleşiyordur suanda bi kaç gün daha test yapın isterseniz kötülüğü takip edip kan testi verin derim gününden önce yapınca işte moral olarak insan çöküyor umarım bebeğiniz sizledirTransfer günü hariç 6. Günüm bu gün
İnşallah çok teşekkür ederimİlk kana sonra idrara geçer ya 6.gün için erken sanırım yerleşiyordur suanda bi kaç gün daha test yapın isterseniz kötülüğü takip edip kan testi verin derim gününden önce yapınca işte moral olarak insan çöküyor umarım bebeğiniz sizledir
yaptıkların hep aynı marka testmiydi ? canım yarın birdaha yap gerekirse kan verirsin bariz belli çizgi. hangi marka bu test? sakin ol takip et canım hemen kendini üzmeMerhaba kızlar kan sonucun geldi ama bı anlam veremedim 4.5.6. günler evde yaptığım erken gebelik testleri 4.5. günler çok silik 6. Gün ise baya belli oluyordu ama kan sonucum 1.20 çıktı moralmen bittim çok kötüyüm şu an bu da sabah yaptığım testim pEki Görüntüle 3209447
Evet canım hep aynı marka test inşallah öyle olur yaaa çok kötü oldumyaptıkların hep aynı marka testmiydi ? canım yarın birdaha yap gerekirse kan verirsin bariz belli çizgi. hangi marka bu test? sakin ol takip et canım hemen kendini üzme
18 GÜN 1064 TÜ AYNIYIZ CANIM VE KESEYİ GÖRDÜM. HAYIRLI OLSUN GÜZEL YÜKSELMİŞArkadaşlar bugün transferin 20. Günü beta 2002 çıkmış. Yarın kese görmeye gideceğim inşallahsizce nasıl düşük mü? Bundan 2 gün önceki 850 idi