2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

arkadaşlar merhaba ben 14 şubatta 5. gün 2 adet embriyo transferi oldum. Bugün 8. gün ve sabah erken gebelik testinde pozitif gördüm ancak akşamında kahverengi lekelenmem oldu. Bunu yaşayan var mı? tutunma kanaması olmak için geç değil mi? Okuduklarım hep kimyasal ile sonuçlanmış çok tedirgin oldum.
Ben kimyasal yaşadım daha önce hiç lekelenmem olmamıştı, şu an pozitif şükür betam iyi yükseliyor ama 2 3 günde bir lekelenme yaşıyorum koşup beta veriyorum yükselmiş, 15. Gün yaşamıştım bugün 19. Gün yine oldu şükür yüksek çıktı betam. Siz de kan verin bi an önce yükselmesini takip edin içiniz rahat eder. Ayrıca evinizde aynı testten varsa yarın tekrarlayın zaten belirginleşmiş olur biraz daha

kizlar merhaba, rahim kalinliginiz kac ti transfer oldugunuzda? Bugun kontrolum vardi 7 mm cikti, biraz daha kalinlasmasi lazim dedi doktor, cokmu dusuk?
7 mm üzerine transfer yapılıyor canım. Ama 8 üzerine cikabiilirse daha iyi olur. Bunun için nar suyu icebilirsin günde bir bardak kadar. Carrefour da organik olanları var. Benim 7 civarı olduğum transfer tutmadı ama çok tutan da duydum. Bu transferimde 8,5 civarıydı tuttu bu sefer.

kizlar merhaba, rahim kalinliginiz kac ti transfer oldugunuzda? Bugun kontrolum vardi 7 mm cikti, biraz daha kalinlasmasi lazim dedi doktor, cokmu dusuk?
Benim 10 mm di sanırım kendi aralarında konuşurlarken duymuştum doktorları. Zaten ilaçlar kalınlaştırıyor inşallah siizn de uygun koşullarınız olur ☺️🤲🏻

7 mm üzerine transfer yapılıyor canım. Ama 8 üzerine cikabiilirse daha iyi olur. Bunun için nar suyu icebilirsin günde bir bardak kadar. Carrefour da organik olanları var. Benim 7 civarı olduğum transfer tutmadı ama çok tutan da duydum. Bu transferimde 8,5 civarıydı tuttu bu sefer.
Ayyy hadi bakalım yaaa 😍😍😍 ara ara bakıp kontrol ediyordum seni, şimdi bu yazını gorünce çok sevindim senin adına 🥲🌈🌸🤸‍♀️🥳 Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh 🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Kızlar gunaydin inşallah birileri vardır şuan burda 17 Şubat'ta transfer oldum 5.gün embriyosu bu gün transfer günü hariç 6. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım bı bakarmisiniz 🙏🙏
IMG_20230223_081918_669.jpg

X