2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

D
Eğer değerim istenilen seviyeye gelirse inşallah evet
İnşallah gelecektir allahın izniyle 2 günde bir ikiye katlanmasını istiyorlar beta hcg nin 1500 ve üzeri olunca keseyi görüyorlar genelde alttan muayene ile diye biliyorum sizin en son beta hcg kaçtı tahmini ona göre bir günde gidersiniz yada doktor şu gün gelin demiştir

Cuma günü gel dedi bakalım saglikliysa inşallah cumaya görünmesi lazım

Merhabalar, negatif almaktan o kadar bıktım ki artık pozitif alınca yazicam demiştim. Şimdi ben de yerimi alayım canlarım. 14 Şubat transfer oldum. 2 tane NGS li beşinci gün embriyosu. Bugün beta hcg 260. İki gün sonra, Cuma günü tekrar test yapacağım. 2021 yılında bebeğimin kalbi durmuştu dokuzuncu haftada kaybetmiştim. O zamandan beri uğraşıyorduk. Umarım bu sefer sağlıkla ilerler.

Kızlar dünden beri bende göbekten progesteron vuruluyorum ama vurarken hiç ağrı hissetmiyorum. Biraz kiloluyum yağdan dolayimi hissetmiyorum acaba aklım çok karıştı yoksa iğne işe mi yaramıyor

Kızlar dünden beri bende göbekten progesteron vuruluyorum ama vurarken hiç ağrı hissetmiyorum. Biraz kiloluyum yağdan dolayimi hissetmiyorum acaba aklım çok karıştı yoksa iğne işe mi yaramıyor
BAZEN BENİMDE HİÇ ACIMIYOR. BİRDE İLK ZAMANLAR ACIMIYOR. ZAMANLA SÜREKLİ YAPINCA KARNIN HASSASLAŞINCA ACIYOR.

Benimde transferim 14 şubata oldu 2 tane dondurulmuş embiroyo transfer oldu 7gunde evde idral testi yaptım negatif çıktı sen evde idral testi yaptınmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…