İnşallah gelecektir allahın izniyle 2 günde bir ikiye katlanmasını istiyorlar beta hcg nin 1500 ve üzeri olunca keseyi görüyorlar genelde alttan muayene ile diye biliyorum sizin en son beta hcg kaçtı tahmini ona göre bir günde gidersiniz yada doktor şu gün gelin demiştirD
Eğer değerim istenilen seviyeye gelirse inşallah evet
Cuma günü gel dedi bakalım saglikliysa inşallah cumaya görünmesi lazımİnşallah gelecektir allahın izniyle 2 günde bir ikiye katlanmasını istiyorlar beta hcg nin 1500 ve üzeri olunca keseyi görüyorlar genelde alttan muayene ile diye biliyorum sizin en son beta hcg kaçtı tahmini ona göre bir günde gidersiniz yada doktor şu gün gelin demiştir
Canım bende de böyle çıktı her sabah tekrarlıyorum inşallah bu şekilde devam eder değerler yükselir kan testi önemli bi de kanda bu değerin 2ye katlaması önemliymişEki Görüntüle 3208858 Kızlar selam transfer günü hariç 6. Günüm sizce ?
İnşallah canım hayırlısı olsun kanı da ayın 28inde vericek bakalımCanım bende de böyle çıktı her sabah tekrarlıyorum inşallah bu şekilde devam eder değerler yükselir kan testi önemli bi de kanda bu değerin 2ye katlaması önemliymiş
Canım tebrik ederim, bu teste göre hamilesin.. Benim transfer 14 Şubat'ta oldu. Bugün sekizinci gün. Beta hcg 260 çıktı ama kaset testte benim bundan daha silik çizgim. Endişe etme yani.Eki Görüntüle 3208858 Kızlar selam transfer günü hariç 6. Günüm sizce ?
Benim göbeğimin iki yanı da mosmor. Her gün bir oksapar bir progestan vuruyorumkızlar sizinde göbeğiniz morardı mı iki yanıda mosmor oldu iğne girerken bile zorlanıyor Allah yardımcımız olsun yeterki sağ salim kucağımıza alalım inşallah
Yaa Çoook sevindim sağlıkla kucağınıza alin inşallahBana umut oldunuz ben de şuan öyleyim belki transferden önce daha çok kasık ağrısı ve belirti vardı şimdi hiç yok insan sürekli kendini dinliyor, bize de dua edin
Evde idral testi yaptın mı canim2 ŞUBAT TRANSFER TARİHİM. 3 GÜN EMBİRYOSU
beni oksapar mahvetti. progestan'a alıştım. oksapar yanında progestan masum kaldı :)Benim göbeğimin iki yanı da mosmor. Her gün bir oksapar bir progestan vuruyorum
7 GÜNÜ ÇOK SİLİK ÇIKTI. 10 GÜN KOYUYDU :)Evde idral testi yaptın mı canim
Banda 2tane dondurulmuş embiroyo transfer oldu dün 7. Günde evde idral testi yaptım negatif çıktı7 GÜNÜ ÇOK SİLİK ÇIKTI. 10 GÜN KOYUYDU :)
TAZE TRANSFERDİ BENİM ONDAN ERKEN ÇIKMIŞ OLABİLİR. 7 GÜN ÇOK ERKEN.9 GÜN YAP. DONDURULMUŞ DAHA GEÇ TUTUNUYOR DİYE BİLİYORUM.Banda 2tane dondurulmuş embiroyo transfer oldu dün 7. Günde evde idral testi yaptım negatif çıktı
Merhabalar, negatif almaktan o kadar bıktım ki artık pozitif alınca yazicam demiştim. Şimdi ben de yerimi alayım canlarım. 14 Şubat transfer oldum. 2 tane NGS li beşinci gün embriyosu. Bugün beta hcg 260. İki gün sonra, Cuma günü tekrar test yapacağım. 2021 yılında bebeğimin kalbi durmuştu dokuzuncu haftada kaybetmiştim. O zamandan beri uğraşıyorduk. Umarım bu sefer sağlıkla
BAZEN BENİMDE HİÇ ACIMIYOR. BİRDE İLK ZAMANLAR ACIMIYOR. ZAMANLA SÜREKLİ YAPINCA KARNIN HASSASLAŞINCA ACIYOR.Kızlar dünden beri bende göbekten progesteron vuruluyorum ama vurarken hiç ağrı hissetmiyorum. Biraz kiloluyum yağdan dolayimi hissetmiyorum acaba aklım çok karıştı yoksa iğne işe mi yaramıyor
Ayın 24 de kan verciyem artık umarım pozitif sonuç alırımTAZE TRANSFERDİ BENİM ONDAN ERKEN ÇIKMIŞ OLABİLİR. 7 GÜN ÇOK ERKEN.9 GÜN YAP. DONDURULMUŞ DAHA GEÇ TUTUNUYOR DİYE BİLİYORUM.
OKSAPAR FENA. MOSMOR KARNIM. SAĞLIKLA GELSİNLERDE KATLANIRIZ.beni oksapar mahvetti. progestan'a alıştım. oksapar yanında progestan masum kaldı :)
İNŞALLAH SAĞLIKLIYSA HAYIRLISIYLA GELSİN BEBEĞİN. BENİM 5 İNCİ TÜP BEBEK DENEMESİNDE OLDU. 3 TANEDE DOĞAL KİMYASAL GEBELİĞİM VAR. ÇOK YORUCU EVET AMA BEBEK KOKUSUNA DEĞER.Ayın 24 de kan verciyem artık umarım pozitif sonuç alırım
Benimde transferim 14 şubata oldu 2 tane dondurulmuş embiroyo transfer oldu 7gunde evde idral testi yaptım negatif çıktı sen evde idral testi yaptınmı canımMerhabalar, negatif almaktan o kadar bıktım ki artık pozitif alınca yazicam demiştim. Şimdi ben de yerimi alayım canlarım. 14 Şubat transfer oldum. 2 tane NGS li beşinci gün embriyosu. Bugün beta hcg 260. İki gün sonra, Cuma günü tekrar test yapacağım. 2021 yılında bebeğimin kalbi durmuştu dokuzuncu haftada kaybetmiştim. O zamandan beri uğraşıyorduk. Umarım bu sefer sağlıkla ilerler.