Yaptın mı canım
Yaptım erken testte böyle çıktı normal mi silik olması. Bugün transferin 8. Günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptın mı canım
Hayırlı olsun var bence 8. Gün normalEki Görüntüle 3208381
Yaptım erken testte böyle çıktı normal mi silik olması. Bugün transferin 8. Günü
Ya inşallah canım erken testte silik olunca endişe ediyorumHayırlı olsun var bence 8. Gün normal
Peki hiç kasık ağrınız falan var mı? Benim hiç olmadı iki gündür ağrı batma vsBenimde sizin gibi transferi öncesi doğal ilerlediği için ilaç kullanmıyoruz
Benim adet döngüm 26.27 gün olduğu için transfer olduğumda 8.9 gün vardı. Ama bence transfer yaparken yumurta toplanan gün ve embriyonun kaçıncı gün embriyosu olduğuna bakıyorlar. Benim adetin 13. Günü yumurta toplanmışlardı. Sonra embriyoları da 6. Gün dondurdular ve 2 ay sonra tam 19. Gün transfer yapıldı.Kizlar adetinize kaç gün kala transfer oldunuz.
Canım adetine kaç gün akldığına takılma.Genelde adet başlangıcından itibaren 19-22.gün yapılıyor.Benim de 20. Günde olacak nasip olursa.Yani tahmini adetimden 8-9 gün önceAdetinizden başlayarak mi 19.gun.? Benimki 5.gun embriyosu yarın inşallah transfer olucam. 3 Mart adet tarihim gösteriyor . Acaba geç mi oldum diye düşünmedim
ben adetin 24. günü transfer oldum canım :) yani bir dahaki adete 1 hafta kala diyelimKizlar adetinize kaç gün kala transfer oldunuz.
Bende hiç belirti yoktu hatta transfer olmuş gibi hissetmiyordum ama herkeste aynı değil belirti yoktu pozitifi gördümPeki hiç kasık ağrınız falan var mı? Benim hiç olmadı iki gündür ağrı batma vs
CANIM NE YAPTIN DOKTORA GİTTİN Mİ ?ben adetin 24. günü transfer oldum canım :) yani bir dahaki adete 1 hafta kala diyelim
Hayırlı olsun sağolun . Normalmiş demekki.Canım adetine kaç gün akldığına takılma.Genelde adet başlangıcından itibaren 19-22.gün yapılıyor.Benim de 20. Günde olacak nasip olursa.Yani tahmini adetimden 8-9 gün önce
Benim de şuan tam olarak 7 8 gün kaldı adetime . Ruhsal olarak değişiyim hem gergin hem duygusal hem hem ... Allah'ım yardım etsin inşallahben adetin 24. günü transfer oldum canım :) yani bir dahaki adete 1 hafta kala diyelim
Hayırlısı buymuş belki en güzeli bir zamanda sizi bekliyordur inşallahben negatif çıktım çok üzgünüm bütün belirtiler vardı
Evet canım keseyi gördüm çok şükür Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin kızlar hepimiz için dua ediyorum çok duygulandımCANIM NE YAPTIN DOKTORA GİTTİN Mİ ?
sakin ol canım dua et bol bol zikret..Benim de şuan tam olarak 7 8 gün kaldı adetime . Ruhsal olarak değişiyim hem gergin hem duygusal hem hem ... Allah'ım yardım etsin inşallah
Evet kuzum normal Hepimizin tedavisi hayırlısıyla pozitif olsun inşallahHayırlı olsun sağolun . Normalmiş demekki.