2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Bende de hiç bi belirti yok kişiden kişiye değişiyo bu sadece cok sinirliyim o da hormonlardan

Umarım sende hayaline kavuşursun ilk deneme de bende o kadar heyecanlıydım ki o iğneler ilaçlar bir anda olmayınca çok çökmüştüm senin kaç günün kaldı

Bugün sabah transferi de sayarsam 7. Günüm. Adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrısı var. Dayanamayıp bugün idrar testi yaptım. Silik çizgi çıktı. Transfer olduğum gün sabah Ovitrella yapmıştım. Onun etkisi olabilir mi ?

Gözün aydın canım Allah kucana almayı nasip etsin benimde transferinin 7.gunu bende belirti yok sende ne gibi belirti oldu
Amin canım inşallah teşekkür ederim. belim ve kasıklarım ağrıyordu ilk günden beri ama 3. günden sonra kendini baya bi gösterdi canım. Tabi herkeste aynı olcak diye bişey yok ama. Gaz sancısı oluyordu

benımde durumum benzer,
tup bebek ıle hamıle kaldım ama kesem duzensizdi,gecen hafta ılacları kestık pazar aksamı kanamam başladı..
doktorum pıhtılasma ıcın testler ıstedı lupus,beta glıkoproteın, antı kardıyoplın , antı kardıyoplın gibi testler..

Benimde 24subata kan testim canım bende bir belirti yok sende varmı
Transferin ilk gününden bugüne kadar hiç geçmeyen bir kasık ağrım var, adet sancısına benziyor. Ara ara hem sağ tarafımda, hem de sol tarafımda batmalar oluyor. Karnım çok şiş ve çok sert. Bunlar dışında bir belirti yaşamadım canım.

28i test günüm ama daha erken yapabilirim bakalım Hayırlısı
Benımde kan günüm 28i işte

O durum bende de var pozitif mı sizin acaba sol kasıgımda bacağıma doğru vuran bi ağrı batma 2 gün kaldı adetime benımde bugün 4.gün acaba adet mı olcam

O durum bende de var pozitif mı sizin acaba sol kasıgımda bacağıma doğru vuran bi ağrı batma 2 gün kaldı adetime benımde bugün 4.gün acaba adet mı olcam
Bugün 7. günüm ve henüz test yapmadım. Ben çok fazla bel ağrısı yaşıyorum. Benim de adetime 5 gün var. Bekliyorum

Bugün 7. günüm ve henüz test yapmadım. Ben çok fazla bel ağrısı yaşıyorum. Benim de adetime 5 gün var. Bekliyorum
Umarım tutunma belirtisidir benim sol kasıgımdan bacağıma gece bi ateş basması ayaklarım yanıyor bilemedim bu 2.transferim umarım tutunmadır kaçıncı gün embriyosu sizin

Umarım tutunma belirtisidir benim sol kasıgımdan bacağıma gece bi ateş basması ayaklarım yanıyor bilemedim bu 2.transferim umarım tutunmadır kaçıncı gün embriyosu sizin
O ateş basması bana bu gece oldu, uyandığımda çok terlemiştim ve benim de sürekli ayaklarım yanıyor. Benim ilk transferim, 5. gün embriyosu transfer edildi. Belirtilerimiz birbirine çok benziyor Sizin embriyonuz kaçıncı gün embriyosu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…