Kahverengi leke normalmiş ama o bile korkutucuMerhaba.Evet şu an sol kasığım çok ağırıyor.Normal yerleşiyordur bebiş ondandır.Kırmızı leke olmayıncaya kadar endişelenme.
Bende de hiç bi belirti yok kişiden kişiye değişiyo bu sadece cok sinirliyim o da hormonlardanMerhabalar bende 17 Şubat'ta transferimi oldum 5.gun embriyosu transfer edildi bende hala hiç bi belirti yok hafif kasıkta batma var ve tuhaf bı bicimde midede yanma oluyo hamileligin son aylarında olur ya aynı o şekilde bu bir belirti olabilirmi acaba
Umarım sende hayaline kavuşursun ilk deneme de bende o kadar heyecanlıydım ki o iğneler ilaçlar bir anda olmayınca çok çökmüştüm senin kaç günün kaldıHiç üzülmeyin ben her ay adetten 1 hafta 10 gün önce yasadığım belirtileri aynı şekilde yaşıyorum.. vurduğum her iğnede içtiğim her ilaçta acaba boşa mı diyorum ve bu benim ilk denemem kendimi umutlandırmakta istemiyorum çok olumsuz düşünmekte.. ama arasını bulamıyorum işte bu düşüncelerin, yastığa kafamı koyup hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden. O yüzden hiç dert etmeyin hayatta neler neler var Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sizdeni 17 Şubat'ta transfer oldunuzBende de hiç bi belirti yok kişiden kişiye değişiyo bu sadece cok sinirliyim o da hormonlardan
Merhaba ben 17 duvarda oldum 3. Gün embriyosu 2. Denemem benim Allah hepimizin yüzünü güldürsün güzel sonuçları alalımSizdeni 17 Şubat'ta transfer oldunuz
Evet bende 12.000 vereceğim sadece transfereValla 10.000 vardır benceen son öyle duymuştum sanki
Gözün aydın canım Allah kucana almayı nasip etsin benimde transferinin 7.gunu bende belirti yok sende ne gibi belirti olduaminnn kızlar 120 çıktı çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin negatif çıkan arkadaşlar nolur üzülmeyin Allahım hepinize nasip etsin ellerim titriyor
Amin canım inşallah aynı gün olmuşuz benimde 5.gun embriyosu ilk denemem inşallah rabbim dualarimizi geri çevirmezMerhaba ben 17 duvarda oldum 3. Gün embriyosu 2. Denemem benim Allah hepimizin yüzünü güldürsün güzel sonuçları alalım
Amin canım inşallah teşekkür ederim. belim ve kasıklarım ağrıyordu ilk günden beri ama 3. günden sonra kendini baya bi gösterdi canım. Tabi herkeste aynı olcak diye bişey yok ama. Gaz sancısı oluyorduGözün aydın canım Allah kucana almayı nasip etsin benimde transferinin 7.gunu bende belirti yok sende ne gibi belirti oldu
Benimde 24subata kan testim canım bende bir belirti yok sende varmıMerhabaDün transfer yapıldı, 25 Şubat’ta gebelik testi yapacağım Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
benımde durumum benzer,Aynen bencede tam olarak durum bu. Bu kez prednol 16 mg ve prografi kullanıyorum. Transferden beri. Bagisikligimiz güçlü olduğu için kabulde etmiyor atıyor vücut. Bakalım bu kez nasıl olacak. Tiroit antikorlar yüksek benim baskilamak için bu ilaçları kullandım.
28i test günüm ama daha erken yapabilirim bakalım HayırlısıUmarım sende hayaline kavuşursun ilk deneme de bende o kadar heyecanlıydım ki o iğneler ilaçlar bir anda olmayınca çok çökmüştüm senin kaç günün kaldı
Transferin ilk gününden bugüne kadar hiç geçmeyen bir kasık ağrım var, adet sancısına benziyor. Ara ara hem sağ tarafımda, hem de sol tarafımda batmalar oluyor. Karnım çok şiş ve çok sert. Bunlar dışında bir belirti yaşamadım canım.Benimde 24subata kan testim canım bende bir belirti yok sende varmı
En önemli şeyi söylemeyi unutmuşum canımBenimde 24subata kan testim canım bende bir belirti yok sende varmı
O durum bende de var pozitif mı sizin acaba sol kasıgımda bacağıma doğru vuran bi ağrı batma 2 gün kaldı adetime benımde bugün 4.gün acaba adet mı olcamTransferin ilk gününden bugüne kadar hiç geçmeyen bir kasık ağrım var, adet sancısına benziyor. Ara ara hem sağ tarafımda, hem de sol tarafımda batmalar oluyor. Karnım çok şiş ve çok sert. Bunlar dışında bir belirti yaşamadım canım.
Bugün 7. günüm ve henüz test yapmadım. Ben çok fazla bel ağrısı yaşıyorum. Benim de adetime 5 gün var. BekliyorumO durum bende de var pozitif mı sizin acaba sol kasıgımda bacağıma doğru vuran bi ağrı batma 2 gün kaldı adetime benımde bugün 4.gün acaba adet mı olcam
Umarım tutunma belirtisidir benim sol kasıgımdan bacağıma gece bi ateş basması ayaklarım yanıyor bilemedim bu 2.transferim umarım tutunmadır kaçıncı gün embriyosu sizinBugün 7. günüm ve henüz test yapmadım. Ben çok fazla bel ağrısı yaşıyorum. Benim de adetime 5 gün var. Bekliyorum
O ateş basması bana bu gece oldu, uyandığımda çok terlemiştim ve benim de sürekli ayaklarım yanıyor. Benim ilk transferim, 5. gün embriyosu transfer edildi. Belirtilerimiz birbirine çok benziyorUmarım tutunma belirtisidir benim sol kasıgımdan bacağıma gece bi ateş basması ayaklarım yanıyor bilemedim bu 2.transferim umarım tutunmadır kaçıncı gün embriyosu sizin