2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Silik mi çıkıyor peki 6.gunde hiç bi belirtim yok üzgünüm çok sabah idrarıyla mı bakmalıyım? Bu arada cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Benimde hiç belirtim yoktu ama 6. Günde yaptığım da çıktı fakat çatlatma ignesinin etkisi olabilir demişlerdi o yuzden bekle biraz daha

Çok sevindim inşallah güzel sonuçlarınız olur
Valla belki yavaş yavaş düşüyordur iyi hiç yapmadım erken bakarak ama umut fakirin ekmeği işte ama eğer olursa hamilenin duası kabul olur derler cok dua edicem hepinize. Hoş şu anda Rabbim herkese nasip etsin isteyenlere diye duş ediyorum

Benim bildiğim sadece çatlatma iğnesi pozitiftik weriyor
Ben de öyle biliyorum ama 2 ay önce oldum onu ben Rabbim acısın o kadar kalbim acıyo ki cok zor zamanlar geçirdim 3 ay önce rahim ağzı kanserinden şüohelendiler bi küçük umuda sarılmaya cok ihtiyacım var

Allah kabul etsin sağolasın inşallah Hersey güzel olur

Merhabalar bende 17 Şubat'ta transferimi oldum 5.gun embriyosu transfer edildi bende hala hiç bi belirti yok hafif kasıkta batma var ve tuhaf bı bicimde midede yanma oluyo hamileligin son aylarında olur ya aynı o şekilde bu bir belirti olabilirmi acaba

Amin cümlemizin işte insan maalesef cok zorlanıyor yine olsa yine yaparım ama işte umarım bu defa olur işte adetimin yaklaşması tam zamanında mı yaptı geç mi oldu bilmiyorum

Amin cümlemizin işte insan maalesef cok zorlanıyor yine olsa yine yaparım ama işte umarım bu defa olur işte adetimin yaklaşması tam zamanında mı yaptı geç mi oldu bilmiyorum
Hiç üzülmeyin ben her ay adetten 1 hafta 10 gün önce yasadığım belirtileri aynı şekilde yaşıyorum.. vurduğum her iğnede içtiğim her ilaçta acaba boşa mı diyorum ve bu benim ilk denemem kendimi umutlandırmakta istemiyorum çok olumsuz düşünmekte.. ama arasını bulamıyorum işte bu düşüncelerin, yastığa kafamı koyup hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden. O yüzden hiç dert etmeyin hayatta neler neler var Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar

Selam bugün gün için de sürekli lekelenmem oldu doktoru aradım progesteron fitilini 3 çıkardı en son değerin kaç diye sordu 2.555 dedim endişelenme dedi ama ben çok korkuyorum başınıza geldi mi
Merhaba, benim de dün akşamdan beri kahverengi lekelenmem var az az da olsa geldi, hemşireye sordum korkma olabilir dedi beta hcg baktırdım güzel yükselmiş, ama ben de tedirginim hiç gelmese daha iyi. Gün aşırı progesteron iğnem var bugün onun günüydü yaptırdığımdan beri ağrım da azaldı leke de azaldı sanki. Yarın tekrar görüşücem dr la belki kan sulandırıcıları azaltır ya da progesteronu yükseltir. Tedirgin olmamaya çalışın inşallah sağ salim kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…