Ben Ankara Memorial sizTedavinizi nerde oluyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Ankara Memorial sizTedavinizi nerde oluyorsunuz?
10. Gün vermişti ama kahverengi leke, adet ağrısı ve idrar testi negatif olunca 9. Günde kan verebilirsin dedi. İdrar testim prediktor earyl idi. Yani beta hcg 5 iken bile pembe çizgi gösteriyor bu test ama yoktu hiç bir şey.Doktor size 9. Gün mü kan testi verdi. İnşallah tutar belki idrarda çıkmamıştır iyi düşünün
Herhangi bir problem görülmedi yapıldı testler hepCanım hepsi kimyasal mı oldu ? Genetik testlerin temiz mi bağışıklıkla ilgili birşey mi acaba ?
Benim ilk tüp bebek dememem. Aygül hoca da baya profesyonel ilerliyor. İnşallah kimsenin emeği boşa çıkmazBir tanıdıgı aygül hoca da ikinci denemesinde pozitif gördü. Ben izmir irenbede tedavi görüyorum
İnşallah hepimizin duası kabul olur hakkımızda hayırlısı neyse oBenim ilk tüp bebek dememem. Aygül hoca da baya profesyonel ilerliyor. İnşallah kimsenin emeği boşa çıkmaz
Benle aynı gün transfer olmuşsunuz hadi hayırlısı olsun, adet öncesi olan bütün semptomlar bende de var benim adet günüm test günüme denk geliyor yani 28i ama sizin adetinize çok yakın transfer olmuş neden öyle acabaKızlar merhaba bende 16 sında 4aa 2 tane transfer oldum bu 2. Transferim 3.günüm dünden beri kasıklarımda bi agrı var adete 3 gün kaldı acaba adet mi ilk transferimde 8.günde kanama olmuştu oda tam adet günümle aynı gundeydı tutmamıstı acaba Buda mı aynısı olcak acaba
Ben gitmiyorum çalıştığım yer yolu çok kötü ondan cesaret edemedimGünleriniz nasıl geçiyor acaba işe gidiyor musunuz
Ben de genelde evde dinlenerek geçiriyorum. Gitmemeniz iyi olmuş.Ben gitmiyorum çalıştığım yer yolu çok kötü ondan cesaret edemedim
Benim de adetime 8 gün kala oldu transferBenle aynı gün transfer olmuşsunuz hadi hayırlısı olsun, adet öncesi olan bütün semptomlar bende de var benim adet günüm test günüme denk geliyor yani 28i ama sizin adetinize çok yakın transfer olmuş neden öyle acaba
Öylemi benimde 12 gün kala yapıldı genelde 18 19. Günler yapılıyor diye biliyordumBenim de adetime 8 gün kala oldu transfer
Devamı gelirse yarına kadar sağlık ocağında prolutan yazdirip yaptirmayi sor doktoruna. Hemen kesiyor kanamayı riske atmaKızlar
Selam bugün gün için de sürekli lekelenmem oldu doktoru aradım progesteron fitilini 3 çıkardı en son değerin kaç diye sordu 2.555 dedim endişelenme dedi ama ben çok korkuyorum başınıza geldi mi
Cok korkuyorum ya kendime gelemiyorum hala eğer yarına kadar devam ederse tekrar yazarım doktorumaDevamı gelirse yarına kadar sağlık ocağında prolutan yazdirip yaptirmayi sor doktoruna. Hemen kesiyor kanamayı riske atma
Allah allah ne oldu ki acabaKızlar
Selam bugün gün için de sürekli lekelenmem oldu doktoru aradım progesteron fitilini 3 çıkardı en son değerin kaç diye sordu 2.555 dedim endişelenme dedi ama ben çok korkuyorum başınıza geldi mi
Hangi değeri sordu size. Fitil ben de 3 kullanıyorum ama haftada bir de pruluton iğne verdi bence de onu da bi sorun.Kızlar
Doktora sormak lazım onu da iste 3 gün kaldı benim acaba diyorum adet belırtılerimi bunlar kafam çok karıştı 28i test istedi benden zaten son denemem maddi olarak tükendikBenle aynı gün transfer olmuşsunuz hadi hayırlısı olsun, adet öncesi olan bütün semptomlar bende de var benim adet günüm test günüme denk geliyor yani 28i ama sizin adetinize çok yakın transfer olmuş neden öyle acaba
Sizin kaçıncı denemeniz tutmama sebebi neymiş acabaDoktora sormak lazım onu da iste 3 gün kaldı benim acaba diyorum adet belırtılerimi bunlar kafam çok karıştı 28i test istedi benden zaten son denemem maddi olarak tükendik
Beta değerimi sorduHangi değeri sordu size. Fitil ben de 3 kullanıyorum ama haftada bir de pruluton iğne verdi bence de onu da bi sorun.