2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Maalesef…6 çıktı; doktorum pazartesi yeniden vermemi istedi ama imkansız olduğunu biliyorum. Geride ne embriyo, ne de sperm kaldı…eşim azospermi…bu defter de böylece kapandı
Çok üzüldüm 😔 aynı dertteymisiz benim eşimde azosperm hastası tek Emriyom vardı onuda transfer oldu buda olmadı sanırım 😔

bende bagisiklikta problem yok,pkos degilim, rahmimde problem yok, ngsli saglikli embriyo ve uc kez tup bebek denedik ikisi kimyasal biri kalp durma kurtaj. doktor bana yapacak test ve islem kalmadi hadi bu sefer de embryoglueyla deneyelim dedi😐
Anladım bazen fiziken hiç bir sıkıntı olmasa da psikolojik sıkıntı yetiyor sanırım yani ruhen nasılsınız Buda çok önemli

Gözün aydın darısı benim başıma sende heran gibi bir belirti oldumu
Çok teşekkür ederim.İnşallah en yakın zamanda sana ve tüm bekleyenlere nasip olsun🙏Bendeki belirtileri şöyle sıralayayım ilk 3 gün hiçbir şey hissetmedim ama 4.gün şiddetli adet ve bel ağrılarım başladı öyleki ağrı kesici alacaktım o derecede kötüydüm bacağıma ve rahimimede vuruyordu ağrı.Kasık ağrısı bende olur zaten sadece farklı olarak sağ kasığım ağrıdı.6.günden sonrada hafifledi.Ben yine tutmadı dedim çok moralim bozuldu 6.gün idrar testinde pozitifi gördüm çok şükür

Benimde
Çok teşekkür ederim.İnşallah en yakın zamanda sana ve tüm bekleyenlere nasip olsun🙏Bendeki belirtileri şöyle sıralayayım ilk 3 gün hiçbir şey hissetmedim ama 4.gün şiddetli adet ve bel ağrılarım başladı öyleki ağrı kesici alacaktım o derecede kötüydüm bacağıma ve rahimimede vuruyordu ağrı.Kasık ağrısı bende olur zaten sadece farklı olarak sağ kasığım ağrıdı.6.günden sonrada hafifledi.Ben yine tutmadı dedim çok moralim bozuldu 6.gün idrar testinde pozitifi gördüm çok şükür

Benimde bu gün 4. Günüm ama hiç bir belirti yok

Kızlar 6. Gün erken gebelik testi negatif çıktı. 5. Gün embriyosuydu. 6. Gün çıkardı tutsaydı diye düşüyorum, aksini yaşayan oldu mu?

İlaçlara devam edeceğim canım bana kalsa kesinlikle kullanmam ama eşim baskı yapıyor 😐 salı günü yani 4 gün sonra tekrar kan vermeyi düşünüyorum ama nasıl anlatsam size içimde birşeyler sekteye uğradı kırıldı yani o hevesim kalmadı 😔😔 ben daha öncede boş gebelik geçirdim kürtaj oldum falan bu süreçler çok yabancı değil bana. Forumlarda okuyorum böyle olup sağlıklı gebelik yaşayan da var veya kürtaj olanda herşey muallakta 🙂 desteğin için çok teşekkür ederim ❤️
Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin çok zor süreçler ancak yaşayan bilir 😔bende iki aşılama üç tane tüp bebek tedavisi oldum beş gün önce iki tane 5.gün embriyomun negatif olduğunu öğrendim gittim doktoruma garanti gebelik bekliyorduk senden herseyin çok güzeldi dedi ama nasip rabbim yazmayınca olmuyor demek ki 🥹rabbim içimize ferahlık versin 🤲🏻

X