2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Arkadaşlar merhaba çok kotu süreçten geçiyoruz öncelikle hepimizin başı sağolsun. Ben 2. Adetimi bekliyordum fakat depreme yakalanınca stresten gecikti şükür oldum yarın doktora gidicem ultrasonla bakıp ilaç başlayacağız dedi trasnfer olan arkadaşlar sizden bilgi almak istiyorum acaba neye bakicak?

Kist var mı, rahim temiz mi, rahim kalınlığına bakıp ilaç yazacaktır, hayırlı olsun kolay bir süreç olsun

Kızlar az önce transfer oldum doktor 5 dakika yatırdı daha sonra gidebileceğimiz söyledi ilaçlara devam et dedi normalmi sizi daha uzun yatırıp beklettiler heralde
Canım içini ferah tut bu konuda beni hiç yatırmadılar çok tedirgin olmuştum ilk ama sonra yatmadan da hamile kalan onca insan olduğunu biliyorum kafana takma yani her doktorun yoğurt yiyişi farklı oluyor yani :)

Yaa cok sevindim tam soracaktım test yaptınız mı diye. Rabbim sağlıkla devam ettirsin İnşallah bizde hayırlı haberler alırız kaçıncı gün embriyosuydu bir de hangi hastane?
Sağol cnm darısı isteyenlere olsun, allah kucağımıza almayı nasip etsin 5. Gündü ama 1 günde çözdürülüp beklendiği için 6. Gün embriyosu oluyor,Medicana çamlıca hastanesinde oldu.

Sağol cnm darısı isteyenlere olsun, allah kucağımıza almayı nasip etsin 5. Gündü ama 1 günde çözdürülüp beklendiği için 6. Gün embriyosu oluyor,Medicana çamlıca hastanesinde oldu.
Benimde transfer günü haric 5 gün bugün öncekilerde günler gecmek bilmezdi simdi cabucak geciyo gibi geliyor. Öncekilerde o kadar cok kasıyodum ki yerden bi sey alınca resmen sanki tutulmasına mani oluyormusum gibi düşünüp vicdan azabı cekiyordum. Simdi her seyi oluruna bıraktım cok yorulmadan her isimi yapıyorum. Siz neler yaptınız nasıl gecirdiniz günlerinizi?

Ben de çok yormamaya çalıştım kendimi ilk 2 gün, temizlik vs gb şeyler yapmadım, çok eğilmemeye dikkat ettim ama aşırı da kasmıyorum açıkçası. Günlerdir deprem sebebiyle de çok ağladım, pozitif şeyler düşünüp, okuyup izlerim diye hayal etmiştim bu süreci ama sürekli tv izleyip ağladım bir de benim ayağım ve kalçam çok ağrıdı ağrımaya da devam ediyor inşallah kötü bişeyler olmuyordur yürüyüş filan da yapamadım hiç o yüzden. Sen de eğilmemeye, yüksek yerlere uzanmamaya dikkat et cnm.

Yüksek seylere uzanmıyorum hiç ama yerden bir seyler alıyorum, namaz kıldım, makinaya çamaşır filan da attım. Depreme bende cok ağladım esim izleme diye çok uyarıyor. Benim de gobek cevrem ignelerden dolayı cok acıyor arada elimle ovarak masaj yapıyorum. İnşallah tutunmustur. Sizinkisi de sağlıkla ilerler hep dua ediyorum.

Hepinize hayırlı olsun bende bu sabah doktora muayene gidiyorum ilaçla adet olmadım diye çağırdı olsaydım tarasfere basliyacaktik inşallah kötü bir şey demez geç olsunda güç olmasin

İnşallah güzel haberler al canım.Benim de ilk tazeydi kimyasal oldu.Bu transfer dondurulmuş ve intralipid serum kullanılacak bende de. İnşallah vesile olsun hepsi

Hayırlı olsun canım. Benim biraz kanama oldu. 11 günüm transferimin 87 çıktı. 2 gün sonra kan ver dedi. Düşük mü çıktı sence
Saol canım sanada hayırlı olsun hayır canım benim düşük değil kendini korkutma yerleşme kanaması olabilir aksi bişey olsa Allah korusun doktor önlem alıyor ilaç flan veriyor korkma güzel düşün güzel olsun yeterki sağlıklı bir şekilde katlanarak devam etsin..
Ne düşük değerler gördük sımsıkı tutunan bebişler oyüzden iyi düşünelim elimizde değil korkuyoruz ama dua ediyorum hamile kalanların değerleri katlanara artsın sağlıklıca.. hamile kalmak isteyenlerde en kısa zamanda o mutluluğu yaşar inşallah
Bende yarın vericem inşallah katlanmıştır

Hepinize hayırlı olsun bende bu sabah doktora muayene gidiyorum ilaçla adet olmadım diye çağırdı olsaydım tarasfere basliyacaktik inşallah kötü bir şey demez geç olsunda güç olmasin
Bende olamamıştım ilaç kullandığım halde sonra tekrar kullandım bu sefer olmuştum, geç olsun güç olmasın canım az daha sabır az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…