Evet ertesi gün yapıldı, dün de pozitifi gördüm devamı da sorunsuz gelir inşallahPeki ertesi gün olabildi mi transferiniz?
Kist var mı, rahim temiz mi, rahim kalınlığına bakıp ilaç yazacaktır, hayırlı olsun kolay bir süreç olsunArkadaşlar merhaba çok kotu süreçten geçiyoruz öncelikle hepimizin başı sağolsun. Ben 2. Adetimi bekliyordum fakat depreme yakalanınca stresten gecikti şükür oldum yarın doktora gidicem ultrasonla bakıp ilaç başlayacağız dedi trasnfer olan arkadaşlar sizden bilgi almak istiyorum acaba neye bakicak?
Yaa cok sevindimEvet ertesi gün yapıldı, dün de pozitifi gördüm devamı da sorunsuz gelir inşallah
Canım içini ferah tut bu konuda beni hiç yatırmadılar çok tedirgin olmuştum ilk ama sonra yatmadan da hamile kalan onca insan olduğunu biliyorum kafana takma yani her doktorun yoğurt yiyişi farklı oluyor yani :)Kızlar az önce transfer oldum doktor 5 dakika yatırdı daha sonra gidebileceğimiz söyledi ilaçlara devam et dedi normalmisizi daha uzun yatırıp beklettiler heralde
Sağol cnm darısı isteyenlere olsun, allah kucağımıza almayı nasip etsinYaa cok sevindimtam soracaktım test yaptınız mı diye. Rabbim sağlıkla devam ettirsin İnşallah bizde hayırlı haberler alırız kaçıncı gün embriyosuydu bir de hangi hastane?
Hayırlı olsun canım. Benim biraz kanama oldu. 11 günüm transferimin 87 çıktı. 2 gün sonra kan ver dedi. Düşük mü çıktı senceOh maşallah canım inşallah değerlerimiz katlanarak devam eder bizde kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
Benimde transfer günü haric 5 gün bugün öncekilerde günler gecmek bilmezdi simdi cabucak geciyo gibi geliyor. Öncekilerde o kadar cok kasıyodum ki yerden bi sey alınca resmen sanki tutulmasına mani oluyormusum gibi düşünüp vicdan azabı cekiyordum. Simdi her seyi oluruna bıraktım cok yorulmadan her isimi yapıyorum. Siz neler yaptınız nasıl gecirdiniz günlerinizi?Sağol cnm darısı isteyenlere olsun, allah kucağımıza almayı nasip etsin5. Gündü ama 1 günde çözdürülüp beklendiği için 6. Gün embriyosu oluyor,Medicana çamlıca hastanesinde oldu.
Ben de çok yormamaya çalıştım kendimi ilk 2 gün, temizlik vs gb şeyler yapmadım, çok eğilmemeye dikkat ettim ama aşırı da kasmıyorum açıkçası. Günlerdir deprem sebebiyle de çok ağladım, pozitif şeyler düşünüp, okuyup izlerim diye hayal etmiştim bu süreci ama sürekli tv izleyip ağladımBenimde transfer günü haric 5 gün bugün öncekilerde günler gecmek bilmezdi simdi cabucak geciyo gibi geliyor. Öncekilerde o kadar cok kasıyodum ki yerden bi sey alınca resmen sanki tutulmasına mani oluyormusum gibi düşünüp vicdan azabı cekiyordum. Simdi her seyi oluruna bıraktım cok yorulmadan her isimi yapıyorum. Siz neler yaptınız nasıl gecirdiniz günlerinizi?
Sorun neydi peki canım sebepsiz mi sizde de?Ben aldım 3 defa tutmadı.
Kimyasala dönüyor tutmuyor bende dusuklerim var.Sorun neydi peki canım sebepsiz mi sizde de?
Anladım canım inşallah bu kez sağlıklı ilerler gebeliğinKimyasala dönüyor tutmuyor bende dusuklerim var.
Yüksek seylere uzanmıyorum hiç ama yerden bir seyler alıyorum, namaz kıldım, makinaya çamaşır filan da attım. Depreme bende cok ağladım esim izleme diye çok uyarıyor. Benim de gobek cevrem ignelerden dolayı cok acıyor arada elimle ovarak masaj yapıyorum. İnşallah tutunmustur. Sizinkisi de sağlıkla ilerler hep dua ediyorum.Ben de çok yormamaya çalıştım kendimi ilk 2 gün, temizlik vs gb şeyler yapmadım, çok eğilmemeye dikkat ettim ama aşırı da kasmıyorum açıkçası. Günlerdir deprem sebebiyle de çok ağladım, pozitif şeyler düşünüp, okuyup izlerim diye hayal etmiştim bu süreci ama sürekli tv izleyip ağladımbir de benim ayağım ve kalçam çok ağrıdı ağrımaya da devam ediyor inşallah kötü bişeyler olmuyordur yürüyüş filan da yapamadım hiç o yüzden. Sen de eğilmemeye, yüksek yerlere uzanmamaya dikkat et cnm.
Çok teşekkür ederim inşallah aksi bı durum olmazKist var mı, rahim temiz mi, rahim kalınlığına bakıp ilaç yazacaktır, hayırlı olsun kolay bir süreç olsun
Gözünüz Aydın yazılarınızı okudum hamileymişsiniz hiç belirtiniz oldumu transfer edildikten sonra göğüslerde hassasiyet kaşık ağrısı batması bişiler yaşadınız mışıl
İnşallah güzel haberler al canım.Benim de ilk tazeydi kimyasal oldu.Bu transfer dondurulmuş ve intralipid serum kullanılacak bende de. İnşallah vesile olsun hepsiHerkese merhaba; Ağustos ayında 4.gün embriyosu transfer olmuştum, taze transferdi ve negatif almıştım. 6 adet 4.gün embriyom çözüldü; 5.güne kalan 3 tanesi 8 Şubatta transfer edildi. Yapılabilecek her şey yaptım; gebelik aşısı, intralipid, rahim kasılması için serum, bağışıklık baskılama progesteron takibi…
Hafif bir kasık ağrım var; hatta ağrı gibi değil; arada hissediyorum özellikle bacaklarımı çekersem belli oluyor. İki gün dinlendim; bugün artık gündelik yaşamıma dönüyorum; cumartesi de işe başlayacağım.
Umarım bu sondur; sonu güzel olur
Saol canım sanada hayırlı olsunHayırlı olsun canım. Benim biraz kanama oldu. 11 günüm transferimin 87 çıktı. 2 gün sonra kan ver dedi. Düşük mü çıktı sence
Merhaba bende samsunda medicana da transfer oldum sizin doktorunuz kimdi Medical parktaSamsun medical parkta canım senin embriyon tuttu mu belli oldumu
Bende olamamıştım ilaç kullandığım halde sonra tekrar kullandım bu sefer olmuştum, geç olsun güç olmasın canım az daha sabır az kaldıHepinize hayırlı olsun bende bu sabah doktora muayene gidiyorum ilaçla adet olmadım diye çağırdı olsaydım tarasfere basliyacaktik inşallah kötü bir şey demez geç olsunda güç olmasin