2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Merhaba kızlar ben transfer sonrası 7.gün kan tahlilim negatif çıktı iki tane 5.gün dondurulmuş embriyo transfer olmuştum doktoruma söyledim iğne ilaçlarımı bıraktım üç gün oldu.acaba kanıma geç karışmış olabilir mi diye bi ihtimal geldi aklıma bu sabah ama saçma değil mi bu ihtimal

Canım değerin neydi 5. Gün idrarda bile çıkıyor tek embriyo olmasına rağmen içini ferah tut zamanı değilmiş rabbim en kısa zamanda nasip etsin üzme o tatlı canını

Canım değerin neydi 5. Gün idrarda bile çıkıyor tek embriyo olmasına rağmen içini ferah tut zamanı değilmiş rabbim en kısa zamanda nasip etsin üzme o tatlı canını
0.10 du aslında biliyorum da işte bi ihtimal ne bilim bu 3.tüp bebek tedavimdi doktorumda çok umutluydu sanırım ondan kabullenmem zor oldu ama dediğiniz gibi vakti değilmiş

Hepinize hayırlı olsun bende bu sabah doktora muayene gidiyorum ilaçla adet olmadım diye çağırdı olsaydım tarasfere basliyacaktik inşallah kötü bir şey demez geç olsunda güç olmasin
İlaç kaç gün oldu biteli bende ilaçla oldum ilaç bittikten 7 gün sonra oldum sıkma canını olursun inşallah başlarsın hemen

Canım benim Allah razı olsun. İnşallah yarın yükselmiş değerlerle gelelim buraya. Aminn

Transferin 10. Günü sabahı kan değerim 67 çıktı. Yarın tekrar kan vereceğim arkadaşlar sizce düşük mü normal mi?
Yüksek değerlerle içimiz evet daha rahat ediyor böyle olunca hep bi soru işareti oluyor ama korkmayın önemli olan yarından sonra verdiğiniz testte 2 kat artmış olması, inşallah sağlıkla yükselir hepimizin

kızlar 4 şubatta 3.gün çift embriyo transferi oldum.bu sabah erken gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla ama negatif. yarın kan günüm umudum yok açıkçası

Merhaba arkadaşlar, transferimin 4. Günü bugün. Sabah bi karın agrısıyla uyandım adet olcakmışım gibi bir karın agrısıydı. Ama kasık agrım yoktı sadece karnım agrıdı. Normal mi acaba yani adet olcam diye çok korktum. Şu anda var yine hafif ama. Ve o karın agrısı beni lavaboya çıkardı. Bilgisi olan var mı acaba

Bende de olmuştu soğuk soğuk terlemistim hatta

Canım doktorun verdiği ilaçları mı bıraktın ? Doktor mu söyledi bırak diye ? Tüp bebekte de geç döllenme olabiliyor test gününü bekle üzme hemen kendini

Baya oldu tekrar tarlusal verdi rahim yeterince kalınlaşmamis ondan olmamisim
Anladım canım hayırlısı olsun benimde bu sefer kanamam çok çok azdı çok zor süreçler geçirdim stresten galiba diye düşündüm bugün gittiğimde söyledim başta korktu doktorum rahmin tamamen temiz olması gerekiyor transfer için dedi çok şükür temiz çıktı kanama yeterli olmuş herşey yolunda çıktı estrofeme başladım rahim kalınlaştırma icin

siz neden böyle birşey yaptınız ki, benimde 5.gün embiriyosu 7. gün idrar testim neegatif çıktı 8. gün pozitife döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…