- 10 Aralık 2021
- 1.910
- 1.739
Ben aldım 3 defa tutmadı.Kızlar benim de adetin 3. Günü bugün nasip olursa ay sonuna doğru transfer olacağım.2. transferim bu.İlki kimyasal olmuştu.Bu kez intralipid serum uygulanacak.Bu serum takviyesini alan var mı aranızda ?
Ben transfer sonrası hemen wc ye gittim çok sikisiktim kaçırdım. Ve tutundu.Kızlar az önce transfer oldum doktor 5 dakika yatırdı daha sonra gidebileceğimiz söyledi ilaçlara devam et dedi normalmisizi daha uzun yatırıp beklettiler heralde
Kızlar az önce transfer oldum doktor 5 dakika yatırdı daha sonra gidebileceğimiz söyledi ilaçlara devam et dedi normalmisizi daha uzun yatırıp beklettiler heralde
Öncekilerden 2 saat yattım tutmadı. Bunda hemen lavaboya gittim üstümü giydim derken sonra uzandım. Hareket iyi geliyor galibaAyyy biraz rahatladım hemen kalkınca bişey olucakmış gibi ilk transferim inşallah tutar
Ben 5 dk bile yatmadım. Transferden sonra kalktım hemen. Siz hangi hastanede tedavi oldunuz?Kızlar az önce transfer oldum doktor 5 dakika yatırdı daha sonra gidebileceğimiz söyledi ilaçlara devam et dedi normalmisizi daha uzun yatırıp beklettiler heralde
Selam canım, ben de aynı durumu yaşadım 2 şubatta transferim olacaktı,5. Gün embriyolarım çözülmüştü dr çok uğraştı ama o gün daha fazla zorlarsam kanama olacak deyip transferi iptal etti, 1 gün Sonra yeniden deneyelim dedi 1 gün çözülmüş halde bekledi, tabi bu sefer 6. Gün embriyosu olmuş oldu seninkini de kateterden sonuçta rahmine koydular Sorun olmaz merak etmeKızlar merhaba; bir sey sormak istiyorum benim 7 subatta transferim olacaktı ama yolda giderken kaza yaptık ve hastaneye yetisemedik. Transferim ertesi güne kaldı. 7 subatta transfer olacağım icin embriyomu cozdurmuslerdi ve bir gun daha laboratuvar ortaminda kaldi ve gelisimini sürdürmüş. Ertesi gün sabah erkenden yapıldı transferim. 5 gün 3bc idi 1 gün daha bekleyince 6 gün mu oldu acaba? Bir de transfer olurken ilkinde rahme düşmedi embriyo kataterde kaldı ikincisinde düştü. Herhangi bir sorun olur mu? Bir gun dinlendikten sonra ertesi gün uçakla döndük. Tüm aksilikleri yaşadık ama nedense kendimi cok iyi hissediyorum. Hamileymişim gibi geliyor. Aynı durumu yasayan var mi? Bir gun önce çözünüp ertesi gün transfer edilen. Ve pozitifi görenler. Desteginize ihtiyacım var.
Şükür benim 8. Gün 55 ti bugün 10. Gün 112 geldi. Çarşamba tekrar test inşallah katlanarak giderCanım naptın kan verdin mi inşallah güzel haberlereAfilay
Samsun medical parkta canım senin embriyon tuttu mu belli oldumuBen 5 dk bile yatmadım. Transferden sonra kalktım hemen. Siz hangi hastanede tedavi oldunuz?
İlk transferim 7 ay önce yaotigimda 1 saat yatırdılar. WC süngü de yatakta yaptım. Dikkat ettim baya ama negatifti Değişiyor doktora göre . Aman dusmesin diye nasıl stres olmuştum anlatamam. Böyle trasnfer sonrasi gelen akintida bile acaba embriyom mu düştü diye işte olmayınca insan ayrıntının her türlüsüne düşüyor Allah bizlere merhamet etsin inşallahKızlar az önce transfer oldum doktor 5 dakika yatırdı daha sonra gidebileceğimiz söyledi ilaçlara devam et dedi normalmisizi daha uzun yatırıp beklettiler heralde
Of of nasıl umutlaniyor insan bu yorumlari okuyuncaBen transfer sonrası hemen wc ye gittim çok sikisiktim kaçırdım. Ve tutundu.
Ben 11 şubatta transfer oldum. Bugün 2. Günüm. Çok heyecanlıyım zaman geçmiyorSamsun medical parkta canım senin embriyon tuttu mu belli oldumu
İnşalalh peş peşe güzel haberleri alırızBen 11 şubatta transfer oldum. Bugün 2. Günüm. Çok heyecanlıyım zaman geçmiyor
İnşallahİnşalalh peş peşe güzel haberleri alırız
Oh maşallah canım inşallah değerlerimiz katlanarak devam eder bizde kucağımıza alırız inşallah bebeklerimiziŞükür benim 8. Gün 55 ti bugün 10. Gün 112 geldi. Çarşamba tekrar test inşallah katlanarak gider
tatlım beni sedyeden yatağa bile minimum hareketle aldılar.yarım saat yattım tuvalete kaldırmadılar.Kızlar az önce transfer oldum doktor 5 dakika yatırdı daha sonra gidebileceğimiz söyledi ilaçlara devam et dedi normalmisizi daha uzun yatırıp beklettiler heralde
İnşallah inşallah, sizle baya yakın değerlerimiz, sağlıkla kucağımıza alalım inşallahOh maşallah canım inşallah değerlerimiz katlanarak devam eder bizde kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
Peki ertesi gün olabildi mi transferiniz?Selam canım, ben de aynı durumu yaşadım 2 şubatta transferim olacaktı,5. Gün embriyolarım çözülmüştü dr çok uğraştı ama o gün daha fazla zorlarsam kanama olacak deyip transferi iptal etti, 1 gün Sonra yeniden deneyelim dedi 1 gün çözülmüş halde bekledi, tabi bu sefer 6. Gün embriyosu olmuş oldu seninkini de kateterden sonuçta rahmine koydular Sorun olmaz merak etme
Amin inşallah hiç gerek kalmadan doğal yollarla olursunuzAllah gönlünüze göre versin bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin . Bizim şuan okadar bir durumumuz yok tedavi için inşAllah bizde bir gün bu yolları geçer de bebeğimizi kucağımıza alırız
Amin çok teşekkür ederimAmin inşallah hiç gerek kalmadan doğal yollarla olursunuz