2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Ayyy biraz rahatladım hemen kalkınca bişey olucakmış gibi ilk transferim inşallah tutar

Kızlar az önce transfer oldum doktor 5 dakika yatırdı daha sonra gidebileceğimiz söyledi ilaçlara devam et dedi normalmi sizi daha uzun yatırıp beklettiler heralde
Ben 5 dk bile yatmadım. Transferden sonra kalktım hemen. Siz hangi hastanede tedavi oldunuz?

Selam canım, ben de aynı durumu yaşadım 2 şubatta transferim olacaktı,5. Gün embriyolarım çözülmüştü dr çok uğraştı ama o gün daha fazla zorlarsam kanama olacak deyip transferi iptal etti, 1 gün Sonra yeniden deneyelim dedi 1 gün çözülmüş halde bekledi, tabi bu sefer 6. Gün embriyosu olmuş oldu seninkini de kateterden sonuçta rahmine koydular Sorun olmaz merak etme

Kızlar az önce transfer oldum doktor 5 dakika yatırdı daha sonra gidebileceğimiz söyledi ilaçlara devam et dedi normalmi sizi daha uzun yatırıp beklettiler heralde
İlk transferim 7 ay önce yaotigimda 1 saat yatırdılar. WC süngü de yatakta yaptım. Dikkat ettim baya ama negatifti Değişiyor doktora göre . Aman dusmesin diye nasıl stres olmuştum anlatamam. Böyle trasnfer sonrasi gelen akintida bile acaba embriyom mu düştü diye işte olmayınca insan ayrıntının her türlüsüne düşüyor Allah bizlere merhamet etsin inşallah

Ben transfer sonrası hemen wc ye gittim çok sikisiktim kaçırdım. Ve tutundu.
Of of nasıl umutlaniyor insan bu yorumlari okuyunca ben de tarnsfere o kadar sıkışık girdim ki hani pürüz olmasın dedim tutarım ben kendimi patlasam da yeter ki tutunsun diye nasıl dayanmisyim 7 ay önce . Ama negatif nasip işte inşallah bu sfer sağlıkla hayirlisyla olur

tatlım beni sedyeden yatağa bile minimum hareketle aldılar.yarım saat yattım tuvalete kaldırmadılar.

Peki ertesi gün olabildi mi transferiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…