- 30 Ağustos 2022
- 49
- 57
- 40
Evet zaten mecburdum.Bir oğlum var 2.5 yaşında 39 yaşındayım.3 kez Türkiyede yaptırdım.Oğlum 10 sene sonra oldu sürpriz bir şekilde.Yaşım geçmeden bi daha deneyeyim dedim.Malum çok zor benim anne olmam.Bu 5.denememiz bakalım sonuç ne olacakHem hasta bazında hem de hastane bazında farklılık oluyor demekki. Doktor bana yatmakla hiç alakası yok dedi. Hemen kalkarken hatta düşmesin dedim. O da orası öyle düşürecek bir yer değil dediki sen de hemen kalkmışsın bak pozitif çıkmış
Allahım razı olsun herkesten.Çok am çok gecmis olsun canım inan tüm kalbimiz aklımız dualarımız sizinle içini ferah tut o canı Rabbım yaratmissa eğer sana yazmışsa onu senden kimse alamaz.. Bu durumların er ya da geç düzeleceğini eskisi gibi olamasa da tabi ki, en azından daha iyi olacağını aklından çıkarma. Takip ettiğim bir prof. Develioglu na sormuşlardı ilaçlar hakkında biz onları sizi desteklesin diye veriyoruz sağlıklı bir gebelikse kendiliğinden tüm ihtiyaçlarını karşılayacaktır demişti. Rabbim yavrunuzu size bağışlasın size can olsun umut olsun inşallah
Bak iki embriyon varmış Rabbim seni eşine eşini sana bağışlasın inşallah kavuşursunuz bi an önce ondan sonrada o iki yavruyu transfer edersiniz ve inşallah onlar sana can olurİki tane daha embriyomuz var şimdi psikoloğa gidiyorum biraz ruhen toparlanayım kalan embriyoları sonra insallah eşimde suriyede görev yapıyor onun geldiği zaman olsun transferim istiyorm o yanımda yokken stresli oldum çok
Merhaba, bende tüp bebek tedavisine başladım. Gonal-f 900 kullanıyorum 187,5 dozla bugün 5. günüm kontrole gittik ama değerler biraz yüksek dedi doktorum. Yarın tekrar kontol var , taze transfer olsun istiyorum ama nasip tabi.Sizin değerler nasıldı ? İnsan meraktan duramıyor , bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler şimdiden :)Merhaba, öncelikle hayırlı olsun inşallah hemen pozitifi görürsünAdetle başlıyor biliyorsunuz kontroller oluyor yumurta sayıları ve büyüklükleri kontrol ediliyor. Yumurtalarınız erken çatlamasın diye sık kontrol oluyor. Ne kadar kaliteli yumurta olursa o kadar iyi. Benim yumurta toplama yapıldı (13 tane) ancak verdiğim kan testinde hormon beklenilenden yüksek çıktı doktorum dondurma işlemini uygun gördü iki ay rahim dinlendirildi yani iki defa adet oldum sonra gidip transfer oldum Değeriniz normal gelirse rahim kalınlığınız iyiyse taze transfer ama benim gibi olursa dondurma işlemi yapılıyor.
Allah razı olsun yazdıklarınızı okurken hayali bile kalbimi ferahlattı çok teşekkür ederimBak iki embriyon varmış Rabbim seni eşine eşini sana bağışlasın inşallah kavuşursunuz bi an önce ondan sonrada o iki yavruyu transfer edersiniz ve inşallah onlar sana can olur
Hiç telaş yapmayın maşallah çok belirginÇok teşekkür ederimevet dondurulmuş çift embriyo transferiydi.Kaliteleri hakkında bilgim yok açıkçası söylemiyorlar burdakiler.Sadece güzel demişti.Tabi bakalım kanda çıkacak mı.Çarşambada bi daha yapayım diyorum kaset testi koyulaşmı şimdide başka korkular sarmaya başladı.Hayırlısı bakalım
Canım yerleşmeden dolayı olabilir ama doktorunu ara progestan iğne verebilirler sanaKızlar bugun transferimin 7 nci günü sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgi vardı ancak kan geldi başına gelen var mı yarın kan tahlili verecektim başına gelen var mı
Yerleşme kanaması olabilir.Ama bence mutlaka doktorunu ara bilgilendir.Kızlar bugun transferimin 7 nci günü sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgi vardı ancak kan geldi başına gelen var mı yarın kan tahlili verecektim başına gelen var mı
Çok teşekkür ederim.Hiç telaş yapmayın maşallah çok belirgin
Amin canım inşaallahÇok teşekkür ederim.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın Bizleri bu mübarek günlerde sevindirsin inşallah
Hayırlı olsun öncelikle.İnşallah bu transferin pozitifle sonuçlanırKızlar benim de adetin 3. Günü bugün nasip olursa ay sonuna doğru transfer olacağım.2. transferim bu.İlki kimyasal olmuştu.Bu kez intralipid serum uygulanacak.Bu serum takviyesini alan var mı aranızda ?
Amin canım Allah razı olsunHayırlı olsun öncelikle.İnşallah bu transferin pozitifle sonuçlanırbilgim yok açıkçası.
Kızlar merhaba; bir sey sormak istiyorum benim 7 subatta transferim olacaktı ama yolda giderken kaza yaptık ve hastaneye yetisemedik. Transferim ertesi güne kaldı. 7 subatta transfer olacağım icin embriyomu cozdurmuslerdi ve bir gun daha laboratuvar ortaminda kaldi ve gelisimini sürdürmüş. Ertesi gün sabah erkenden yapıldı transferim. 5 gün 3bc idi 1 gün daha bekleyince 6 gün mu oldu acaba? Bir de transfer olurken ilkinde rahme düşmedi embriyo kataterde kaldı ikincisinde düştü. Herhangi bir sorun olur mu? Bir gun dinlendikten sonra ertesi gün uçakla döndük. Tüm aksilikleri yaşadık ama nedense kendimi cok iyi hissediyorum. Hamileymişim gibi geliyor. Aynı durumu yasayan var mi? Bir gun önce çözünüp ertesi gün transfer edilen. Ve pozitifi görenler. Desteginize ihtiyacım var.
Merhaba sizin de çift embriyoydu kan testlerinde sonuçlarınız kaç çıımıştı acabaYaaa çok sevindim hayırlısı olsun inşallahBenim çift emb. Olduğu için sanırım bende erkenden kaset testte görmüştüm çok silikti. İki gün sonra erken gebelik testi yaptım yanlış hatırlamıyorsam, o epey netti. 9.gün kanda 368 çıktı ve normal kaset test silikti. İki gün sonra yine kaset test yapıp kan verebilirsin şuan çok düşük çıkar 9.gün falan verirsen daha iyi
Tutacağı varsa her türlü tutar. İçinizi rahat tutun. Bu işin devamı nasiptirKızlar az önce transfer oldum doktor 5 dakika yatırdı daha sonra gidebileceğimiz söyledi ilaçlara devam et dedi normalmisizi daha uzun yatırıp beklettiler heralde