2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Merhaba, kan testi mi verdiniz acaba hangi degerler? Ben kan vermemiştim transfer öncesi vermiştim sadece rahim istenilen kalınlıkta olmadığı için iki adet dönemi dinlendirme yapıldı. Böyle durumda tazeyi uygun görmüyorlar. Onun dışında sık kontrol yumurta ölçümleriydi sadece. Ben iyikide dondurulmuş diyorum hem ilaçların etkisi azaldı hem rahim toparlandı hem gezdim eğlendim iki ay sonra sakin kafayla transfer oldum. Tabiki kısmet hayırlısı her şeyin

Ben transfer hariç 5.gün sabah ilk idrarla kaset test yaptım çok silikti. Aslında varsa gece sabah fark etmiyor ya işte ilk test diye sabah yapmıştım bende doğru düzgün olsun diye

Ay şükür bende 15 güne adet olurum öyle icecem o haptan banada verdiler

Folik asit verdimi bana vermemis

Canım doktorun verdiği ilaçları mı bıraktın ? Doktor mu söyledi bırak diye ? Tüp bebekte de geç döllenme olabiliyor test gününü bekle üzme hemen kendini
Transferden sonra 7.günde kanda negatifi görünce doktorumu aradım ve iğneleri ilaçlarımı bıraktım doktorumun test yap dediği gün bugündü ama geç döllenme ihtimalini söylerdi doktorum sanırım 2 tane 5.gün embriyosu konmuştu ve çok iyi olduklarını söylemişti doktorum ama nasip işte

siz neden böyle birşey yaptınız ki, benimde 5.gün embiriyosu 7. gün idrar testim neegatif çıktı 8. gün pozitife döndü
Öyle mi diyorsunuz yaa ama doktorum tüp bebekte tecrübeli biri kanda negatifi net görünce tekrar test yap demedi adet olunca gel dedi ne bileyim

Canım doktorun verdiği ilaçları mı bıraktın ? Doktor mu söyledi bırak diye ? Tüp bebekte de geç döllenme olabiliyor test gününü bekle üzme hemen kendini
Bugündü doktorumun istediği test günüm gidip idrar testi alıp yapsam mı acaba yaa içime bi şüphe düştü siz böyle söyleyince şimdi

Canım benim çok iyi anlıyorum seni benim de ilk transfer kimyasal oldu herşey güzel olmasına rağmen.Rabbim tez zamanda mucizesini yaşatsın inşallah

Bugündü doktorumun istediği test günüm gidip idrar testi alıp yapsam mı acaba yaa içime bi şüphe düştü siz böyle söyleyince şimdi
Benim 8. Gün negatifti 10. Gün kanda 26 çıktı kuzum.Hatta benimle aynı gün değeri 7 çıkıp sağlıklı gebelik elde eden var ama benimki kimyasal oldu.10 günden önce test yapmayın diyorlar bende bu transferde erken test yapmayı düşünmüyorum.

Benim ilk tüp bebeğim hiç tutunmadı ikinci tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu bu üçüncüydü bugün transfer sonrası 10.günüm yarın baktırsam mı bi kere daha kandan ay çok kararsız kaldım yaa

Kızlar aranıza yeni katıldım 3 gün embriyosu beta hcg değerim 7 gün 7.50, 9 gün 19.76, 11 gün 23.08 , 12 gün 23,46 dı. Sizce kimyasal mı doktorum ilaçları kullanarak 2 gün sonra testi tekrarlamamı istedi.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…