- 28 Ocak 2023
- 20
- 17
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok am çok gecmis olsun canım inan tüm kalbimiz aklımız dualarımız sizinle içini ferah tut o canı Rabbım yaratmissa eğer sana yazmışsa onu senden kimse alamaz.. Bu durumların er ya da geç düzeleceğini eskisi gibi olamasa da tabi ki, en azından daha iyi olacağını aklından çıkarma. Takip ettiğim bir prof. Develioglu na sormuşlardı ilaçlar hakkında biz onları sizi desteklesin diye veriyoruz sağlıklı bir gebelikse kendiliğinden tüm ihtiyaçlarını karşılayacaktır demişti. Rabbim yavrunuzu size bağışlasın size can olsun umut olsun inşallahSelam arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın lütfen ama dayanamıyorum paylaşmak geliyor insanın içinden.
Ben 4 şubatta transfer oldum biri 4aa diperi 3aa 2 adet embriyo, trasnferden 24 saat sonra uçak yolculuğu yaptım evime geldim artık rahatım derken o korkunç depremi yaşadım 6 şubat 4.17 de depreme yakalandım. Çok şükür evime ailem sağ ama O saaten beri de hala kendimde değilim zaten o gün akşama kadar arabada kaldık bi ara eve girecek gibi olduk biraz uzanayım dedim tekrar artçı geldi aynı korkuyı saat 13.24 te tekrar yaşadık şuan güvendeyim 16 kişi ile köy evinde tek odadayız bem doğru düzgün uzanamadım beslenemdim ilaç saatlerim bile şaştı hep.. Malesef başıma böyle bişey geldi ateş düştüğü yeri yakıyor malesef.
Şimdi benim en ufak belirtim yok hiç bi şekilde ne akıntı ne kasılma ne başka bişey tutma ihtimali var mı sizce
Ay inşallah bitanem benim hepimizin ki tutunur sağlıkla kucağımıza da almak nasip olurAmin inşallah sağlıklıca artar canım değer insan her türlü korkuyor.. silik çizgi varsa inşallah var canım ben 8. gün kan vermiştim 64 çıkmıştı ama ovitrelle etkiside vardı emin olamıyordum. O yüzden 10. gün kesinleşti benim inşallah bebeğin seninle
Var kuzum benim de bugun 7 günüm benimde böyle silik çizgi var. Hatta dün de yaptırğımda böyleydi yarın ben kan vereceğim inşallah bebeklerimiz tutunmuşturEki Görüntüle 3205888 Kızlar foto çektim ama oldu mu bilmiyorum.6.gün bugün sizce var mı
Tebrikler var. Darısı başımaEki Görüntüle 3205888 Kızlar foto çektim ama oldu mu bilmiyorum.6.gün bugün sizce var mı
Çok teşekkür ederim 2.günümde sabah feci bir bel ağrısı yaşamıştım. 3.günümde ayaktayken kasığıma bir şey saplanır oldu. Sonra çok bir şeyim yoktu transfer hariç 5.günde testim pozitif çıkınca kasık batmalarım artmaya başladı. Özellikle sağ kasığım ağrıyordu. Sonra iki tarafa geçti ağrılar. 9.günde lekelenmem olduHayırlı olsun inşallahbelirtilerin nelerdi?
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun inşallah hemen pozitifi görürsün Adetle başlıyor biliyorsunuz kontroller oluyor yumurta sayıları ve büyüklükleri kontrol ediliyor. Yumurtalarınız erken çatlamasın diye sık kontrol oluyor. Ne kadar kaliteli yumurta olursa o kadar iyi. Benim yumurta toplama yapıldı (13 tane) ancak verdiğim kan testinde hormon beklenilenden yüksek çıktı doktorum dondurma işlemini uygun gördü iki ay rahim dinlendirildi yani iki defa adet oldum sonra gidip transfer oldum Değeriniz normal gelirse rahim kalınlığınız iyiyse taze transfer ama benim gibi olursa dondurma işlemi yapılıyor.Merhaba bende yeni başladim cok umutluyum toplamda her işlemle beraber 1 ay falan anca sürüyor sanirim değilmi ?henuz 2 gun oldu iğne tedavisine başladım 7 gün ,yumurta sayisina gore hareket edilicek inşallah tek seferde yeterli yumurtam oluşur
Teşekkür ederim o kadar kıymetliki yorumlarınız insan bir umut arıyor işte.Benimde bugün 6.günüm kaset testimde ikinci çizgi var gibi ama tabi kanda görmeden inanmayacağımÇok teşekkür ederim 2.günümde sabah feci bir bel ağrısı yaşamıştım. 3.günümde ayaktayken kasığıma bir şey saplanır oldu. Sonra çok bir şeyim yoktu transfer hariç 5.günde testim pozitif çıkınca kasık batmalarım artmaya başladı. Özellikle sağ kasığım ağrıyordu. Sonra iki tarafa geçti ağrılar. 9.günde lekelenmem oldu
8Evde yaptınız mı hiç
Yaaa çok sevindim hayırlısı olsun inşallah Benim çift emb. Olduğu için sanırım bende erkenden kaset testte görmüştüm çok silikti. İki gün sonra erken gebelik testi yaptım yanlış hatırlamıyorsam, o epey netti. 9.gün kanda 368 çıktı ve normal kaset test silikti. İki gün sonra yine kaset test yapıp kan verebilirsin şuan çok düşük çıkar 9.gün falan verirsen daha iyiTeşekkür ederim o kadar kıymetliki yorumlarınız insan bir umut arıyor işte.Benimde bugün 6.günüm kaset testimde ikinci çizgi var gibi ama tabi kanda görmeden inanmayacağım
Çok teşekkür ederimBenimde çift embriyo.Kaçıncı gün yapmıştın sen.Ben yurt dışında yaşıyorum burda maalesef çok zor günümü beklemem lazım.Bu yaptığım kaset testti ve gece 3 te yaptımYaaa çok sevindim hayırlısı olsun inşallah Benim çift emb. Olduğu için sanırım bende erkenden kaset testte görmüştüm çok silikti. İki gün sonra erken gebelik testi yaptım yanlış hatırlamıyorsam, o epey netti. 9.gün kanda 368 çıktı ve normal kaset test silikti. İki gün sonra yine kaset test yapıp kan verebilirsin şuan çok düşük çıkar 9.gün falan verirsen daha iyi
Burda da öyle. Ben de transfer masasından ayağa kalktım ve tuvalete gittim. 10 dk uzan istersen sonra çıkabilirsin dediler. Uzandım sınra eve geldim yattım oturdum yemeğimi ısıttım hiç ilacım da yok sadece duphaston içiyorum günde 3 kereCuma 10.gün oluyor bu arada.Burası çok farklı Türkiyeye göre.Transferden sonra ayağa kalkıp eve gönderiyorlar ve günlük hayatına dönebilirsin diyorlar.Sadece fitil verdi doktorum o kadar.Doğal olsun dedi her şey yöntemleri böyleymiş.Hangisi doğru bilemiyorum.
6. Gün de gayet belirgin çıkmış canım tebrik ederim çift transfer miydi ?Eki Görüntüle 3205888 Kızlar foto çektim ama oldu mu bilmiyorum.6.gün bugün sizce var mı
Ya demekki merkezden merkeze değişebiliyor.Bende yorumları baya okudum transferden sonra iğne ilaç veren olmuş.Hastanede yatak istirahati yapanda olmuş.Değişiyor demekkiBurda da öyle. Ben de transfer masasından ayağa kalktım ve tuvalete gittim. 10 dk uzan istersen sonra çıkabilirsin dediler. Uzandım sınra eve geldim yattım oturdum yemeğimi ısıttım hiç ilacım da yok sadece duphaston içiyorum günde 3 kere
Hem hasta bazında hem de hastane bazında farklılık oluyor demekki. Doktor bana yatmakla hiç alakası yok dedi. Hemen kalkarken hatta düşmesin dedim. O da orası öyle düşürecek bir yer değil dedi ki sen de hemen kalkmışsın bak pozitif çıkmışYa demekki merkezden merkeze değişebiliyor.Bende yorumları baya okudum transferden sonra iğne ilaç veren olmuş.Hastanede yatak istirahati yapanda olmuş.Değişiyor demekki
Çok teşekkür ederimevet dondurulmuş çift embriyo transferiydi.Kaliteleri hakkında bilgim yok açıkçası söylemiyorlar burdakiler.Sadece güzel demişti.Tabi bakalım kanda çıkacak mı.Çarşambada bi daha yapayım diyorum kaset testi koyulaşmı şimdide başka korkular sarmaya başladı.Hayırlısı bakalım6. Gün de gayet belirgin çıkmış canım tebrik ederim çift transfer miydi ?