- 18 Ağustos 2021
- 424
- 219
- 34
İki tane daha embriyomuz var şimdi psikoloğa gidiyorum biraz ruhen toparlanayım kalan embriyoları sonra insallah eşimde suriyede görev yapıyor onun geldiği zaman olsun transferim istiyorm o yanımda yokken stresli oldum çokHayırlısı olsun hakkımızda inşallah En iyisinğ Rabbim bilir embriyon kaldı mı geride
Yaaa rabbim hayırla pozitif sonuç almayı nasip etsin gönlünüze göre versin insallahKızlar kan verdim heyecanla bekliyorum..
Benimde cumartesi günü negatif çıktıKızlar benim negatif malesef ümitler yitip gitti
Bu gün 10 günümdü Allah diğer bekleyen arkadaşlara pozitif sonuç almak nasip etsinBenimde cumartesi günü negatif çıktıkaçıncı gününüzdü transfer sonrası
aminnn kızlar 120 çıktı çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin negatif çıkan arkadaşlar nolur üzülmeyin Allahım hepinize nasip etsin ellerim titriyorYaaa rabbim hayırla pozitif sonuç almayı nasip etsin gönlünüze göre versin insallah
Maşallah tebrik ederim gebelik sürecinizde güzel geçer inşallah hayırlısıyla kucağınıza alirsiniz inşallahaminnn kızlar 120 çıktı çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin negatif çıkan arkadaşlar nolur üzülmeyin Allahım hepinize nasip etsin ellerim titriyor
Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağına alaminnn kızlar 120 çıktı çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin negatif çıkan arkadaşlar nolur üzülmeyin Allahım hepinize nasip etsin ellerim titriyor
İnşallah ümidim o yönde Allahıma şükür bir kızım var nisan ayındada gebelik vardı ancak kalbi durdu kürtajla sonuçlandı buda böyle olunca insan üzülüyorHayırlısı olsun demekti daha vakti var umudunuzu kesmeyin rabbim güzel olan herşeyi sonraya birakirmis
Hadi inşallah sevinç gözyaşları dökersin canım hayırlı haberler alırsın bize de yaz olur mu? Kaçıncı gün bugun test yaptın mı hiçKızlar kan verdim heyecanla bekliyorum..
Bu gün 10 günümdü Allah diğer bekleyen arkadaşlara pozitif sonuç almak nasip etsin
Hay maşallah yaa çok sevindim rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin tamamına erdirsin kucağınıza alın inşallahaminnn kızlar 120 çıktı çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin negatif çıkan arkadaşlar nolur üzülmeyin Allahım hepinize nasip etsin ellerim titriyor
Bende 2 kürtaj oldum kalbi durdu kan pıhtılaşma var şükürler olsun iki çocuğum var bu ikinci evliliğimden bir parçamız olsun istedik Allah'ım nasip eder layık görürse birbirimize dualarimizi esirgemeyelim rabbim yardımcımiz olsunİnşallah ümidim o yönde Allahıma şükür bir kızım var nisan ayındada gebelik vardı ancak kalbi durdu kürtajla sonuçlandı buda böyle olunca insan üzülüyor
Canım bugun kaçıncı gününKızlar kan verdim heyecanla bekliyorum..
Amin Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimMaşallah tebrik ederim gebelik sürecinizde güzel geçer inşallah hayırlısıyla kucağınıza alirsiniz inşallah
amin çok teşekkür ederim rabbim sanada nasip etsin inşallah lütfen üzülme vakti zamanı varTebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağına al
sevinç gözyaşları döktüm canım çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinHadi inşallah sevinç gözyaşları dökersin canım hayırlı haberler alırsın bize de yaz olur mu? Kaçıncı gün bugun test yaptın mı hiç
Amin Allah razı olsun canım çok saol inşallah değer güzel artar Allah isteyen herkese versinHay maşallah yaa çok sevindim rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin tamamına erdirsin kucağınıza alın inşallah
Çok sevindim çok sonucuna canım kat kat artsın sağlıkla büyüsün inşallah kuzum bende bugun 7 günüm erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı yarın kan vereceğim çok değişik hissediyorumsevinç gözyaşları döktüm canım çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin10. günüm bugün 7.günden beri test yapıyorum canım
Amin inşallah sağlıklıca artar canım değer insan her türlü korkuyor.. silik çizgi varsa inşallah var canım ben 8. gün kan vermiştim 64 çıkmıştı ama ovitrelle etkiside vardı emin olamıyordum. O yüzden 10. gün kesinleşti benim inşallah bebeğin seninleÇok sevindim çok sonucuna canım kat kat artsın sağlıkla büyüsün inşallah kuzum bende bugun 7 günüm erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı yarın kan vereceğim çok değişik hissediyorum