2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Arkadaşlar pozitif olanlar lütfwn bizlerede dua edin. Benim çok inancım yok tuttuğuna dair burda ne ararsanız var, beslenme kötü, tek odadayız akşama kadar depremi konuşuyoruz trasnferden 1 gün sonra depreme yakalandım zaten şimdi de böyle. 🥺 Zaten belirtim de yok bende akıp gittiler diye düşünüyorum hep. Ama azda olsa umud etmek istiyorum lütfen bana da dua edin 4 şubatta 2 adet 5. Gün transferi oldum 🥺
Canım benim Rabbim yardımcınız olsun hep dua ediyoruz sizlere 🥺 Öyle mucizelere görüyoruz ki asla umutsuz olma Allah'ın izniyle pozitif olacak ❤️

Canım benim Rabbim yardımcınız olsun hep dua ediyoruz sizlere 🥺 Öyle mucizelere görüyoruz ki asla umutsuz olma Allah'ın izniyle pozitif olacak ❤️
Rabbim yardımcınız olsun inşallah🙏Dualarımdasınız hepiniz.İnşallah buda senin mükafatın olacak bebek haberiyle sevineceksin.Moralini yüksek tutmaya çalış bebişin için.

Kızlar benim belirtim göğüs hassasiyeti ve aralıklı adet olacakmış gibi gelen bel ağrıları ama ilaçlardan da olabilir, bende 6. Gün ilk 2 saatlik idrar erken gebelik testiyle yaptım sadece benim görebileceğim kadar silik geldi sonra idrarimi 3 4 saat tuttum kaset testle yaptım sonuç attığım gibiydi bu sabah ta 7. Günüm sabah idrarimla yaptım yine attığım test gibi cikti ekstra bi koyulasma yok ama bariz belli yine akşamüstü kan vermeyi düşünüyorum kızlar teşekkürler ins hepimize nasip eder Allah.
Teşekkür ederim cevabın için .Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Dün transfer sonrası 7.günümdü kan verdim negatif sonucum bebeklerim tutunmamışlar bile bana çok üzüldüm ama rabbim neylerse güzel eyler ne diyeyim
Çok üzgünüm Rabbim sabrını artırsın sana kolaylıklar versin 🥺 en kısa sürede Rabbim hayırlı evlat nasip etsin sana

Merhaba arkadaşlar transferin 5.günündeyiz dün sabaha karşı aşırı bulantıyla uyandım kahvaltıya kadar devam etti ilaçlardan die düşündüm şimdi tekrar başladı sizlerde yasiyormusunuz bu şekil belirti

Merhaba arkadaşlar, dün transferim oldu. 5.gün embriyosu iki tane. Grade 2 yazıyor. Acaba kalitesi nasıl. Ne demek oluyor bilgisi olan var mı

Merhaba arkadaşlar transferin 5.günündeyiz dün sabaha karşı aşırı bulantıyla uyandım kahvaltıya kadar devam etti ilaçlardan die düşündüm şimdi tekrar başladı sizlerde yasiyormusunuz bu şekil belirti
Bencede oldu ama ilaçtan düşündüm geçti şimdi. 10 gundeyim idrar testim pozitif.

Kızlar dün transfer olan gün ile beraber 8. Gündü test yaptım çok ince bir çizgi çıktı ama bana çok silik geldi. Sizler kacinci günde yaptınız testinizi?

Ben iki aşılama oldum sonrasında üç tane tüp bebek dün iki tane konan embriyolarımdan negatif sonuç aldım ve bizimde bi problemimiz yok ama nasip rabbime teslim olduk elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Canım çok üzüldüm rabbim dayanma gücü versin çok zor

Ben 10 günlük minik şişelerde arı sütü royeel jel kullandım ve testere dişli aslan pençesiyle hayıt otunu içtim sabah ları ve akşamları çok çok faydasini gördüm 10 günde ve hemen tüp bebege başliyoruz dedi doktorum ,hazırdı rahim ,adetimi bu ay çok dengeli getirdi ,prolaktinim yuksekti uzun zamandır ,şuan şükür süt kıvamında akıntı geliyor deneyin çok faydası var en az 1 ay devam edin zaten 10 tane şişe
Teşekkürler ederim şişe demişsiniz nerde nerde bulabilirim jeli

X