- 18 Ağustos 2021
- 424
- 219
- 34
Merhaba gözünüz Aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim canım darısı sizlere olsunİkinci günümde sabah feci bir bel ağrısı yaşadım kan şekerim düştü bayılcam sandım öyle kötüydüm. 3.gün sanırım ayaktayken kasığıma bir şey battı gibi oldu. Transfer günü dahil 5.gün gece ağlamıştım herkeste belirti olur benim içim bomboş sanki diye sabah kaset test yaptım çok silik gördüm Sonra başladı kasık batmaları, ayaklarım buz gibiydi mesela çok enteresan üşüyen biri değilimdir. Zaten erken gebelik testimde pozitifti sonra kaset test denedim silikti yine, kırmızı lekelenmem oldu 9.gün o gün kanda da öğrendim. Testler varken kullandım yalan yok erken gb testini eşime aldırmıştım Size tavsiyem benim gibi yapmayın erken yapınca stres oluyor insan ama sonucu merak ediyoruz tabi o yüzden negatifte çıksa 7. 8. Gün tekrar edin benim çift olduğu için erkenden öğrendim birde dondurulmuş 5.gün emb. Transfer edildi. Sonrası iştah çok açıldı taa ki 5.hafta sonuna doğru bulantılar başladı iştah kesildi feci bir şey kızlar yiyin için bulantınız inşallah olmaz Olursada bu bir hastalık değil geçecek diyin. Ben dolu dolu 3 hafta yaşadım bu aralar daha seyrek oluyor azaldı artık. Güzel geçirin günleri sakin olun pozitif olun hep dua edin Allah büyüktür
Adına okadar çok sevindimki sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısıda başımızaCanım benim eşim azospermdi hiç yoktu yani ameliyat ile bulundu Allah'tan umut kesilmez
2 subatta transfer olmuştum o günü saymazsak 8. Gün oluyo bu gün olsa cıkması gerekirdi gidip kan bile vermek istemiyorum orta tekrar 0 beta görücem diyeKaçıncı günündü
Tebrikler canim benimki negatifKızlar çok şükür sonucum pozitif ama 73 çıktı düşük değil mi sizce de
Amin canımAdına okadar çok sevindimki sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısıda başımıza
dr ne der bilmiyorum ama bence düşük değil, 5. Gün embriyosu transfer edilenlerin 7. Günü gibi3. Gün dondurulmuş embriyo 2 adet kondu. 1 şubat transfer tarihim bugün 9. günüm
Tebrik ederim masallah 9.gune gore sonuc cok iyi. Insallah katlanarak devam eder.Kızlar çok şükür sonucum pozitif ama 73 çıktı düşük değil mi sizce de
Ne yapayım dayanamadımAynen 5. Gün olduğu için 9. Günde test verdim sen çok acele etmisin
Aynen haklısın canım ben diğer arkadaşım sonucuyla kendiminkini kıyasladım da o yüzden düşük diye düşündüm ama zaten onunki 5. Gün embriyosuymuş. Çok şükür normal olarak kabul ediyorum ben dedr ne der bilmiyorum ama bence düşük değil, 5. Gün embriyosu transfer edilenlerin 7. Günü gibi
Önemli olan bundan sonra katlayarak artması, inşallah sağ salim kucağınıza alın, rabbim hepimize nasip etsin yüksek beta görmeyiAynen haklısın canım ben diğer arkadaşım sonucuyla kendiminkini kıyasladım da o yüzden düşük diye düşündüm ama zaten onunki 5. Gün embriyosuymuş. Çok şükür normal olarak kabul ediyorum ben de
Hayirlisi buymus diyelim canimTebrikler canim benimki negatif
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin sağ salim kucağına aldırsın Allahım inşallah bizede nasip etsinKızlar bende pozitifi gördüm rabbim herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım
Değil canım önemli olan artarak ilerlesin hayırlı olsun kat kat artarak ilerlesin inşallahKızlar çok şükür sonucum pozitif ama 73 çıktı düşük değil mi sizce de
Çok teşekkürlerbu arada hangi hastanede hangi doktora gittiniz acaba
Evet çatlatma iğnesi vurulduysan 10 gün etkili diye biliyorum aşılama zamanı kullanmıştım hemen geçmemişti etkisi. Biraz daha bekle belirtilerin inşallah bebişinin tutunmasıdırÇok şükür Allah bizede nasip etsin amininşallah geçer mide bulantıların canım canım benimde ilk günden beri bel kasık ağrısı var ama 3. Günde kasıklarıma bir ağrı girmeye başladı bi basınc sanki şişiriyorlar yumurtalarımı 10 dk sürüyor kıvranıyorum bugün sabah oldu ağrısına uyandım ağladım..
Hergün bu 10 dk yasıyorum genelde aksam oluyordu..
Bende böle belirtiler iğne batıyormus gibi belime kasıklarıma ağrı girip çıkar (o 10dk haricinde)..
Ben transferin 5. Günü 3/1 ovitrelle vuruldum test yapsamda etkisi vardır diye yapmıyorum
Aminn çok sağ olun darısı sizlereTebrik ederim surecinizde sıkıntısız geçer sağlıklı evlatlarını kucağınıza alirsiniz inşallah. Benimde ilk deneme çift embriyo inşallah tutunur die bekliyorum. Size bir sorum olacak size transfer olan embriyo kaçıncı gün embriyosuydu
29 yaşındayım benim tüm tahliller rahim filmlerim vs her şey temiz çıkmıştı. İki yıl denedik olmadı eşim test verince öğrendik ki morfoloji 1di hız düşüktü sayıda aman aman yüksek değildi. Doktorumuz eşime vitamin verdi hız yükseldi açıkcası benim morfoloji kaynaklı umudum da yoktu fakat 5.güne 3 tane çok güzel embriyolarım kaldı çift istedik başarı şansı yüksek olsun diye ikiside çok şükür tuttuMerhaba bizde pazartesi çift transfer yapacığız nasipse. Yaşınız kaçtı ve rahatsız olan tedavi gören sizmi eşinizmiydi böye güzel haberleri görünce çok umutlanıyoruz. Benim eşim sperm sayısı düşüktü o tedavi gördü sizde nasıldı
Canım benim herşeyde var bir hayır valla ben de çok sevinemiyorum. Çünkü geçen sefer 12. Haftada bebeğimi kaybetmiştim dünyam başıma yıkılmıştı. Burda hepimiz beta yı görcez diye can atıyoruz ama önemli olan sağlıklı bi gebelik ve sağlıklı bir doğum. Rabbim hepimize nasip etsinTebrikler canim benimki negatif
Çok sağ olun dilerim hepiniz bu bekleyişinizde güzel sonuçlar alırsınız kimseye aratmasın rabbim ben öğrendiğimden beri tüm bekleyiş içinde olanlara dua ederim evlat başka bir şey. Evet bende uykusuzluk baş ağrısı iştahsızlık oldu ama tv açmıyorum artık çok etkilendim bebeklerimde etkilenir diye onları düşünmek zorundayımMerhaba gözünüz Aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
4 şubatta iki tane 5.gün embriyosu transferi oldum bende bekliyorum bakalım 3.tüp bebek tedavim bu deprem çok stres üzüntü yaptı herkes gibi bende de ama nasip edecekse rabbim tutunmuşlardır
İnşallah canım benim teşekkür ederim29 yaşındayım benim tüm tahliller rahim filmlerim vs her şey temiz çıkmıştı. İki yıl denedik olmadı eşim test verince öğrendik ki morfoloji 1di hız düşüktü sayıda aman aman yüksek değildi. Doktorumuz eşime vitamin verdi hız yükseldi açıkcası benim morfoloji kaynaklı umudum da yoktu fakat 5.güne 3 tane çok güzel embriyolarım kaldı çift istedik başarı şansı yüksek olsun diye ikiside çok şükür tuttuSizde hayırlısı ile o güzel haberi alırsınız inşallah
Bilgilendirme için çok teşekkür ederimAsla olmuyor sakın kasma vajinal muayene gibi farki bacaklarini daha fazla aciyorsun ve rahmin acik kalmasi icin icine ufak bisey takilio ama agri asla yok. O arada da hemşire elimi tuttu benimki o kadar rahat gectiki zaten hemn bebisleri koydular ekrandan baktim bnde 5 dk sürmedi canim anlican