2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Merhaba gözünüz Aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
4 şubatta iki tane 5.gün embriyosu transferi oldum bende bekliyorum bakalım 3.tüp bebek tedavim bu deprem çok stres üzüntü yaptı herkes gibi bende de ama nasip edecekse rabbim tutunmuşlardır

dr ne der bilmiyorum ama bence düşük değil, 5. Gün embriyosu transfer edilenlerin 7. Günü gibi
Aynen haklısın canım ben diğer arkadaşım sonucuyla kendiminkini kıyasladım da o yüzden düşük diye düşündüm ama zaten onunki 5. Gün embriyosuymuş. Çok şükür normal olarak kabul ediyorum ben de

Önemli olan bundan sonra katlayarak artması, inşallah sağ salim kucağınıza alın, rabbim hepimize nasip etsin yüksek beta görmeyi

Çok teşekkürler bu arada hangi hastanede hangi doktora gittiniz acaba
Evet çatlatma iğnesi vurulduysan 10 gün etkili diye biliyorum aşılama zamanı kullanmıştım hemen geçmemişti etkisi. Biraz daha bekle belirtilerin inşallah bebişinin tutunmasıdır

Aminn çok sağ olun darısı sizlere Benim dondurulmuş 5.gün aa kalite embriyolardı. Çözülünce sordum kalitesi düşmedi demişlerdi. İnşallah bebişlerin tutunur rabbim o güzel haberi almayı nasip etsin

29 yaşındayım benim tüm tahliller rahim filmlerim vs her şey temiz çıkmıştı. İki yıl denedik olmadı eşim test verince öğrendik ki morfoloji 1di hız düşüktü sayıda aman aman yüksek değildi. Doktorumuz eşime vitamin verdi hız yükseldi açıkcası benim morfoloji kaynaklı umudum da yoktu fakat 5.güne 3 tane çok güzel embriyolarım kaldı çift istedik başarı şansı yüksek olsun diye ikiside çok şükür tuttu Sizde hayırlısı ile o güzel haberi alırsınız inşallah

Tebrikler canim benimki negatif
Canım benim herşeyde var bir hayır valla ben de çok sevinemiyorum. Çünkü geçen sefer 12. Haftada bebeğimi kaybetmiştim dünyam başıma yıkılmıştı. Burda hepimiz beta yı görcez diye can atıyoruz ama önemli olan sağlıklı bi gebelik ve sağlıklı bir doğum. Rabbim hepimize nasip etsin

Çok sağ olun dilerim hepiniz bu bekleyişinizde güzel sonuçlar alırsınız kimseye aratmasın rabbim ben öğrendiğimden beri tüm bekleyiş içinde olanlara dua ederim evlat başka bir şey. Evet bende uykusuzluk baş ağrısı iştahsızlık oldu ama tv açmıyorum artık çok etkilendim bebeklerimde etkilenir diye onları düşünmek zorundayım Diğer taraftan yaşanan felaket çok üzücü çok Allah tekrarını göstermesin. Sen şimdilik stresten uzak dur bol bol dua et onlar içinde gibi şarkı söyle sev inan motive oluyorsun

İnşallah canım benim teşekkür ederim

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…