2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Arkadaşlar pozitif olanlar lütfwn bizlerede dua edin. Benim çok inancım yok tuttuğuna dair burda ne ararsanız var, beslenme kötü, tek odadayız akşama kadar depremi konuşuyoruz trasnferden 1 gün sonra depreme yakalandım zaten şimdi de böyle. Zaten belirtim de yok bende akıp gittiler diye düşünüyorum hep. Ama azda olsa umud etmek istiyorum lütfen bana da dua edin 4 şubatta 2 adet 5. Gün transferi oldum

Belirti olmadığında insan kendini bomboş hissediyor gerçekten, inşallah hayırlısı olsun hakkınızda, eğer vakti geldiyse olucaksa hiç bi şey engel olmaz Allahın izniyle.

Tutunduklarını düşününce umudum artıyor yüzüme tebessüm oturuyor o kadar çok bekledim ki bu bebekleri yarın yedinci günüm bakalım belki dayanamam test yaparım insallah benimlelerdireşim Suriye’de görev yapıyor ona müjde vermeyi nasip eder rabbim insallah

Bende 4 şubatta 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum belirtilere çok takılmayın herkesde olcak diye bişe yok ki büyük korku yaşamışsınız hala yaşıyorsunuz ama rabbim nasip edecekse sizinledir bebekleriniz insallah içinize ferahlık versin rabbim umudunu asla yitirme canım benim

İğnelerine ilaçlarına devam edebiliyor musun hangi şehirdesiniz

Allah 10 günlük bebeği o yikintinin içinden kac gun sonra sağ çıkardıysa seninde bebegininde nasibi varsa tutulmuştur. Allah büyük. Keşke başka bir şehire akrabanız varsa gitseniz keşke. Çok üzücü Allah yardımcınız olsun

İlk testinizi transferden sobra kaçıncı gününüzde yaptınız

Rabbimden umut kesilmez nasip edecekse tutunmuştur bebekleriniz rabbim kolaylık versin içinize ferahlık versin bende depremi hissettim çok korktum ikinci depremde de yine korku yaşadım 4 şubatta transferden döndüğümde asansör düştü içinde kaldım üstüne deprem yaşadım 2 tane 5.gün embriyo transferi oldum bakalım nasipse benimlelerdir dua etmekten başka bişe gelmiyo elimden

Teşekkür ederim bende pkos var onun için tüp bebeğe başladık 6 adet yumurtam var şükür kaçıncı gün yumurtası olacak bilmiyorum doktorum hangisini uygun görürse artık sizin neyiniz var
Merhaba benim tup bebek icin igne tedawilerim yarin başliyor.1 haftalik tedawi.peki yumurta toplandiktan nezaman aralikla transfer yapilicak sizin ,henuz yeni başladim

Umudunuz hep olsun hep güzellikler düşünün inşallah olacak rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin

İlk testinizi transferden sobra kaçıncı gününüzde yaptınız
Canım transferi saymazsak 5.günde sabah ilk idrarla yaptım normal kaset testti ama çoook silikti zaten 1 dk içerisinde gölge görür oldum 10dk içerisinde tamamen silik netleşti. Belki çift emb. Olduğu içindir bilemiyorum 9.gün lekelenmem oldu kan testi verdim 368di sanırsam böyle çıktı İlk testimin görselini ekliyorum senin için silikliği görmen için

Eklentiler

• 5988C0D6-005C-4265-B1E7-93B7B312A2E0.png
    474,3 KB · Görüntüleme: 59
Adet olduktan sonra 16. Gün benim transferim yapıldı 11 ocakta adet oldum 27 ocakta transferim yapıldı
Gözünüz Aydın yazılarınızı okudum hamileymişsiniz hiç belirtiniz oldumu transfer edildikten sonra göğüslerde hassasiyet kaşık ağrısı batması bişiler yaşadınız mı

Maşallah çok güzel yaa rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder insalah bebeklerinizisanırım bende bugün yapıcam transfer gününü saymazsak yedinci günüm bugün benim çıkar insallah kaset testte benimkinde çift embriyo

Kizlar 3.gün 2 adet taze embriyo koyuldu. Transferin 7.gunu bugun. Gece beni uyutmayacak derecede sol kasik batmasi ve sol kasik agrisi yasadim. Belimde agriyo ama kasiklar fena. Transferin ilk 4 gunude hafif hafif agri vardi ama bu kadar sarsmamisti Adet agrisi gibide degil. Lekelenmem yok. Sanirim tutmadi bebisler Bu normal mi Basina gelen arkadaslar yazabilir mi artik belirti degil tam tersi korkmaya basladim

Kuzum stres yapma bence benimde 2 embriyo 5 gün transferi oldum pazartesi dün felaket sol kasık ağrısı bacağıma vurdu belim çok ağrıdı ama belim zaten öncesinden ağrıyordu adetime de 10 gün var. Bebeklerimiz tutunuyor bence iyi düşün iyi olsun lütfen kötü düşünmemeye çalış

Insallah guzel sonuclar aliriz. Seninde 2 tane Benim persembe test gunum hayirlisi. Bu sabah sanki hic agrim olmamis gibi rahatim. Kendimi dinlemek istemiyorum ama asiri agri olunca uzuldum. Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…