- 25 Aralık 2021
- 162
- 59
- 29
Bilgilendirme için çok teşekkür ederimTransfer sırasında hiç acı hissetmedim ben, sonda acıtmıyor ama garip bir his idrarın boşalıyor aslında ama sanki boşalmıyor gibi çişin varmış gibi geliyor, bu his birkaç idrara çıktıktan sonra geçiyor.
benim 4 şubatta transferim benim de test tarihim 15 şubat seninki mi çok uzun benimki mi kısa anlayamadım3. Gün dondurulmuş embriyo 2 adet kondu. 1 şubat transfer tarihim bugün 9. günüm
Belirti olmadığında insan kendini bomboş hissediyor gerçekten, inşallah hayırlısı olsun hakkınızda, eğer vakti geldiyse olucaksa hiç bi şey engel olmaz Allahın izniyle.Arkadaşlar pozitif olanlar lütfwn bizlerede dua edin. Benim çok inancım yok tuttuğuna dair burda ne ararsanız var, beslenme kötü, tek odadayız akşama kadar depremi konuşuyoruz trasnferden 1 gün sonra depreme yakalandım zaten şimdi de böyle.Zaten belirtim de yok bende akıp gittiler diye düşünüyorum hep. Ama azda olsa umud etmek istiyorum lütfen bana da dua edin 4 şubatta 2 adet 5. Gün transferi oldum
Tutunduklarını düşününce umudum artıyor yüzüme tebessüm oturuyor o kadar çok bekledim ki bu bebekleri yarın yedinci günüm bakalım belki dayanamam test yaparım insallah benimlelerdirÇok sağ olun dilerim hepiniz bu bekleyişinizde güzel sonuçlar alırsınız kimseye aratmasın rabbim ben öğrendiğimden beri tüm bekleyiş içinde olanlara dua ederim evlat başka bir şey. Evet bende uykusuzluk baş ağrısı iştahsızlık oldu ama tv açmıyorum artık çok etkilendim bebeklerimde etkilenir diye onları düşünmek zorundayımDiğer taraftan yaşanan felaket çok üzücü çok Allah tekrarını göstermesin. Sen şimdilik stresten uzak dur bol bol dua et onlar içinde gibi şarkı söyle sev inan motive oluyorsun
Bende 4 şubatta 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum belirtilere çok takılmayın herkesde olcak diye bişe yok ki büyük korku yaşamışsınız hala yaşıyorsunuz ama rabbim nasip edecekse sizinledir bebekleriniz insallah içinize ferahlık versin rabbim umudunu asla yitirme canım benimArkadaşlar pozitif olanlar lütfwn bizlerede dua edin. Benim çok inancım yok tuttuğuna dair burda ne ararsanız var, beslenme kötü, tek odadayız akşama kadar depremi konuşuyoruz trasnferden 1 gün sonra depreme yakalandım zaten şimdi de böyle.Zaten belirtim de yok bende akıp gittiler diye düşünüyorum hep. Ama azda olsa umud etmek istiyorum lütfen bana da dua edin 4 şubatta 2 adet 5. Gün transferi oldum
İğnelerine ilaçlarına devam edebiliyor musun hangi şehirdesinizArkadaşlar pozitif olanlar lütfwn bizlerede dua edin. Benim çok inancım yok tuttuğuna dair burda ne ararsanız var, beslenme kötü, tek odadayız akşama kadar depremi konuşuyoruz trasnferden 1 gün sonra depreme yakalandım zaten şimdi de böyle.Zaten belirtim de yok bende akıp gittiler diye düşünüyorum hep. Ama azda olsa umud etmek istiyorum lütfen bana da dua edin 4 şubatta 2 adet 5. Gün transferi oldum
Benimde bugün 6.günüm ne gibi belirtileriniz olduTebrik ederim masallah 9.gune gore sonuc cok iyi. Insallah katlanarak devam eder.
Bugun benimde 6. Gunum belirtilerle bana umut oldunuz
Allah 10 günlük bebeği o yikintinin içinden kac gun sonra sağ çıkardıysa seninde bebegininde nasibi varsa tutulmuştur. Allah büyük. Keşke başka bir şehire akrabanız varsa gitseniz keşke. Çok üzücü Allah yardımcınız olsunArkadaşlar pozitif olanlar lütfwn bizlerede dua edin. Benim çok inancım yok tuttuğuna dair burda ne ararsanız var, beslenme kötü, tek odadayız akşama kadar depremi konuşuyoruz trasnferden 1 gün sonra depreme yakalandım zaten şimdi de böyle.Zaten belirtim de yok bende akıp gittiler diye düşünüyorum hep. Ama azda olsa umud etmek istiyorum lütfen bana da dua edin 4 şubatta 2 adet 5. Gün transferi oldum
İlk testinizi transferden sobra kaçıncı gününüzde yaptınızÇok teşekkür ederim canım darısı sizlere olsunİkinci günümde sabah feci bir bel ağrısı yaşadım kan şekerim düştü bayılcam sandım öyle kötüydüm. 3.gün sanırım ayaktayken kasığıma bir şey battı gibi oldu. Transfer günü dahil 5.gün gece ağlamıştım herkeste belirti olur benim içim bomboş sanki diye sabah kaset test yaptım çok silik gördüm Sonra başladı kasık batmaları, ayaklarım buz gibiydi mesela çok enteresan üşüyen biri değilimdir. Zaten erken gebelik testimde pozitifti sonra kaset test denedim silikti yine, kırmızı lekelenmem oldu 9.gün o gün kanda da öğrendim. Testler varken kullandım yalan yok erken gb testini eşime aldırmıştım Size tavsiyem benim gibi yapmayın erken yapınca stres oluyor insan ama sonucu merak ediyoruz tabi o yüzden negatifte çıksa 7. 8. Gün tekrar edin benim çift olduğu için erkenden öğrendim birde dondurulmuş 5.gün emb. Transfer edildi. Sonrası iştah çok açıldı taa ki 5.hafta sonuna doğru bulantılar başladı iştah kesildi feci bir şey kızlar yiyin için bulantınız inşallah olmaz Olursada bu bir hastalık değil geçecek diyin. Ben dolu dolu 3 hafta yaşadım bu aralar daha seyrek oluyor azaldı artık. Güzel geçirin günleri sakin olun pozitif olun hep dua edin Allah büyüktür
Rabbimden umut kesilmez nasip edecekse tutunmuştur bebekleriniz rabbim kolaylık versin içinize ferahlık versinSelam arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın lütfen ama dayanamıyorum paylaşmak geliyor insanın içinden.
Ben 4 şubatta transfer oldum biri 4aa diperi 3aa 2 adet embriyo, trasnferden 24 saat sonra uçak yolculuğu yaptım evime geldim artık rahatım derken o korkunç depremi yaşadım 6 şubat 4.17 de depreme yakalandım. Çok şükür evime ailem sağ ama O saaten beri de hala kendimde değilim zaten o gün akşama kadar arabada kaldık bi ara eve girecek gibi olduk biraz uzanayım dedim tekrar artçı geldi aynı korkuyı saat 13.24 te tekrar yaşadık şuan güvendeyim 16 kişi ile köy evinde tek odadayız bem doğru düzgün uzanamadım beslenemdim ilaç saatlerim bile şaştı hep.. Malesef başıma böyle bişey geldi ateş düştüğü yeri yakıyor malesef.
Şimdi benim en ufak belirtim yok hiç bi şekilde ne akıntı ne kasılma ne başka bişey tutma ihtimali var mı sizce
Merhaba benim tup bebek icin igne tedawilerim yarin başliyor.1 haftalik tedawi.peki yumurta toplandiktan nezaman aralikla transfer yapilicak sizin ,henuz yeni başladimTeşekkür ederim bende pkos var onun için tüp bebeğe başladık 6 adet yumurtam var şükür kaçıncı gün yumurtası olacak bilmiyorum doktorum hangisini uygun görürse artık sizin neyiniz var
Umudunuz hep olsun hep güzellikler düşünün inşallah olacak rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsinTutunduklarını düşününce umudum artıyor yüzüme tebessüm oturuyor o kadar çok bekledim ki bu bebekleri yarın yedinci günüm bakalım belki dayanamam test yaparım insallah benimlelerdireşim Suriye’de görev yapıyor ona müjde vermeyi nasip eder rabbim insallah
Canım transferi saymazsak 5.günde sabah ilk idrarla yaptım normal kaset testti ama çoook silikti zaten 1 dk içerisinde gölge görür oldum 10dk içerisinde tamamen silik netleşti. Belki çift emb. Olduğu içindir bilemiyorum 9.gün lekelenmem oldu kan testi verdim 368di sanırsam böyle çıktıİlk testinizi transferden sobra kaçıncı gününüzde yaptınız
Gözünüz Aydın yazılarınızı okudum hamileymişsiniz hiç belirtiniz oldumu transfer edildikten sonra göğüslerde hassasiyet kaşık ağrısı batması bişiler yaşadınız mıAdet olduktan sonra 16. Gün benim transferim yapıldı 11 ocakta adet oldum 27 ocakta transferim yapıldı
Maşallah çok güzel yaa rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder insalah bebekleriniziCanım transferi saymazsak 5.günde sabah ilk idrarla yaptım normal kaset testti ama çoook silikti zaten 1 dk içerisinde gölge görür oldum 10dk içerisinde tamamen silik netleşti. Belki çift emb. Olduğu içindir bilemiyorum 9.gün lekelenmem oldu kan testi verdim 368di sanırsam böyle çıktıİlk testimin görselini ekliyorum senin için silikliği görmen için
Amin insallah Allah razı olsunUmudunuz hep olsun hep güzellikler düşünün inşallah olacak rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin
Kuzum stres yapma bence benimde 2 embriyo 5 gün transferi oldum pazartesi dün felaket sol kasık ağrısı bacağıma vurdu belim çok ağrıdı ama belim zaten öncesinden ağrıyordu adetime de 10 gün var. Bebeklerimiz tutunuyor bence iyi düşün iyi olsun lütfen kötü düşünmemeye çalışKizlar 3.gün 2 adet taze embriyo koyuldu. Transferin 7.gunu bugun. Gece beni uyutmayacak derecede sol kasik batmasi ve sol kasik agrisi yasadim. Belimde agriyo ama kasiklar fena. Transferin ilk 4 gunude hafif hafif agri vardi ama bu kadar sarsmamisti Adet agrisi gibide degil. Lekelenmem yok. Sanirim tutmadi bebislerBu normal mi Basina gelen arkadaslar yazabilir mi artik belirti degil tam tersi korkmaya basladim
Insallah guzel sonuclar aliriz. Seninde 2 taneKuzum stres yapma bence benimde 2 embriyo 5 gün transferi oldum pazartesi dün felaket sol kasık ağrısı bacağıma vurdu belim çok ağrıdı ama belim zaten öncesinden ağrıyordu adetime de 10 gün var. Bebeklerimiz tutunuyor bence iyi düşün iyi olsun lütfen kötü düşünmemeye çalış