2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Lütfen stres yapmayın.ben de 2 şubatta transfer oldum 6sında adanada depreme yakalandım ıkı gün arabada yattım zorla ilaçlarıma devam ettım cok şükür başımı sokacak bir yerim var smdı.içimde pek umudum kalmamıstı bugun 8. Gün kan verdım pozitif geldi.olacağı varsa her sekılde oluyor hepsınıbir zamanı var.umarım sizde pozitif haberini alacaksınız inanın
Geçmiş olsun sizede 🥺 hemde hayırlı uğurlu olsun dilerim Rabbim sağlıckla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar Aralık ayında çift transfer oldum ve ilk kez tüp bebek denemiştik. Çok şükür rabbim ikisinide bize nasip etti. Şimdi 11 haftalığız. Topiği görünce bu ay transfer olan/olacaklara duamı ettim🙏🏻 Allah hepinize nasip etsin. Emeklerinizi boşa çıkarmasın. Sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve cevaplarım.🥰
Tebrik ederim surecinizde sıkıntısız geçer sağlıklı evlatlarını kucağınıza alirsiniz inşallah. Benimde ilk deneme çift embriyo inşallah tutunur die bekliyorum. Size bir sorum olacak size transfer olan embriyo kaçıncı gün embriyosuydu

Çok teşekkür ederim canım darısı sizlere olsun🙏🏻 İkinci günümde sabah feci bir bel ağrısı yaşadım kan şekerim düştü bayılcam sandım öyle kötüydüm. 3.gün sanırım ayaktayken kasığıma bir şey battı gibi oldu. Transfer günü dahil 5.gün gece ağlamıştım herkeste belirti olur benim içim bomboş sanki diye sabah kaset test yaptım çok silik gördüm ☺️ Sonra başladı kasık batmaları, ayaklarım buz gibiydi mesela çok enteresan üşüyen biri değilimdir. Zaten erken gebelik testimde pozitifti sonra kaset test denedim silikti yine, kırmızı lekelenmem oldu 9.gün o gün kanda da öğrendim. Testler varken kullandım yalan yok erken gb testini eşime aldırmıştım🤭 Size tavsiyem benim gibi yapmayın erken yapınca stres oluyor insan ama sonucu merak ediyoruz tabi o yüzden negatifte çıksa 7. 8. Gün tekrar edin benim çift olduğu için erkenden öğrendim birde dondurulmuş 5.gün emb. Transfer edildi. Sonrası iştah çok açıldı taa ki 5.hafta sonuna doğru bulantılar başladı iştah kesildi feci bir şey kızlar yiyin için bulantınız inşallah olmaz🙏🏻 Olursada bu bir hastalık değil geçecek diyin. Ben dolu dolu 3 hafta yaşadım bu aralar daha seyrek oluyor azaldı artık. Güzel geçirin günleri sakin olun pozitif olun hep dua edin Allah büyüktür

Çok teşekkür ederim canım darısı sizlere olsun🙏🏻 İkinci günümde sabah feci bir bel ağrısı yaşadım kan şekerim düştü bayılcam sandım öyle kötüydüm. 3.gün sanırım ayaktayken kasığıma bir şey battı gibi oldu. Transfer günü dahil 5.gün gece ağlamıştım herkeste belirti olur benim içim bomboş sanki diye sabah kaset test yaptım çok silik gördüm ☺️ Sonra başladı kasık batmaları, ayaklarım buz gibiydi mesela çok enteresan üşüyen biri değilimdir. Zaten erken gebelik testimde pozitifti sonra kaset test denedim silikti yine, kırmızı lekelenmem oldu 9.gün o gün kanda da öğrendim. Testler varken kullandım yalan yok erken gb testini eşime aldırmıştım🤭 Size tavsiyem benim gibi yapmayın erken yapınca stres oluyor insan ama sonucu merak ediyoruz tabi o yüzden negatifte çıksa 7. 8. Gün tekrar edin benim çift olduğu için erkenden öğrendim birde dondurulmuş 5.gün emb. Transfer edildi. Sonrası iştah çok açıldı taa ki 5.hafta sonuna doğru bulantılar başladı iştah kesildi feci bir şey kızlar yiyin için bulantınız inşallah olmaz🙏🏻 Olursada bu bir hastalık değil geçecek diyin. Ben dolu dolu 3 hafta yaşadım bu aralar daha seyrek oluyor azaldı artık. Güzel geçirin günleri sakin olun pozitif olun hep dua edin Allah büyüktür 🙏🏻
Merhaba bizde pazartesi çift transfer yapacığız nasipse. Yaşınız kaçtı ve rahatsız olan tedavi gören sizmi eşinizmiydi böye güzel haberleri görünce çok umutlanıyoruz. Benim eşim sperm sayısı düşüktü o tedavi gördü sizde nasıldı

Merhaba bizde pazartesi çift transfer yapacığız nasipse. Yaşınız kaçtı ve rahatsız olan tedavi gören sizmi eşinizmiydi böye güzel haberleri görünce çok umutlanıyoruz. Benim eşim sperm sayısı düşüktü o tedavi gördü sizde nasıldı
Canım benim eşim azospermdi hiç yoktu yani ameliyat ile bulundu Allah'tan umut kesilmez 🤲🏻

X