Belirtileriniz varmıydı3. Gün dondurulmuş embriyo 2 adet kondu. 1 şubat transfer tarihim bugün 9. günüm
Üzülme kuzum benimde bu sabah hiç yok belirtim benimde salı günü kan vereceğim 8 gün doktorum öyle istedi bakalımInsallah guzel sonuclar aliriz. Seninde 2 taneBenim persembe test gunum hayirlisi. Bu sabah sanki hic agrim olmamis gibi rahatim. Kendimi dinlemek istemiyorum ama asiri agri olunca uzuldum. Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasin
Evet benimde ilk 3 gun batma ve kasik agrisi vardi 2 gun azalmistı Dun gece siddetli agri ve batma oldu. Bugunde sanki agrim yok gibi. Ilac etkileri mi yoksa belirtimi bilemiyorum. Arkadaslardada olmus sordum ama sebep yerlesmemi yada olumsuz sonuc mu bilemiyorum Allah yardimcimiz olsunKızlar; bugün transferin 3.günü; dün sol kasığımda net bir batma vardı ama bugün yok denecek kadar azaldı…benzer bir durum yaşayan var mı?
Progesteron yapıyormuş ben de hayatımda ilk kez kabız oldum. Bana duphalac şurup içebilirsin dedi hemşire onun faydasını gördüm siz ona rağmen zorlanıyorsanız bol su için beslenmenize de ekstra dikkat edinArkadaşlar hayırlı günler çok afedersiniz ama kabızlık problemi yaşıyorum ne yapsam fayda etmiyor şurup verdi doktor ama çok zorlanıyorum transferin 3. Gündeyiz birşey olacak die korkuyorum yaşayanlar oldumu önerilerinizi bekliyorum
Tebrik ederim canım 8. Gün mü oluyor transferinin daha öncede okumuştum burda değerin iyi sanırım doktorun dönüş yaptıktan sonra bize de yazar mısın inşallah iyidir sağlıkla ilerlerKızlar bugün test verdim 2 Şubat transfer olmuştum 41,24 değerim normal mi biliyor musunuz. Doktorumun aramasını bekliyorum aşırı tedirginim bilenler varsa bilgilendirebilir mi
Evet canım 8. gün oluyor. Tabii ki bilgilendiririm canım inşallah güzel haberlerleTebrik ederim canım 8. Gün mü oluyor transferinin daha öncede okumuştum burda değerin iyi sanırım doktorun dönüş yaptıktan sonra bize de yazar mısın inşallah iyidir sağlıkla ilerler
Ewet banada şurup verdi bol su iciyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama yine oldu kaysı dut kurusu incir meyve sebze ağırlıklı beslenme me rağmen çok tedirgin oldum utanarak yazdım inankiProgesteron yapıyormuş ben de hayatımda ilk kez kabız oldum. Bana duphalac şurup içebilirsin dedi hemşire onun faydasını gördüm siz ona rağmen zorlanıyorsanız bol su için beslenmenize de ekstra dikkat edin
Yok canım çoğumuzun başına geliyor bu, ben gün içinde çay kaşığıyla arar ara içiyorumEwet banada şurup verdi bol su iciyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama yine oldu kaysı dut kurusu incir meyve sebze ağırlıklı beslenme me rağmen çok tedirgin oldum utanarak yazdım inanki
Hindistan cevizi yağı da çok iyi geliyormuş doktorumla görüştüm yapacak hiçbir şey beslenmeye dikkat edilecek şurup bol su diyorYok canım çoğumuzun başına geliyor bu, ben gün içinde çay kaşığıyla arar ara içiyorum
Gözünüz aydın genelde sonraki artışa bakarlar ama bu artışa görede iyi aslında iki gün sonra yine tekrarlatır ve iki katına çıkar zaten inşallah korkma hamilesinKızlar bugün test verdim 2 Şubat transfer olmuştum 41,24 değerim normal mi biliyor musunuz. Doktorumun aramasını bekliyorum aşırı tedirginim bilenler varsa bilgilendirebilir mi
İğneleri yapabiiyorumm şükür burda hastaneyi kapattılar bi okulu acile çevirdiler. İlaçlarada olabildiğince dikkat ediyorum işteİğnelerine ilaçlarına devam edebiliyor musun hangi şehirdesiniz
Çok geçmiş olsun size de umurarım sizinledir bebekleriniz, umarım bizimledirlerRabbimden umut kesilmez nasip edecekse tutunmuştur bebekleriniz rabbim kolaylık versin içinize ferahlık versinbende depremi hissettim çok korktum ikinci depremde de yine korku yaşadım 4 şubatta transferden döndüğümde asansör düştü içinde kaldım üstüne deprem yaşadım 2 tane 5.gün embriyo transferi oldum bakalım nasipse benimlelerdir dua etmekten başka bişe gelmiyo elimden
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. Doktorumla görüştüm normalde bu zamanlar da daha yüksel değer bekliyoruz dedi sizin demeniz gibi 2 gün ki artış belli edermiş sevinemedim bile umarım benimle sağlıkla kalır bebeğimGözünüz aydın genelde sonraki artışa bakarlar ama bu artışa görede iyi aslında iki gün sonra yine tekrarlatır ve iki katına çıkar zaten inşallah korkma hamilesinbirde sizde belirtiler oldumu olduysa nezaman başladı belirtileriniz nedir bende 4 şubatta transfer oldum ama hiç belirtim yok
Kızlar pozitif görenleri tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Bekleyenler de hayırlı haberler alsın inşallah
Benim 9.günüm erken gebelik testim yine negatif. Bu 3.denememdi şimdiye kadar hiç pozitif kimyasal dahil olmadı. Tekrar denemeye değer mi, benim gibi olup 4 veya sonraki seferlerde pozitif alan oldu mu.
Kızlar pozitif görenleri tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Bekleyenler de hayırlı haberler alsın inşallah
Benim 9.günüm erken gebelik testim yine negatif. Bu 3.denememdi şimdiye kadar hiç pozitif kimyasal dahil olmadı. Tekrar denemeye değer mi, benim gibi olup 4 veya sonraki seferlerde pozitif alan oldu mu.