- 23 Kasım 2022
- 418
- 508
Çok teşekkür ederim canım darısı sizlere olsunHayırlı olsun canımBelirtilerin oldumu canım ?
10:30 da randevum çıkıcam şimdiNeden bu kadar gec istedi acaba ? Benimki 11 şubata istedi. Ama ben dayanamadığım icin yarin gidicem. Sen saat kacta gidicen
Çok şükür Allah bizede nasip etsin aminÇok teşekkür ederim canım darısı sizlere olsunİkinci günümde sabah feci bir bel ağrısı yaşadım kan şekerim düştü bayılcam sandım öyle kötüydüm. 3.gün sanırım ayaktayken kasığıma bir şey battı gibi oldu. Transfer günü dahil 5.gün gece ağlamıştım herkeste belirti olur benim içim bomboş sanki diye sabah kaset test yaptım çok silik gördüm Sonra başladı kasık batmaları, ayaklarım buz gibiydi mesela çok enteresan üşüyen biri değilimdir. Zaten erken gebelik testimde pozitifti sonra kaset test denedim silikti yine, kırmızı lekelenmem oldu 9.gün o gün kanda da öğrendim. Testler varken kullandım yalan yok erken gb testini eşime aldırmıştım Size tavsiyem benim gibi yapmayın erken yapınca stres oluyor insan ama sonucu merak ediyoruz tabi o yüzden negatifte çıksa 7. 8. Gün tekrar edin benim çift olduğu için erkenden öğrendim birde dondurulmuş 5.gün emb. Transfer edildi. Sonrası iştah çok açıldı taa ki 5.hafta sonuna doğru bulantılar başladı iştah kesildi feci bir şey kızlar yiyin için bulantınız inşallah olmaz Olursada bu bir hastalık değil geçecek diyin. Ben dolu dolu 3 hafta yaşadım bu aralar daha seyrek oluyor azaldı artık. Güzel geçirin günleri sakin olun pozitif olun hep dua edin Allah büyüktür
Kaç çıktı canımKızlar bende pozitifi gördüm rabbim herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım
Hayirli olsunKızlar bende pozitifi gördüm rabbim herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım
bugun randevunuz vardi nasil gecti?10:30 da randevum çıkıcam şimdi
196 çıktı canım doktor iyi dedi değer olarak 9.gun içinKaç çıktı canım
Benim hiç belirtim yoktu sanki transfer olmamış gibiydim herkeste belirti varken bende yokken tutmadı artık dedim ama rabbim ol derse olur canım bana da çok dediler belirti arama diye insan tabi kendini dinlemeden yapamıyorHayirli olsunBelirtilerinizden bahsedermisiniz bizede umut olsun en ufak belirtiye bile anlam yuklemeye calisiyoruz beklemek cok zor.
Hadi inşallah hayırlı ömürlü olsun196 çıktı canım doktor iyi dedi değer olarak 9.gun için
Canım benim çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bana da dua et ne olurBenim hiç belirtim yoktu sanki transfer olmamış gibiydim herkeste belirti varken bende yokken tutmadı artık dedim ama rabbim ol derse olur canım bana da çok dediler belirti arama diye insan tabi kendini dinlemeden yapamıyor
Lütfen stres yapmayın.ben de 2 şubatta transfer oldum 6sında adanada depreme yakalandım ıkı gün arabada yattım zorla ilaçlarıma devam ettım cok şükür başımı sokacak bir yerim var smdı.içimde pek umudum kalmamıstı bugun 8. Gün kan verdım pozitif geldi.olacağı varsa her sekılde oluyor hepsınıbir zamanı var.umarım sizde pozitif haberini alacaksınız inanınSelam arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın lütfen ama dayanamıyorum paylaşmak geliyor insanın içinden.
Ben 4 şubatta transfer oldum biri 4aa diperi 3aa 2 adet embriyo, trasnferden 24 saat sonra uçak yolculuğu yaptım evime geldim artık rahatım derken o korkunç depremi yaşadım 6 şubat 4.17 de depreme yakalandım. Çok şükür evime ailem sağ ama O saaten beri de hala kendimde değilim zaten o gün akşama kadar arabada kaldık bi ara eve girecek gibi olduk biraz uzanayım dedim tekrar artçı geldi aynı korkuyı saat 13.24 te tekrar yaşadık şuan güvendeyim 16 kişi ile köy evinde tek odadayız bem doğru düzgün uzanamadım beslenemdim ilaç saatlerim bile şaştı hep.. Malesef başıma böyle bişey geldi ateş düştüğü yeri yakıyor malesef.
Şimdi benim en ufak belirtim yok hiç bi şekilde ne akıntı ne kasılma ne başka bişey tutma ihtimali var mı sizce
Insallah guzel sonuclar alirsin gozyaslarin mutluluktan olsun Bizimlede paylaş dualarimizdasinBen de kan verdim sonuç bekliyorum canlar. Bana da dua edin ne olur haziranda 12 haftalık tüp bebeğimi kaybetmiştim. Bu 5. Denemem. Sonuç bekliyorum ben de bugün. İsmim bahar dua edin ne olur
Hepiniz dualarımdasiniz rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım benim çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bana da dua et ne olur
Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımBen de kan verdim sonuç bekliyorum canlar. Bana da dua edin ne olur haziranda 12 haftalık tüp bebeğimi kaybetmiştim. Bu 5. Denemem. Sonuç bekliyorum ben de bugün. İsmim bahar dua edin ne olur
TebriklerKızlar bende pozitifi gördüm rabbim herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım
İns canim ins bende kan verdim sonucumu bekliyorum cok heyecanlıymBen de kan verdim sonuç bekliyorum canlar. Bana da dua edin ne olur haziranda 12 haftalık tüp bebeğimi kaybetmiştim. Bu 5. Denemem. Sonuç bekliyorum ben de bugün. İsmim bahar dua edin ne olur