2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Hayırlı olsun canım Belirtilerin oldumu canım ?
Çok teşekkür ederim canım darısı sizlere olsun İkinci günümde sabah feci bir bel ağrısı yaşadım kan şekerim düştü bayılcam sandım öyle kötüydüm. 3.gün sanırım ayaktayken kasığıma bir şey battı gibi oldu. Transfer günü dahil 5.gün gece ağlamıştım herkeste belirti olur benim içim bomboş sanki diye sabah kaset test yaptım çok silik gördüm Sonra başladı kasık batmaları, ayaklarım buz gibiydi mesela çok enteresan üşüyen biri değilimdir. Zaten erken gebelik testimde pozitifti sonra kaset test denedim silikti yine, kırmızı lekelenmem oldu 9.gün o gün kanda da öğrendim. Testler varken kullandım yalan yok erken gb testini eşime aldırmıştım Size tavsiyem benim gibi yapmayın erken yapınca stres oluyor insan ama sonucu merak ediyoruz tabi o yüzden negatifte çıksa 7. 8. Gün tekrar edin benim çift olduğu için erkenden öğrendim birde dondurulmuş 5.gün emb. Transfer edildi. Sonrası iştah çok açıldı taa ki 5.hafta sonuna doğru bulantılar başladı iştah kesildi feci bir şey kızlar yiyin için bulantınız inşallah olmaz Olursada bu bir hastalık değil geçecek diyin. Ben dolu dolu 3 hafta yaşadım bu aralar daha seyrek oluyor azaldı artık. Güzel geçirin günleri sakin olun pozitif olun hep dua edin Allah büyüktür

Çok şükür Allah bizede nasip etsin amin inşallah geçer mide bulantıların canım canım benimde ilk günden beri bel kasık ağrısı var ama 3. Günde kasıklarıma bir ağrı girmeye başladı bi basınc sanki şişiriyorlar yumurtalarımı 10 dk sürüyor kıvranıyorum bugün sabah oldu ağrısına uyandım ağladım..
Hergün bu 10 dk yasıyorum genelde aksam oluyordu..
Bende böle belirtiler iğne batıyormus gibi belime kasıklarıma ağrı girip çıkar (o 10dk haricinde)..
Ben transferin 5. Günü 3/1 ovitrelle vuruldum test yapsamda etkisi vardır diye yapmıyorum

Kızlar merhaba dün saat 15:00 de transfer oldum bugun sabah kalktım sanki göğüslerim patlayacak gibi normal mi sizdede oldu mu

Hayirli olsun Belirtilerinizden bahsedermisiniz bizede umut olsun en ufak belirtiye bile anlam yuklemeye calisiyoruz beklemek cok zor.
Benim hiç belirtim yoktu sanki transfer olmamış gibiydim herkeste belirti varken bende yokken tutmadı artık dedim ama rabbim ol derse olur canım bana da çok dediler belirti arama diye insan tabi kendini dinlemeden yapamıyor

Ben de kan verdim sonuç bekliyorum canlar. Bana da dua edin ne olur haziranda 12 haftalık tüp bebeğimi kaybetmiştim. Bu 5. Denemem. Sonuç bekliyorum ben de bugün. İsmim bahar dua edin ne olur

Benim hiç belirtim yoktu sanki transfer olmamış gibiydim herkeste belirti varken bende yokken tutmadı artık dedim ama rabbim ol derse olur canım bana da çok dediler belirti arama diye insan tabi kendini dinlemeden yapamıyor
Canım benim çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bana da dua et ne olur

Lütfen stres yapmayın.ben de 2 şubatta transfer oldum 6sında adanada depreme yakalandım ıkı gün arabada yattım zorla ilaçlarıma devam ettım cok şükür başımı sokacak bir yerim var smdı.içimde pek umudum kalmamıstı bugun 8. Gün kan verdım pozitif geldi.olacağı varsa her sekılde oluyor hepsınıbir zamanı var.umarım sizde pozitif haberini alacaksınız inanın

Ben de kan verdim sonuç bekliyorum canlar. Bana da dua edin ne olur haziranda 12 haftalık tüp bebeğimi kaybetmiştim. Bu 5. Denemem. Sonuç bekliyorum ben de bugün. İsmim bahar dua edin ne olur
Insallah guzel sonuclar alirsin gozyaslarin mutluluktan olsun Bizimlede paylaş dualarimizdasin

Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…