2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Kızlar transferimin 3. Günü gece çok kötü sarsıntı ve korkuyla uyandım kabus gibi o günü ve o geceyi hatırlamak istemiyorum kendimi yalınayak nasıl dışarıya attım bilmiyorum inşallah bu kadar strese korkuya rağmen bebeğim beni bırakmamıştır

İnan hepimiz o korkulari yasioruz. Yasatan Allah yasatir.🙏🏻🙏🏻
E3D2FCA7-27FD-4B95-B8CD-B6F3DBC0048F.jpeg

Merhaba arkadaşlar dün bana taze transfer yapıldı dualarınıza ihtiyacım var takip ediyorum araştırıyorum yinede sormak istedim nelere dikkat edilmesi gerekiyor hepimiz yavrularimizi kucagimiza alırız inşallah 🤲🏻
Öncelikle hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün sonrasındada güzel güzwl ilerler iilk 3 gün yat dinlen sonra normal hayata dönüş ama ağır işler yapmadan yormadan kendini ben dut kurusu kabak çekirdeği yiyorum bol su iç bide devamlı yatma kan dolaşımı olması için kabız olmamak için hergün mutlaka kayısı incir falan ye

Ayyy kızlar benim bugün belim inanılmaz ağrıyor. Az önce mutfakta bulaşık falan yıkadım ayakta duramadım artık çok fenayım. Belim kırılacak gbi. Geldim uzandım ama halaaa geçmedi

Ayyy kızlar benim bugün belim inanılmaz ağrıyor. Az önce mutfakta bulaşık falan yıkadım ayakta duramadım artık çok fenayım. Belim kırılacak gbi. Geldim uzandım ama halaaa geçmedi
Benimde yarın test günüm hiç belirtim olmadı gibi bişey sadece iki gün hafif belim ağrıyor o kadar

X