- 10 Mart 2018
- 31
- 13
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçındı gün yerleşme kanaması olabilir hatta kanamanin poztif çıktıktan sonra devam edip iğneyle durduranlar varKızlar dün gece kahve-pembe lekelenmem oldu, bu sabah da biraz geldi. İnşallah adet değildir korkuyorum
Öncelikle hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün sonrasındada güzel güzwl ilerler iilk 3 gün yat dinlen sonra normal hayata dönüş ama ağır işler yapmadan yormadan kendini ben dut kurusu kabak çekirdeği yiyorum bol su iç bide devamlı yatma kan dolaşımı olması için kabız olmamak için hergün mutlaka kayısı incir falan yeMerhaba arkadaşlar dün bana taze transfer yapıldı dualarınıza ihtiyacım var takip ediyorum araştırıyorum yinede sormak istedim nelere dikkat edilmesi gerekiyor hepimiz yavrularimizi kucagimiza alırız inşallah
7. Gün bugünKaçındı gün yerleşme kanaması olabilir hatta kanamanin poztif çıktıktan sonra devam edip iğneyle durduranlar var
Doktorunla görüştünüz mü ne dedi regli gününe mı denk geldi7. Gün bugün
Regl günüme daha 6 gün var. Doktorum test ver dedi bakalım gideceğimDoktorunla görüştünüz mü ne dedi regli gününe mı denk geldi
İnsAllah güzel haberlerle gelirsinRegl günüme daha 6 gün var. Doktorum test ver dedi bakalım gideceğim
Tüp bebek tedavisi görüyorum sonuca göre ilaç dozum arttırılıp azaltılacak de bakarlar hemenAa bunu bilmiyodum devlet hastaneleri acilden giriş yapınca beta bakmıyo diye biliyodum ben ilçede oturuyorum özel hastane olsa baktırırdım diye düşünmüştüm
0.1 çıktı tutmamış sanırımİnsAllah güzel haberlerle gelirsin
Öyle gözüküyor canım rabbim tez zamanda nasip etsin0.1 çıktı tutmamış sanırım
Benimde yarın test günüm hiç belirtim olmadı gibi bişey sadece iki gün hafif belim ağrıyor o kadarAyyy kızlar benim bugün belim inanılmaz ağrıyor. Az önce mutfakta bulaşık falan yıkadım ayakta duramadım artık çok fenayım. Belim kırılacak gbi. Geldim uzandım ama halaaa geçmedi
Senin idrarda silik çıkmıştı diğ miBenimde yarın test günüm hiç belirtim olmadı gibi bişey sadece iki gün hafif belim ağrıyor o kadar
Ahh canım benim Rabbim sağlıkla nasip etsin kucağını boş bırakmasın. Allah gönlüne göre versin0.1 çıktı tutmamış sanırım
Aslında silik değil net çıkıyor artık ama gene de kanda görmek istiyorum önemli olan oSenin idrarda silik çıkmıştı diğ mi
Evet kandaki kesin ve net olan ben de yarın kan vericem. Transfer tarihin neydiAslında silik değil net çıkıyor artık ama gene de kanda görmek istiyorum önemli olan o
7. Gün erken diil mi canım, dr a söyledin mi belki yeni yerleşiyordur olamaz mı0.1 çıktı tutmamış sanırım