2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

İ

İkimizin de aynı. 3. Gün embriyosu 2 adet dondurulmuş embriyo. Yarın bu saatlerde kan sonucum çıkmış olur benim de yaz muhakkak olur mu sen de
Bnmde 1 subat transfer tarihi 3. Gun 2 dondurulmus emriyo 🥹 kizlar ins. Tutunmuslardr hepimizin bebisleri yarin bnde test yaptrcam

Benimde yarın test günüm hiç belirtim olmadı gibi bişey sadece iki gün hafif belim ağrıyor o kadar
Benim de öyle belirti olmayınca da insan bomboş hissediyor kendini 😔 siz sanırım idrarda gördünüz pozitifi darısı henüz test yapmayan bizlere inşallah 🤲🏻

Benim de öyle belirti olmayınca da insan bomboş hissediyor kendini 😔 siz sanırım idrarda gördünüz pozitifi darısı henüz test yapmayan bizlere inşallah 🤲🏻
İnsAllah canım zaten belirti aramayın hiç belirtisi olmayıp pozitif çıkan insan çok herkeste farklı işte 🤲🏻

Ayyy kızlar benim bugün belim inanılmaz ağrıyor. Az önce mutfakta bulaşık falan yıkadım ayakta duramadım artık çok fenayım. Belim kırılacak gbi. Geldim uzandım ama halaaa geçmedi
Benim hiç belim falan ağrımıyo canım hatta hiç bi yerim ağrımıyo normal zamanlardaki gibiyim

Öncelikle hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün sonrasındada güzel güzwl ilerler iilk 3 gün yat dinlen sonra normal hayata dönüş ama ağır işler yapmadan yormadan kendini ben dut kurusu kabak çekirdeği yiyorum bol su iç bide devamlı yatma kan dolaşımı olması için kabız olmamak için hergün mutlaka kayısı incir falan ye
Çok teşekkür ederim amin İnşallah şuan dinleniyorum evde ufak adımlarla dolaşıyorum kan pıhtılaşma için iğne ve aspirin kullanıyorum uzun süreli yatma dedi doktorum ama aşırı şekilde çok afedersiniz gaz oluşmaya başladı normalmi bilmiyorum

Çok teşekkür ederim amin İnşallah şuan dinleniyorum evde ufak adımlarla dolaşıyorum kan pıhtılaşma için iğne ve aspirin kullanıyorum uzun süreli yatma dedi doktorum ama aşırı şekilde çok afedersiniz gaz oluşmaya başladı normalmi bilmiyorum
Normal canım ilaçlar yapıyor

Normal canım ben sadece fitil kullandığım halde gaz yaptı çok muz falan yeme kabız yapar doktorunda dediği gibi evin içinde yürüyüş yap kan akışı olsun

Normal canım ben sadece fitil kullandığım halde gaz yaptı çok muz falan yeme kabız yapar doktorunda dediği gibi evin içinde yürüyüş yap kan akışı olsun
Doktorun verdiği ilaçlar
Estrofem Deltacortril Folbiol Coraspirin oksapar iğne birde progestan fitil tutunsunda ben ağrısına razıyım içim rahat şükür ama işte bir aksilik olmasın die araştırma yapıyorum kasiklar da hafif ağrım oluyor ara ara normaldir die düşünüyorum

Bende de durum aynı canım valla 🤓

Doktorun verdiği ilaçlar
Estrofem Deltacortril Folbiol Coraspirin oksapar iğne birde progestan fitil tutunsunda ben ağrısına razıyım içim rahat şükür ama işte bir aksilik olmasın die araştırma yapıyorum kasiklar da hafif ağrım oluyor ara ara normaldir die düşünüyorum
Benimde oldu canım çok hafif özellikle sol tarafta hissetmiştim

X