1 Şubat transfer günüEvet kandaki kesin ve net olan ben de yarın kan vericem. Transfer tarihin neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 Şubat transfer günüEvet kandaki kesin ve net olan ben de yarın kan vericem. Transfer tarihin neydi
İkimizin de aynı. 3. Gün embriyosu 2 adet dondurulmuş embriyo. Yarın bu saatlerde kan sonucum çıkmış olur benim de yaz muhakkak olur mu sen de1 Şubat transfer günü
Tabi sende yaz muhakkak hayırlı haberler alalım insAllahİ
İkimizin de aynı. 3. Gün embriyosu 2 adet dondurulmuş embriyo. Yarın bu saatlerde kan sonucum çıkmış olur benim de yaz muhakkak olur mu sen de
İns. Tutunma belirtisidir. Test tarihin ne zmanAyyy kızlar benim bugün belim inanılmaz ağrıyor. Az önce mutfakta bulaşık falan yıkadım ayakta duramadım artık çok fenayım. Belim kırılacak gbi. Geldim uzandım ama halaaa geçmedi
Bnmde 1 subat transfer tarihi 3. Gun 2 dondurulmus emriyo kizlar ins. Tutunmuslardr hepimizin bebisleri yarin bnde test yaptrcamİ
İkimizin de aynı. 3. Gün embriyosu 2 adet dondurulmuş embriyo. Yarın bu saatlerde kan sonucum çıkmış olur benim de yaz muhakkak olur mu sen de
Tez vakitte kolaylıkla nasip olsun inşallah0.1 çıktı tutmamış sanırım
Benim de öyle belirti olmayınca da insan bomboş hissediyor kendini siz sanırım idrarda gördünüz pozitifi darısı henüz test yapmayan bizlere inşallahBenimde yarın test günüm hiç belirtim olmadı gibi bişey sadece iki gün hafif belim ağrıyor o kadar
İnsAllah canım zaten belirti aramayın hiç belirtisi olmayıp pozitif çıkan insan çok herkeste farklı işteBenim de öyle belirti olmayınca da insan bomboş hissediyor kendini siz sanırım idrarda gördünüz pozitifi darısı henüz test yapmayan bizlere inşallah
Hadi inşallah yarın hepimiz mutluluktan ağlarızBnmde 1 subat transfer tarihi 3. Gun 2 dondurulmus emriyo kizlar ins. Tutunmuslardr hepimizin bebisleri yarin bnde test yaptrcam
Benim hiç belim falan ağrımıyo canım hatta hiç bi yerim ağrımıyo normal zamanlardaki gibiyimAyyy kızlar benim bugün belim inanılmaz ağrıyor. Az önce mutfakta bulaşık falan yıkadım ayakta duramadım artık çok fenayım. Belim kırılacak gbi. Geldim uzandım ama halaaa geçmedi
Benimde aynı hiçbisey yok ama test yapınca pozitif çıktı sadece kanı bekliyorumBenim hiç belim falan ağrımıyo canım hatta hiç bi yerim ağrımıyo normal zamanlardaki gibiyim
Çok teşekkür ederim amin İnşallah şuan dinleniyorum evde ufak adımlarla dolaşıyorum kan pıhtılaşma için iğne ve aspirin kullanıyorum uzun süreli yatma dedi doktorum ama aşırı şekilde çok afedersiniz gaz oluşmaya başladı normalmi bilmiyorumÖncelikle hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün sonrasındada güzel güzwl ilerler iilk 3 gün yat dinlen sonra normal hayata dönüş ama ağır işler yapmadan yormadan kendini ben dut kurusu kabak çekirdeği yiyorum bol su iç bide devamlı yatma kan dolaşımı olması için kabız olmamak için hergün mutlaka kayısı incir falan ye
Normal canım ilaçlar yapıyorÇok teşekkür ederim amin İnşallah şuan dinleniyorum evde ufak adımlarla dolaşıyorum kan pıhtılaşma için iğne ve aspirin kullanıyorum uzun süreli yatma dedi doktorum ama aşırı şekilde çok afedersiniz gaz oluşmaya başladı normalmi bilmiyorum
Normal canım ben sadece fitil kullandığım halde gaz yaptı çok muz falan yeme kabız yapar doktorunda dediği gibi evin içinde yürüyüş yap kan akışı olsunÇok teşekkür ederim amin İnşallah şuan dinleniyorum evde ufak adımlarla dolaşıyorum kan pıhtılaşma için iğne ve aspirin kullanıyorum uzun süreli yatma dedi doktorum ama aşırı şekilde çok afedersiniz gaz oluşmaya başladı normalmi bilmiyorum
Doktorun verdiği ilaçlarNormal canım ben sadece fitil kullandığım halde gaz yaptı çok muz falan yeme kabız yapar doktorunda dediği gibi evin içinde yürüyüş yap kan akışı olsun
Normalde transfer tarihim 1 şubat ama dr testi 15 şubatta istediİns. Tutunma belirtisidir. Test tarihin ne zman
Sen de yazarsın yarın 3 kişi aynı kaderi yaşıyoruzBnmde 1 subat transfer tarihi 3. Gun 2 dondurulmus emriyo kizlar ins. Tutunmuslardr hepimizin bebisleri yarin bnde test yaptrcam
Bende de durum aynı canım vallaÇok teşekkür ederim amin İnşallah şuan dinleniyorum evde ufak adımlarla dolaşıyorum kan pıhtılaşma için iğne ve aspirin kullanıyorum uzun süreli yatma dedi doktorum ama aşırı şekilde çok afedersiniz gaz oluşmaya başladı normalmi bilmiyorum
Benimde oldu canım çok hafif özellikle sol tarafta hissetmiştimDoktorun verdiği ilaçlar
Estrofem Deltacortril Folbiol Coraspirin oksapar iğne birde progestan fitil tutunsunda ben ağrısına razıyım içim rahat şükür ama işte bir aksilik olmasın die araştırma yapıyorum kasiklar da hafif ağrım oluyor ara ara normaldir die düşünüyorum