- 16 Ağustos 2022
- 257
- 150
- 27
Görseli varsa atabilir misin hayırlı olsun inşallah bende beşinci günümde yapıcam inşallah sıkı sıkı tutunur bizeMerhaba, ben de 28 şubat ta 5.gun dondurulmus embriyo transferi oldum.Bugun kaset testim pozitif çıktı.Cok erken diye dikkate almak istemiyorum ama catlatma vs iğnesi de kullanmadık.Anlayamadim.Hayirlisi olsun hakkimizda
Benimde transferimin bugün 6. Günü 2 gündür bende de çok ağrı var dediğin gibi saniyelik vuran sancılar giriyor...Merhaba arkadaşlar. Bugün transferimin 6.günü ilk kez bugün başlayan belime kalçama saniyelik vuran sancılar oluyo ara ara geçiyo. Buna benzer bir durum yaşıyor musunuz?
Tabi ama sabah yapmıştım testi.Fotoyu şimdi çektim.Aslinda amacım evde sadece bir tane gebelik testi vardi.kan testinden önce yapmayacağım diye kendime söz vermiştim.Nasil negatif çıkar sonra çöpe atarım bi daha da yapmam diye yapmıştım:)Görseli varsa atabilir misin hayırlı olsun inşallah bende beşinci günümde yapıcam inşallah sıkı sıkı tutunur bize
Baya belirgin çıkmış, bence hamilesin. Sağlıkla gelsin inşallahTabi ama sabah yapmıştım testi.Fotoyu şimdi çektim.Aslinda amacım evde sadece bir tane gebelik testi vardi.kan testinden önce yapmayacağım diye kendime söz vermiştim.Nasil negatif çıkar sonra çöpe atarım bi daha da yapmam diye yapmıştım:)
Ben yaşadım. Yerleşme kanaması olduğunu düşündü doktorum. Ama uzanmamı söyledi, haraket kısıtlaması yaptım. Ertesi güne geçti.Selam kızlar 23 şubatta transferim olmuştu evdeki idrar testlerim pozitif çıkıyor yarın kan tahlilim ve az önce abdest için lavaboya gittiğimde kahve renk lekelenme olmuş başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki .yaşayan varmı ?
Gayet belirgin çıkmış bende de ergen gebelik testi var inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruzTabi ama sabah yapmıştım testi.Fotoyu şimdi çektim.Aslinda amacım evde sadece bir tane gebelik testi vardi.kan testinden önce yapmayacağım diye kendime söz vermiştim.Nasil negatif çıkar sonra çöpe atarım bi daha da yapmam diye yapmıştım:)
İnşAllah öyledir benimkideBen yaşadım. Yerleşme kanaması olduğunu düşündü doktorum. Ama uzanmamı söyledi, haraket kısıtlaması yaptım. Ertesi güne geçti.
Ne olur olmaz çok ayakta kalmayın. Ben kan testini erken yapmıştım ama benimde tam olarak yapmam gerekenden bir gün önce gelmişti. 9. Günde. Beta hcg düzenli artmaya devam etti. Sonra aynı durumu iki gün sonra tekrar yaşadım. Yine aynı şekilde yatak istirahati verdi ve progesteron desteğimi artırdı. Çok şükür geçti ve tekrarlamadı. İçinizi ferah tutun ama doktorunuza da bilgi verin benceİnşAllah öyledir benimkide
Ben yurtdisindayim ben dedim 14 gun degilmis kan almak icin hayir dedi 10 gun yeterliBenim kan günüm 11 mart size daha önce tarih verilmiş
Dediklerinizi dikkate alacağım .Sizde gelen leke devam ettimi ilk gördükten sonra gün içinde devam ettimi yoksa 1 seferlik lekelenmemiydi acaba korkuyorum adet kanaması gibi kırmızıya dönermi diye ?Ne olur olmaz çok ayakta kalmayın. Ben kan testini erken yapmıştım ama benimde tam olarak yapmam gerekenden bir gün önce gelmişti. 9. Günde. Beta hcg düzenli artmaya devam etti. Sonra aynı durumu iki gün sonra tekrar yaşadım. Yine aynı şekilde yatak istirahati verdi ve progesteron desteğimi artırdı. Çok şükür geçti ve tekrarlamadı. İçinizi ferah tutun ama doktorunuza da bilgi verin
Sabah uyandığımda görmüştüm iç çamaşırımda. Sonra devam etmedi. Sildikçe gelen kahverengi iz vardı sadece. İnsan çok korkuyor tabiDediklerinizi dikkate alacağım .Sizde gelen leke devam ettimi ilk gördükten sonra gün içinde devam ettimi yoksa 1 seferlik lekelenmemiydi acaba korkuyorum adet kanaması gibi kırmızıya dönermi diye ?
Ayy maşallah benimde böyle çıktı canım transferden sonra 5. Günüm benimde kanı bekleyenedim yaptım kanda da güzel sonuçlar alalım ya belirtin var mı pekiTabi ama sabah yapmıştım testi.Fotoyu şimdi çektim.Aslinda amacım evde sadece bir tane gebelik testi vardi.kan testinden önce yapmayacağım diye kendime söz vermiştim.Nasil negatif çıkar sonra çöpe atarım bi daha da yapmam diye yapmıştım:)
bende de 7. günden itibaren ara ara oluyor. 14 şubatta transferim oldu şu an pozitif. Coraspin kullanıyorsan onu bıraktırıyorlar 3-4 günlüğüne. Ama sebebi nedir bende bilmiyorum. Beni de endişelendirse de ara ara olması şu ana kadar bir olumsuzluk yaşamadım.Selam kızlar 23 şubatta transferim olmuştu evdeki idrar testlerim pozitif çıkıyor yarın kan tahlilim ve az önce abdest için lavaboya gittiğimde kahve renk lekelenme olmuş başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki .yaşayan varmı ?
Ayy maşallah benimde böyle çıktı canım transferden sonra 5. Günüm benimde kanı bekleyenedim yaptım kanda da güzel sonuçlar alalım ya belirtin var mı peki
Insallah canim.öyle pek belirtim yok ama bazen bir sıcak basiyor sanki,bazen de ayaklarım üşüyor.Bir de bugün mide yanması oldu.Cok olmasa da kasık ve bel ağrım da ara ara oluyor.Seninde dondurulmus 5.gun embriyosu mu?
ne kadar kullanıyordunuz progesteronu, ne kadar yaptı doktorunuz acaba?Ne olur olmaz çok ayakta kalmayın. Ben kan testini erken yapmıştım ama benimde tam olarak yapmam gerekenden bir gün önce gelmişti. 9. Günde. Beta hcg düzenli artmaya devam etti. Sonra aynı durumu iki gün sonra tekrar yaşadım. Yine aynı şekilde yatak istirahati verdi ve progesteron desteğimi artırdı. Çok şükür geçti ve tekrarlamadı. İçinizi ferah tutun ama doktorunuza da bilgi verin bence
Allah razı olsun bir nebzede olsa cevaplarınızla nefes almaya başladım.şimdilik bişey yok umarım devam etmezbende de 7. günden itibaren ara ara oluyor. 14 şubatta transferim oldu şu an pozitif. Coraspin kullanıyorsan onu bıraktırıyorlar 3-4 günlüğüne. Ama sebebi nedir bende bilmiyorum. Beni de endişelendirse de ara ara olması şu ana kadar bir olumsuzluk yaşamadım.
Aynı gün transfer olmuşuz sanırım kaçıncı gün embriyosu sizinBenimde transferimin bugün 6. Günü 2 gündür bende de çok ağrı var dediğin gibi saniyelik vuran sancılar giriyor...
27 sinde transfer oldum. 5.gün embriyosu 2 tane senin kaçıncı gün embriyosu?Aynı gün transfer olmuşuz sanırım kaçıncı gün embriyosu sizin