Canım duş ilk 3 gün almayın deniliyor genelde. ben transferimin 6.gunu duş aldım. O güne kadar temiz nemli havluyla temizlendim. Abartmış olabilirim ama kendimi böyle rahatlatabilirdim.İnşallah hiç bir sıkıntı olmaz ben cuma günü transfer oldum hala duş almadım bi zararı olur mu bilmiyorum sen transferden sonra ne zaman duş aldın
Ya benim hastanem çok rahat ılık suyla duş alabilirsin hemen dedi ama işte güvenipte alamadım yarını da atlatalım bakalım sen evde test yaptın mı hiçCanım duş ilk 3 gün almayın deniliyor genelde. ben transferimin 6.gunu duş aldım. O güne kadar temiz nemli havluyla temizlendim. Abartmış olabilirim ama kendimi böyle rahatlatabilirdim.
Zamanından önce yapmadım canım. Stresten başka bir şey değil yok düşük mü fazla mi silik çıktı çıkmadı vs bunlar olacağı varsa da süreci bozuyor stresle. Yarın inşallah kan testini vereceğim hayırla sağlıklaYa benim hastanem çok rahat ılık suyla duş alabilirsin hemen dedi ama işte güvenipte alamadım yarını da atlatalım bakalım sen evde test yaptın mı hiç
Yani evet hastaneler rahat kisitlamaz ama ben yapmamayı tercih ettim.Zamanından önce yapmadım canım. Stresten başka bir şey değil yok düşük mü fazla mi silik çıktı çıkmadı vs bunlar olacağı varsa da süreci bozuyor stresle. Yarın inşallah kan testini vereceğim hayırla sağlıkla
Çok haklısın canım ben de zamanından önce yaptım. Normalde transferim 22 Şubat kan tahlili günüm aslında yarın. Cuma günü test yaptım şükür 460 çıktı ama yarın acaba kaç çıkacak yükselecek mi diye düşünmekten 3 gündür kendi kendimi yiyorumZamanından önce yapmadım canım. Stresten başka bir şey değil yok düşük mü fazla mi silik çıktı çıkmadı vs bunlar olacağı varsa da süreci bozuyor stresle. Yarın inşallah kan testini vereceğim hayırla sağlıkla
Aynen kan guHayırlı olsun. Benimde bugün 6. Günüm ben cesaret edemiyorum test yapmaya
benimde 27 sinde oldu 8Merhaba bende 27 sinde iki embriyo transfer edildim hemşire evde test yapsanda bizim için anlamı yok dedi ama yapmamak için zor tutuyorum
Ben de aynı durumdayım canım yarını iple cekiyorum benim de cuma 198 çıktı düzenli artışlari olsun inşallah sadece dua başka bir şey yok elden gelen. Tek duam hayırla sağlıkla olsun .Çok haklısın canım ben de zamanından önce yaptım. Normalde transferim 22 Şubat kan tahlili günüm aslında yarın. Cuma günü test yaptım şükür 460 çıktı ama yarın acaba kaç çıkacak yükselecek mi diye düşünmekten 3 gündür kendi kendimi yiyorum
Kendinizi o kadar yıpratmayin ıkınma derken aşırısindan kaçınmalıdir diye düşünüyorum...su yolunu bulur siz kaygılara kapilmayin sağlıkla ilerleyen embriyo öyle kolay kolay düşmez diyor uzmanlarEvet doktorumda bana önermişti ama sanırım iki üç kapak anca yetiyormus rahatlattı beni şimdilik ama ıkınma az oldu ben anlamıyorum ıkınma olmadan büyük abdest nasıl olur ki ıkınma derken acaba aşırı aşırı zorlamadan mi bahsediloyor ya
Benim kan günüm 11 mart size daha önce tarih verilmişAynen kan gu
benimde 27 sinde oldu 8
Beli oluca
Ağzınıza sağlık rahatlattin inşallah yakın zamanda güzel müjdeli haberleinix sizinle olsun Allah razı olsunKendinizi o kadar yıpratmayin ıkınma derken aşırısindan kaçınmalıdir diye düşünüyorum...su yolunu bulur siz kaygılara kapilmayin sağlıkla ilerleyen embriyo öyle kolay kolay düşmez diyor uzmanlar
Benim mide yanmam var şuan, ekşime hissi gibi. Koku hassasiyetim başladı. K9 köpekleri gibi geziyorumBen de aynı durumdayım canım yarını iple cekiyorum benim de cuma 198 çıktı düzenli artışlari olsun inşallah sadece dua başka bir şey yok elden gelen. Tek duam hayırla sağlıkla olsun .
Amin inşallah hep birlikte...sizden de Allah razı olsun tevekkül etmeye çalışın ferahlık diliyorumAğzınıza sağlık rahatlattin inşallah yakın zamanda güzel müjdeli haberleinix sizinle olsun Allah razı olsun
Merhaba, ben de 28 şubat ta 5.gun dondurulmus embriyo transferi oldum.Bugun kaset testim pozitif çıktı.Cok erken diye dikkate almak istemiyorum ama catlatma vs iğnesi de kullanmadık.Anlayamadim.Hayirlisi olsun hakkimizdaMerhabalar.Benim dondurulmuştu çatlatma iğnesi yoktu yani onun dışında başka bir şey pozitif göstermiyor zaten.Sizin süreciniz nasıl bilmiyorum.Ama burda 4.gün bile gören vardı olabilir yani bikaç gün sonra tekrarla inşallah vardır
Ben sabah akşam estrofem coraspirin folik duphaston ve 10 gündür prolutexs iğnesi vuruluyorum bunlar yapar mı acaba diye sevinemiyoruz daMerhabalar.Benim dondurulmuştu çatlatma iğnesi yoktu yani onun dışında başka bir şey pozitif göstermiyor zaten.Sizin süreciniz nasıl bilmiyorum.Ama burda 4.gün bile gören vardı olabilir yani bikaç gün sonra tekrarla inşallah vardır
Bol bol elma ve su tüket canım ıkınmamaya çalışHanımlar ciddi kabızlık yaşıyorum ve ikinmamaya çalışıyorum. Pozitif görmüştüm bu ilacı kullanan var mı aranızda pazar olduğu için doktoruma ulaşamıyorum bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.
İnşallah pozitif devam ederiz bende öyleyim dua edelim birbirimize inşallahMerhaba, ben de 28 şubat ta 5.gun dondurulmus embriyo transferi oldum.Bugun kaset testim pozitif çıktı.Cok erken diye dikkate almak istemiyorum ama catlatma vs iğnesi de kullanmadık.Anlayamadim.Hayirlisi olsun hakkimizda
Çok teşekkür ederimBol bol elma ve su tüket canım ıkınmamaya çalış
Amin çok sağolunAmin inşallah hep birlikte...sizden de Allah razı olsun tevekkül etmeye çalışın ferahlık diliyorum
Benim hep koku hassasiyetim önceden de zaten vardı . Şimdilik aşırı gaz göğüs hassasiyeti canım uyku hali benim de var sağlıkla inşallahBenim mide yanmam var şuan, ekşime hissi gibi. Koku hassasiyetim başladı. K9 köpekleri gibi geziyorumbir de ara ara öğürmelerim var. Bi de uyku hali. Başka da bişe yok. Sen de durumlar nasıl