Amin canım bu kadar sıkıntının umarım mükafat olurCanım benim inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın rabbim hepimize maddi manevi güç versin her şey çok zor ama sağlık olduktan sonra hepsi olur Allahın izniyle inanben de hastaneye geldim şimdi kalp atışı için çok şey duydum ya üzüldüm etkilendim burda arkadaslarımın bebeğinin kalbi durmuş diğerinin kesesi bozukmuş hepsine çok üzüldüm kendimden de korkar oldum inşallah bir sıkıntı yoktur duyarım inşallah..
Allah tez zamanda nasip etsin sağlıklı bir şekilde canım kendini üzme bunlarda geçicek..
Düzenli kullanıyorum ama tabi iş olacağına varıyorİlaçlarınızı düzenli kullanın siz sağlıksız gebelikse yapacak bir şey yok ama tutunma ihtimali varsa bunun için sağlığınıza dikkat etmeniz gerekir
ALLAH razı olsun canım, cok nadir görünen bir gebelikmiş..Mutluluk ....
ayyy allahım şafi ismiyle şifa versin kapılarını açsınBu gebeliği ilk kez duydum allah seni seviyor demekki
bende 2 ay rahim dinlendirme yaptım. O süreçte bende hiç bir ilaç kullanmadım. Progestano da sakın kafanıza göre kullanmayın transferiniz iptal olur. Progestan hamilelik öncesi değil transfer öncesi kullanılır. Gebelik hormonudur. Transferden sonra kullanacağız ilaçları gördükten sonra iyi ki öncesinde 2 ay dinlendirme de yani ilaç vermediği için doktorunuza teşekkür edeceksinizHakkınız da hayırlısı olur insaAllah. Benim daha transferim olmadı.9 Şubat'ta opu oldum. İkinci adetimi bekliyorum. Bu ayın 23 gibi adet olursam büyük ihtimal Nisanin ilk haftası nasip olursa 3.gun dondurulmuş 2 tane embriyo var. Bende ikisinide transfer ettirmek istiyorum. Yaşım 37 zaten ilk denemem olacak. İnsaAllah doktor uygun görür. Doktorumdan hiç memnun kalmadım. Opudan sonra vitamin felan vermedi. Bende folikasit ve d vitamini kullanıyorum. Şuanda progestani da fitil olarak kullanmayı düşünüyorum.adet olmama gecikme olmazsa 15 gün var.
İlk deneme olduğu için cok tecrübesizim.Tesekkur ederim.Sizin transferiniz oldumu?bende 2 ay rahim dinlendirme yaptım. O süreçte bende hiç bir ilaç kullanmadım. Progestano da sakın kafanıza göre kullanmayın transferiniz iptal olur. Progestan hamilelik öncesi değil transfer öncesi kullanılır. Gebelik hormonudur. Transferden sonra kullanacağız ilaçları gördükten sonra iyi ki öncesinde 2 ay dinlendirme de yani ilaç vermediği için doktorunuza teşekkür edeceksiniz
Duydum çok şükür canım inşallah devamı gelirAmin canım bu kadar sıkıntının umarım mükafat olursu mübarek günler yüzü suyu hürmetine.. ne yaptın kalp atışı duydun mu? Benim dünden beri lekelenme var doktor muayene etti 10 gün bekleyeyim dedi bebek 1 hafta geriden geliyormuş. Daha yolk kesesi görünmedi herşey muallakta yani.. Allah'tan hayırlısı
Canım bende transfer oldum hem ilaç olarak kan sulandiriciyi hem iğne olarak kullanıyorum progestan fitil ve estrofeme kullanıyorum suanlik test gününe kadar verdiler sonrasında ne olur bilmiyorum bendeKızlar içinizde kan sulandırıcı iğne kullanan yada coraspirin kullanan var mı doktor doğuma kadar devam mı dedi yoksa bıraktırcak mı acaba? Aynı şekilde estrofem ve progestan nezamana kadar kullanıcaksınız?
Bana estrofemle progestan bitince bırakabilirsin dedi kan sulandırıcı iğne bittikten snra ne olur ne olmaz diye coraspirin verdi..Canım bende transfer oldum hem ilaç olarak kan sulandiriciyi hem iğne olarak kullanıyorum progestan fitil ve estrofeme kullanıyorum suanlik test gününe kadar verdiler sonrasında ne olur bilmiyorum bende
Birden bırakmayada korktum şimdiCanım bende transfer oldum hem ilaç olarak kan sulandiriciyi hem iğne olarak kullanıyorum progestan fitil ve estrofeme kullanıyorum suanlik test gününe kadar verdiler sonrasında ne olur bilmiyorum bende
Bende aynı canım bende pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyorum ben bı gebelik yaşamıştım kendim hamile kalmıştım 12 haftada kalbi durmuştu onuda söylemiştim ondan tedbir amaçlı verdiler birdeBana estrofemle progestan bitince bırakabilirsin dedi kan sulandırıcı iğne bittikten snra ne olur ne olmaz diye coraspirin verdi..
Ama pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyoruz..
Korkma korkma canım umarım zorlanmazsin. Sen transfer mi olmustun hamilemisin yoksaBirden bırakmayada korktum şimdi
Oldu şükür. Ben pozitif haberi aldım. Yapman gereken şuan doktoruna güvenmen. Her hastanın durumu farklı. Transfer için opudan sonra ikinci adetinde gittiğinde doktorun gerekli tüm ilaçları sana başlayacak. Burda herkes birbirinden farklı dozda adette ilaç kullanıyor. Şuan anın keyfini çıkart. Vitamini de folik asiti de hepsini transfer öncesi olan adetinde başlayacak. Hatta transfer sonrası ilaçlarına doz ayarlaması da yapacak. Doktoruna inan güven Allah’a sığın. Sağlıkla da kucağımıza alalım inşallahİlk deneme olduğu için cok tecrübesizim.Tesekkur ederim.Sizin transferiniz oldumu?
Bildiğim kadarıyla progestan 3 aylik olana kadar kullanılıyor. Estrofem de kapl atışı duyulana kadar.Kızlar içinizde kan sulandırıcı iğne kullanan yada coraspirin kullanan var mı doktor doğuma kadar devam mı dedi yoksa bıraktırcak mı acaba? Aynı şekilde estrofem ve progestan nezamana kadar kullanıcaksınız?
Evet çok şükür hamileyim transfer olmuştum canımKorkma korkma canım umarım zorlanmazsin. Sen transfer mi olmustun hamilemisin yoksa
Çok şükür kalp atısı duydum estrofem az kaldı bitince bırak dedi canımBildiğim kadarıyla progestan 3 aylik olana kadar kullanılıyor. Estrofem de kapl atışı duyulana kadar.
Ne zaman transfer olmuştun kaç haftalık seninEvet çok şükür hamileyim transfer olmuştum canım
Hayırlı uğurlu olsun canım sağ salim kucağına al inşallahEvet çok şükür hamileyim transfer olmuştum canım