2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Kızlar sabah yeniden testi tekrarladım ve sonuç bu daha da koyulaşmış gibi geldi bana sizce de öyle mi ? Artık daha da bi umutluyum inşallah benimledir bebiş

Eklentiler

• B94C0073-8EAC-4C2C-991F-29FD2E099328.jpeg
    75,6 KB · Görüntüleme: 38
Amin canım bu kadar sıkıntının umarım mükafat olur su mübarek günler yüzü suyu hürmetine.. ne yaptın kalp atışı duydun mu? Benim dünden beri lekelenme var doktor muayene etti 10 gün bekleyeyim dedi bebek 1 hafta geriden geliyormuş. Daha yolk kesesi görünmedi herşey muallakta yani.. Allah'tan hayırlısı

İlaçlarınızı düzenli kullanın siz sağlıksız gebelikse yapacak bir şey yok ama tutunma ihtimali varsa bunun için sağlığınıza dikkat etmeniz gerekir
Düzenli kullanıyorum ama tabi iş olacağına varıyor Allah'ım inşallah tez zamanda hayır ile neticelerlndirsin. Şu an lekelenmem var doktor progestana devam dedi ve 10 gün bekleyecegiz dedi bakalım ne olacak

Mutluluk ....

ayyy allahım şafi ismiyle şifa versin kapılarını açsın Bu gebeliği ilk kez duydum allah seni seviyor demekki
ALLAH razı olsun canım, cok nadir görünen bir gebelikmiş..
Rabbim inşallah bunların mükafatını saglıklı hayırlı bir evlat ile verecektir.
herseyde vardır bir hayır

Kızlar merhaba Martin 4 ünde transfer olmuştum ilk gün hiç ağrım olmadı ikinci gün ara ara sağ sol kasıklarım ağrıyordu ama bugün bı tık daha fazla ağrım sizce normal mi sizde de oluyor muydu biraz korktum

bende 2 ay rahim dinlendirme yaptım. O süreçte bende hiç bir ilaç kullanmadım. Progestano da sakın kafanıza göre kullanmayın transferiniz iptal olur. Progestan hamilelik öncesi değil transfer öncesi kullanılır. Gebelik hormonudur. Transferden sonra kullanacağız ilaçları gördükten sonra iyi ki öncesinde 2 ay dinlendirme de yani ilaç vermediği için doktorunuza teşekkür edeceksiniz

İlk deneme olduğu için cok tecrübesizim.Tesekkur ederim.Sizin transferiniz oldumu?

Duydum çok şükür canım inşallah devamı gelir allah isteyen herkese nasip etsin. Geç döllenme flan olamaz mı haftaya her şey belli olucak desene..
İnşallah hayırlı olan olsun canım güçlü olmaya çalış rabbimin var bi bildiği kendini üzme

Kızlar içinizde kan sulandırıcı iğne kullanan yada coraspirin kullanan var mı doktor doğuma kadar devam mı dedi yoksa bıraktırcak mı acaba? Aynı şekilde estrofem ve progestan nezamana kadar kullanıcaksınız?

Canım bende transfer oldum hem ilaç olarak kan sulandiriciyi hem iğne olarak kullanıyorum progestan fitil ve estrofeme kullanıyorum suanlik test gününe kadar verdiler sonrasında ne olur bilmiyorum bende

Canım bende transfer oldum hem ilaç olarak kan sulandiriciyi hem iğne olarak kullanıyorum progestan fitil ve estrofeme kullanıyorum suanlik test gününe kadar verdiler sonrasında ne olur bilmiyorum bende
Bana estrofemle progestan bitince bırakabilirsin dedi kan sulandırıcı iğne bittikten snra ne olur ne olmaz diye coraspirin verdi..
Ama pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyoruz..

Bana estrofemle progestan bitince bırakabilirsin dedi kan sulandırıcı iğne bittikten snra ne olur ne olmaz diye coraspirin verdi..
Ama pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyoruz..
Bende aynı canım bende pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyorum ben bı gebelik yaşamıştım kendim hamile kalmıştım 12 haftada kalbi durmuştu onuda söylemiştim ondan tedbir amaçlı verdiler birde

İlk deneme olduğu için cok tecrübesizim.Tesekkur ederim.Sizin transferiniz oldumu?
Oldu şükür. Ben pozitif haberi aldım. Yapman gereken şuan doktoruna güvenmen. Her hastanın durumu farklı. Transfer için opudan sonra ikinci adetinde gittiğinde doktorun gerekli tüm ilaçları sana başlayacak. Burda herkes birbirinden farklı dozda adette ilaç kullanıyor. Şuan anın keyfini çıkart. Vitamini de folik asiti de hepsini transfer öncesi olan adetinde başlayacak. Hatta transfer sonrası ilaçlarına doz ayarlaması da yapacak. Doktoruna inan güven Allah’a sığın. Sağlıkla da kucağımıza alalım inşallah

Bildiğim kadarıyla progestan 3 aylik olana kadar kullanılıyor. Estrofem de kapl atışı duyulana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…