2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Kesede bebek yoktu zaten 7.hafta kalp atışı için randevu al dedi doktor ( 5.haftada bebek susam kadar oluyor yani farketmek zor )
Teşekkür ederim. Bi an korktum normal mi diye. doktor da bi sıkıntı yok dedi ama insan ister istemez her şeyi sorguluyor malesef zor şartlarda uulaşınca❤ 14 mart randevum tekrar bakalım. İnşallah her şey yolunda gider. Size kaç haftalık demişti, ne zaman tekrar ramdevunuz

İnşallah Allah yardımcımız olsun Süreç bu kadar yıpratıcıyken ve bi ton para ödüyorken bu kadar vurdumduymaz olmaları canımı sıkıyor. Baştan böyle olacağıbı bilseydik seçmezdik zaten. Tecrübesizliğimizden maalesef. İnşallah biz de evlat sahibi oluruz da çektiğimiz sıkıntıya değer

14 Mart randevu günüm benim de 5+3 bugün. Yani bebeğimiz portakalda vitamin şimdilik. İnşallah sağlıkla ilerler.

Kızlar merhaba 27 şubatta transfer oldum dondurulmuş embriyo 5.gün a kalite dün transferden sonra 5 . Gündü ve test yaptım sonuç silik çizgi ilk dakikalarda hemen belirdi bu kadar erken olması normal mi ?
Merhaba bende 27 sinde iki embriyo transfer edildim hemşire evde test yapsanda bizim için anlamı yok dedi ama yapmamak için zor tutuyorum

Hanımlar ciddi kabızlık yaşıyorum ve ikinmamaya çalışıyorum. Pozitif görmüştüm bu ilacı kullanan var mı aranızda pazar olduğu için doktoruma ulaşamıyorum bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.

Eklentiler

• IMG_20230305_142002.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar merhaba dün transferimi oldum deneyimlerimi paylasmak istiyorum ben burda okuduklarimda işte çok idrara sıkışık olmak gerektiğini okudum yoksa iciriuorlar felan denmişti bende öyle yaptim ama kesinlikle doktorunuzu dinleyin ben çok pişman oldum sürekli kivrandim transfer öncesi doktorum kontrol etti ve bunun bana eziyet olacağını söyledi tamamen idrarı bosaltmami istedi gittim boşalttım ama hala mesanede gözüküyordu benim için sıkıntı değildi ama sonra hemen transfere aldı transfer bu sürecin en duygusal anı galiba bebeğini görüyorsun ilk temas. Ve hiç ağrı hissetmedim dediğim gibi tek sorun kendi hatam olan çok su içmek hic icmesem bile olurmuş. 1 saat sonra taburcu oldum başka şehire gidiyorum yolculuk yaptım kanamam felanda olmadı hic suanlik boyle

Ne gibi belirtilerin vardı canım
Hiçbir belirti yok transfer günü öğleden sonra transfer oldum akşam evde şiddetli bir kaşık ağrım batmalarım oldu onun dışında zorla belirti ararsam şunları diyebilirim bacaklarım ağrıdı kasığımdan dizime bişey çekiliyor gibi tek o var başka da niye yok

Hayırlı olsun. Benimde bugün 6. Günüm ben cesaret edemiyorum test yapmaya
Teşekkür ederim inan bende o kadar zor yaptım ki tavsiyem yapmayın negatif olsaydı ne gibi bir durumda olacağımı düşünemiyorum bile şu an belki yine yok olabilir ama en azından var umuduyla ilaçlarıma devam ediyorum bi umut bekliyorum kanda çıkmasını

Bende 2 . Gün kabızlık çektim ama onu değil de duphalac diye bir ilaç vermişti doktorum onu kullandım ilk kullandıktan 2 3 saat sonra etki etti ve baya rahatladım . Bu ilacı bilmiyorum ama kesinlikle kullanmalısın zorlama kendini

Yeni iki kapak aç karna içtim ama bana mısın değil asla ikinmamaya çalışıyorum kabızlık çok kötü bir şey

Bana ne Memorial ve Acıbadem transferlerinde transfer sonrası kabızlık için dupalac şurup önerilerili bunu gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz nöbetçi eczaneden temin ettirebilireniz....ikinmamaniz gerekir ancak şu an eczaneye ulaşma şansınız yoksa saf zeytinyağı 1-2 yemek kaşığı için bu da acil durumda bana etki etmişti

Merhabalar benimde 5. Gün çift çizği gördüm ama ilaçların hormonların etkisi olabilir mi ya çok erken
Merhabalar.Benim dondurulmuştu çatlatma iğnesi yoktu yani onun dışında başka bir şey pozitif göstermiyor zaten.Sizin süreciniz nasıl bilmiyorum.Ama burda 4.gün bile gören vardı olabilir yani bikaç gün sonra tekrarla inşallah vardır

Hayırlı olsun şimdiden.Ben kabak çekirdeği avakado ve ananas yedim bol bol su içtim.On gün yatmanı tavsiye etmiyorum kan akışı için hareket etmen lazım bence ilk üç gün dinlen sürekli yatmamak koşuluyla sonrada normal hayatına dön naçizane tavsiyem benim pozitif oldu çok şükür. sana ve tüm isteyenlere inşallah en güzel zamanda Rabbim nasip etsin

Yeni iki kapak aç karna içtim ama bana mısın değil asla ikinmamaya çalışıyorum kabızlık çok kötü bir şey
sabahları aç karnına kayısı ye su iç bende de aynı kabızlık şurup çok sancı yapıyor diye içemiyorum gün içinde bol su kayısı hoşafı falan idare etmeye çalışıyorum

sabahları aç karnına kayısı ye su iç bende de aynı kabızlık şurup çok sancı yapıyor diye içemiyorum gün içinde bol su kayısı hoşafı falan idare etmeye çalışıyorum
Canım bı dediklerini inan yaptim ama hiç yaramadı. Sanırım zaten normal olarak gaz da olunca kabızlık daha çok zorluyor. Şurup yaradı bana şimdi ama mecburen kendimi zorlamadan biraz ikinmak zorunda kaldım yarın tahlil vericem inşallah her şey yolundadır

Evet doktorumda bana önermişti ama sanırım iki üç kapak anca yetiyormus rahatlattı beni şimdilik ama ıkınma az oldu ben anlamıyorum ıkınma olmadan büyük abdest nasıl olur ki ıkınma derken acaba aşırı aşırı zorlamadan mi bahsediloyor ya

İnşallah hiç bir sıkıntı olmaz ben cuma günü transfer oldum hala duş almadım bi zararı olur mu bilmiyorum sen transferden sonra ne zaman duş aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…