- 3 Eylül 2022
- 50
- 25
Bende 27 de oldum 24 ü opu 3. gün mü oluyor tam bilmiyorum. Doktor iki tane koyalım dedi ikize cesaret edemedim tek koydurdum.27 sinde transfer oldum. 5.gün embriyosu 2 tane senin kaçıncı gün embriyosu?
Normalde ben bir doz prolutex kullanıyordum.(karından kendim iğne yaptığım )Sabah akşam 2 şer tane de fitil olanından. Akıntımın olduğu gün 2 doz iğne yaptırdı. Ama ertesi gün dozu yine bire düşürdü.ne kadar kullanıyordunuz progesteronu, ne kadar yaptı doktorunuz acaba?
Normalde ben bir doz prolutex kullanıyordum.(karından kendim iğne yaptığım )Sabah akşam 2 şer tane de fitil olanından. Akıntımın olduğu gün 2 doz iğne yaptırdı. Ama ertesi gün dozu yine bire düşürdü.ne kadar kullanıyordunuz progesteronu, ne kadar yaptı doktorunuz acaba?
Merhaba benim 9 Şubat'ta opu oldu. Fakat doktor bana hiçbir vitamin vermedi. Sadece transferden sonra kullanacağım progestan ve kan sulandırıcı iğne yazdı. Bende folikasit ve d vitamini kullanıyorum. Doktorumdan hiç memnun değilim. Transferimi de 2 adetten sonra insaAalh tutunur bana.Hanımlar size transferden önce vitaminler verdiler mi ? Ben 1 ay öncesinden bir çok vitamin takviyesi içiyorum ve hala devm öyle bir.içtahımı açtı ki nasıl kilo aldım karnım şiş birde prolutex iğne sabah akşam+ oksapar iğne hergün +estrofem + prgeston fitilgünde 4defa + vitaminler bunları içmekten şiştim vallahi sizinde bu kadar çok mu
Progestonu bana transferden 5 gün önce başlattılar ve transfer sonrasıda devam 2/3 aya kadar devam en az hayırlısı olsun sizin içinde inşallah tutunur ve güzel haberlerinizi alırız inşallahProgestan opudan sonra transfere kadar kullanılıyor mu? Kullanılıyorsa ne zaman baslamak gerek.
Amin inşallah benim dondurulmuş 5.gün embriyosu iki tane transfer edildi bakalım heyecanla bekliyoruz gerçi bugün evde dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif ama hayırlısı sizin taze galibaAmin Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın. İsteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.Umarım sizinde tutunmustur.Sizin taze embriyo transferi mi oldu?
Bana da opu sonrası vitamin vermemişti doktorum. Transfer hazırlığına başlarken verdi OMEGA 3 ve vitamin belki o şekilde verir.Hakkınız da hayırlısı olur insaAllah. Benim daha transferim olmadı.9 Şubat'ta opu oldum. İkinci adetimi bekliyorum. Bu ayın 23 gibi adet olursam büyük ihtimal Nisanin ilk haftası nasip olursa 3.gun dondurulmuş 2 tane embriyo var. Bende ikisinide transfer ettirmek istiyorum. Yaşım 37 zaten ilk denemem olacak. İnsaAllah doktor uygun görür. Doktorumdan hiç memnun kalmadım. Opudan sonra vitamin felan vermedi. Bende folikasit ve d vitamini kullanıyorum. Şuanda progestani da fitil olarak kullanmayı düşünüyorum.adet olmama gecikme olmazsa 15 gün var.
Merhaba güzel sonuçlar alırsınız inşallahMerhaba kızlar bende 24 Şubatta transfer oldum 2 tane donmuş 3. Gün embriyom var test günüm 8 Mart hiç bir şey hissetmiyorum çikolata kistim vardı 27 yaşındayım ve ilk denemem inşallah hep birlikte hayırlı sağlıklı pozitif sonuçlar görürüz
Transferden sonraki ilaçlarımı yazdı aldım hatta verdiği progestan ve kan sulandırıcı iğne. Hemşire transferden sonra kullanmaya baslarsin dedi. Ben zaten opudan sonra doktoru hiç görmedim. Gelip hicbirsey demedi. Hemşire den öğrendim herşeyi. Hayırlısı artık.Bana da opu sonrası vitamin vermemişti doktorum. Transfer hazırlığına başlarken verdi OMEGA 3 ve vitamin belki o şekilde verir.
Ayni gun transfer olmusuz benden 22 sinde topladilar yumurtayi 27 sinde transfer oldum benimki tek27 sinde transfer oldum. 5.gün embriyosu 2 tane senin kaçıncı gün embriyosu?
BEn aralikdan beri vitamin kulaniorum ve suanda igneler aksamlar ve fitil vajinalHanımlar size transferden önce vitaminler verdiler mi ? Ben 1 ay öncesinden bir çok vitamin takviyesi içiyorum ve hala devm öyle bir.içtahımı açtı ki nasıl kilo aldım karnım şiş birde prolutex iğne sabah akşam+ oksapar iğne hergün +estrofem + prgeston fitilgünde 4defa + vitaminler bunları içmekten şiştim vallahi sizinde bu kadar çok mu
Evet canım tedavime başlar başlamaz folikasit verdi. Diğer vitamin değerlerim yerinde olduğu için başka bişey yazmadı .folikasitte hamilelikte alınması gerek bir vitamin zatenHanımlar size transferden önce vitaminler verdiler mi ? Ben 1 ay öncesinden bir çok vitamin takviyesi içiyorum ve hala devm öyle bir.içtahımı açtı ki nasıl kilo aldım karnım şiş birde prolutex iğne sabah akşam+ oksapar iğne hergün +estrofem + prgeston fitilgünde 4defa + vitaminler bunları içmekten şiştim vallahi sizinde bu kadar çok mu
Mutluluk ....Kızlar selam bende transfer günü bekliyorum iki negatif denemem var bu sefer çift embriyo konulacak dondurulmuş 6. Gün embriyosu transferden sonra öğün listenizde neler vardı biraz anlatır mısınız ve sizce on gün yatmak gerekli mi
ayyy allahım şafi ismiyle şifa versin kapılarını açsınCanım neden böyle yapıyorsun nolur yapma isyan etme..
Şuan inan benim yerimde olmak istemezdin...
Kürtaj sonucunda pataloji sonucum üzüm gebelik çıktı ve beta değerim hala yüksek... 2354..
Bende beta değerim düşsün diye dua ediyorum..
Çok riskli bir gebelikmis şükür kanser hücresi yok pataloji raporunda..
Ama beta dusmez ise kemoterapi iğnesi ile düşürmeye çalışacaklar.. her hafta kan vericem..
Oda olmadı kemoterapi alanlar bile olmuş çünkü üzüm gebeliği çoğalan hücre gibi birşey..
Ben dünden beri ne yerdeyim ne gökte..
Bir sene boyunca her ay kan vereceğim gebelik kesinlikle yasak ve çok riskli..bunu neden yazdım..
Nolur şükret Rabb'im verse bu halde olsan ya da sağlıksız olsa ne yapacaktik..
Rabbimin verdiginde bir vermediginde bin hayır vardırlütfen kalbini karartma