Paketli gıda yemedim kola içmedim. Gerisi normal hayatımdı benim özel bir diyet listesi uygulamadımKızlar selam bende transfer günü bekliyorum iki negatif denemem var bu sefer çift embriyo konulacak dondurulmuş 6. Gün embriyosu transferden sonra öğün listenizde neler vardı biraz anlatır mısınız ve sizce on gün yatmak gerekli mi
5. gün embriyosunda ben de genelde transfer sonrası 5. ya da 6. gün erken gebelik testi ile görüyorum. Hayırlı olsunKızlar merhaba 27 şubatta transfer oldum dondurulmuş embriyo 5.gün a kalite dün transferden sonra 5 . Gündü ve test yaptım sonuç silik çizgi ilk dakikalarda hemen belirdi bu kadar erken olması normal mi ?
Hislerime tercüman olmuşsunuz@elizaaaa
iki gündür sana yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Toplam 8 tüp bebek denemem var. 3. Defa transfer oldum. 8 yıllık evliyim. Hamdolsun çalışıyoruz ama maddi olarak bizim de çok zorlandığımız zamanlar oldu. O zaman da gittim devlet hastanesinde tedavi oldum. 2 negatifte o zaman aldım. 8 yılda görmediğim kadın doğumcu kalmadı. Donum elimde geziyorum diye çok arkadaşa espri bile yaptım. Benim şeyimi tüm İstanbul gördü anlayacağın. İlk defa hayatımda ilk defa pozitif gördüm. En son 6 yıl önce kan testi yapmıştım. Acı yarıştırmıyorum. Kalk ve silkelen diyorum. Kendine gel en baştan başlıyoruz.
İlk defa görüyorum uzun zamandır deniyordum ilk tüp bebek deneyimimdi inşallah dediğin gibidir . Çok mutlu oldum şu an teşekkür ederim5. gün embriyosunda ben de genelde transfer sonrası 5. ya da 6. gün erken gebelik testi ile görüyorum. Hayırlı olsun
Teşekkür ederimPaketli gıda yemedim kola içmedim. Gerisi normal hayatımdı benim özel bir diyet listesi uygulamadım
Hayırlı olsun. Benimde bugün 6. Günüm ben cesaret edemiyorum test yapmayaKızlar merhaba 27 şubatta transfer oldum dondurulmuş embriyo 5.gün a kalite dün transferden sonra 5 . Gündü ve test yaptım sonuç silik çizgi ilk dakikalarda hemen belirdi bu kadar erken olması normal mi ?
Bence tuttu tekrarla testini sonrada kanda baktırKızlar merhaba 27 şubatta transfer oldum dondurulmuş embriyo 5.gün a kalite dün transferden sonra 5 . Gündü ve test yaptım sonuç silik çizgi ilk dakikalarda hemen belirdi bu kadar erken olması normal mi ?
Canım neden böyle yapıyorsun nolur yapma isyan etme..Oturdum bi otobanın kenarına içim çıkana kadar ağlıyorum evde belli etmiyorum evdede çok beni düşünen yokta rahatlıyorum 16.02 bence ben yaşamicam çok yoruldum
Ne gibi belirtilerin vardı canımKızlar merhaba 27 şubatta transfer oldum dondurulmuş embriyo 5.gün a kalite dün transferden sonra 5 . Gündü ve test yaptım sonuç silik çizgi ilk dakikalarda hemen belirdi bu kadar erken olması normal mi ?
Bende 27.2 transfer oldumKızlar merhaba 27 şubatta transfer oldum dondurulmuş embriyo 5.gün a kalite dün transferden sonra 5 . Gündü ve test yaptım sonuç silik çizgi ilk dakikalarda hemen belirdi bu kadar erken olması normal mi ?
Kesede henüz bebek görülmüş müydü ilk kese kontrolünüzde? Ben de dün gittim de kese göründü çok şükür. 10 gün sonra tekrar kontrol var bebeği o zaman görürüz dedi. Sizinkini merak ettim
Dinlenmen çok önemli benim doktorum seyahate bile izin vermedi yatsan daha iyi dedi ilk iki gün önemli baharatlı acı ağır yağlı şeyleri tüketme dedi bol bol sebze yeşillik dedi canımKızlar selam bende transfer günü bekliyorum iki negatif denemem var bu sefer çift embriyo konulacak dondurulmuş 6. Gün embriyosu transferden sonra öğün listenizde neler vardı biraz anlatır mısınız ve sizce on gün yatmak gerekli mi
Aynı gün transfer olmuşuz canım benimde öyle dün yaptım ve aynı böyle silik çıktı umutlanmak istemiyorum ama inşallah artar değerlerimizKızlar merhaba 27 şubatta transfer oldum dondurulmuş embriyo 5.gün a kalite dün transferden sonra 5 . Gündü ve test yaptım sonuç silik çizgi ilk dakikalarda hemen belirdi bu kadar erken olması normal mi ?
Çizik tutunma olasılığını biraz daha attırıyorİlk defa duydum ne işe yariyormus cizik
Bende çarşambayı iple çekiyorum ya evet ilaçların etkisiylede pozitif çıkma ihtimali var ondan korkuyorum test yaptım pozitif ama genede sevinemiyorum işteBende 27.2 transfer oldum
Ama carsamba kan alincak hicbirsekilde test yapmiyorum cunku yanlis cikmasi yuksek
Kesede bebek yoktu zaten 7.hafta kalp atışı için randevu al dedi doktor ( 5.haftada bebek susam kadar oluyor yani farketmek zor )Kesede henüz bebek görülmüş müydü ilk kese kontrolünüzde? Ben de dün gittim de kese göründü çok şükür. 10 gün sonra tekrar kontrol var bebeği o zaman görürüz dedi. Sizinkini merak ettim