- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1
- 1.819
- 333
Artı olarak önceden alınan bezlerin cırt cırt kısmı tutmuyormuş diye duydum. Bekleye bekleye eskiyormuşCanım beni uyardılar bez stoklama diye çünkü hem yenidoğan bezi sadece 2-3 hafta kullanılabiliyormuş sonra bi numara büyüğe geçmek lazımmış hem de her bebek farklı bir marka bezi seviyormuş.çok kaliteli bir marka pişik yapıp uyduruk bi marka iyi gelebiliyormuş.
Ya evet canım o riskleri ben De düşündüm. Bezde sorun yaşarsam birileriyle değiştirebilirim, marketle değiştirebilirimCanım beni uyardılar bez stoklama diye çünkü hem yenidoğan bezi sadece 2-3 hafta kullanılabiliyormuş sonra bi numara büyüğe geçmek lazımmış hem de her bebek farklı bir marka bezi seviyormuş.çok kaliteli bir marka pişik yapıp uyduruk bi marka iyi gelebiliyormuş.
beni alt üst ediyor yıllardır bünyeme hiç iyi gelmiyor o yuzden doktorlarım da destekleyınce bıraktık zorunlu olursa kullanırım artık bakacagızBenim arastırmalarmdada faydalı olduğu yazıyordu pek olumsuz bi yorum görmedm ama bilemiyorum artk ne kadar devam edicez
O kadar seyi nasil okudun yavruceylanGeriden gele gele bitirdim sonunda
İsim konusunda
Kız olursa : Nil , Doğa
Erkek olursa : Çınar , Ayaz
Bunlar arasındayız bakalım ne olacakKesinlikle tek isim taraftarıyım ben
O kadar seyi nasil okudun yavruceylanerinmemis son gündeme de cevap vermis
Ahahahahhahahahaha bende oyle bak giremedigim zaman usenmeyip okuyorumya hahahahaha sizinle olan hiçbişeyeeeee üşenmem taam mıı
Okumasam çatlarım kız bişey kaçırdım mı diye haajajaha
Sensiz biz de eksik kalırız cikellam cok ara veriyorsun özletiyorsun kendiniya hahahahaha sizinle olan hiçbişeyeeeee üşenmem taam mıı
ya hahahahaha sizinle olan hiçbişeyeeeee üşenmem taam mıı
Siz nerdesiniz yaaa bu ara sesiniz çıkmıyor kızlarımAhahahahhahahahaha bende oyle bak giremedigim zaman usenmeyip okuyorum
Bu arada Doğa ismi cok guzel bir de biri Ada yazmıştı arkadaşlarım koymasa bu isimleri kesinlikle düşünürdüm
Ben bugun biraz bebikimi yüzdürdümSiz nerdesiniz yaaa bu ara sesiniz çıkmıyor kızlarım
Bizi haberdar ett nasılmış bakalım bebiişBen bugun biraz bebikimi yüzdürdümondan cok konulara dahil olamadim ama okud
Yarin kontrolüm var şuanda da onun heyecanindayim ya sabah İzmir'e gidicez gerci muayene akşama ama anca dinlenirim
Hadi bakalım senden de mucizemden de güzel haberler bekliyoruzBen bugun biraz bebikimi yüzdürdümondan cok konulara dahil olamadim ama okud
Yarin kontrolüm var şuanda da onun heyecanindayim ya sabah İzmir'e gidicez gerci muayene akşama ama anca dinlenirim
Ayyy hafiza kurbanHadi bakalım senden de mucizemden de güzel haberler bekliyoruzyarın başka gidecek olanlar varsa onlardan da tabi
Unutulmayacak arkadaşlıklar edindik burdaAyyy hafiza kurbanhic de unutmaz cnmin ici
Kesinlikle öyle, hayatimin hicbir döneminde boylesi uzun yazismaktan zevk almadim ve kalben hissetmedim hicbir insani uzaktan.... Kim bilir belki birgün yanyana da oluruzUnutulmayacak arkadaşlıklar edindik burda
Ya ne de güzel olurKesinlikle öyle, hayatimin hicbir döneminde boylesi uzun yazismaktan zevk almadim ve kalben hissetmedim hicbir insani uzaktan.... Kim bilir belki birgün yanyana da oluruz
Allah'ım çocuğumun hafizasi sanal teyzelerine ceksin cok aminAyyy hafiza kurbanhic de unutmaz cnmin ici
Amin aminnnnAllah'ım çocuğumun hafizasi sanal teyzelerine ceksin cok aminbana cekerse iyi alık balık olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?