İnşallah canım keşke ya hepimizin bi bebişi olsaŞimdi ve yarın bol bol dinlen yat uzan ve pazartesi mutlaka bir hcg testi yaptır gebelik olabilir ağır iş yapma adette olsan için rahat olur en azından çoğalma olmaması ve pıhtı gibide olmaması iyi
Kasımda klomen denemiştim bu ikinci
Amin canım inşallahhhİnşallah canım keşke ya hepimizin bi bebişi olsa
Amin Allah razı olsunBüyük gecmiş olsun tüm ülkeye
Ateş düştüğü yeri değil
Busefer hepimizi yaktı
Rabbim kolaylık versin
Bende aslında buna benzer yaşadım. Adetten önceki gün ev süpürdüm falan o gün beyaz akıntıyla karışık lekelenme oldu. Adet olacağım sandım.Daha gelmedi. Testte de 2. Gün pozitif gördümSende gördün dimi çizgiyi sabah 5 dk çıktı aslında bide ağrım da yok sadece biraz iş yaptım evde bi bel ve kasık ağrısı yaşadım yattım geçti mesela daha da yok
Ablam 9ay boyunca parçalı gelecek şekilde yoğun gördü çocuk bezi bile fayda etmiyorduÖyle bir arkadaş bir önceki grupta oldu canım ama bikaç gün test yaoarak sabahları belirleyebilirsin ancak
Bence hamilelik yok gibi umarim tez vakitte nasip olur veya yaniliyorumdurKızlar kafam karıştı sabah test yaptım test böyle silik çıktı ama akşama doğru adet oldum gibi açık renk Kaygan bi şekilde peçeteye geliyor ama ne az ne çok şimdi testi böyle çıkıp kanaması olup hamile olanlar varmış var mı içinizde böyle bişey yaşayan adetim 3 gün geçmişti bugün test yaptım 3 4 gibide kanamam başladı
Tüplerine falan baktırmış mıydınBenimde ilk di bu klomen sonra çatlatma iğnesi bundan 1 buçuk sene önce düşük yaptım sonrada daha olmadı
Test yapmadın mıArkadaşlar merhaba benim de sat 21 Ocak bat 14 Şubat. Bizde bu ay ilk kez denedik. Adetime 8 gün kala falan kahverengi bir leke gibi birşey geldi benden çok azdı ama ilk kez öyle birşey oldu. Yerleşme kanaması mı diye netten baktım biraz benziyor tabi ama kendimi tabi çok umutlandırmak istemiyorum. Birde bel ağrısı ishal ve sürekli beyaz sarı arası akıntı sıkıntım var. Bugün de baş dönmesi yaşadım. Artık psikolojik olarak mı böyle hissediyorum bilmiyorum. Bende miyom var üç hafta önce gittiğim doktor 2 ay çocuk dene bakalım yoksa gerekirse ameliyat da yaparız demişti. Şimdi o yüzden tedirginim bakalım 2 gün kaldı adetime
bu derece yaşayanı hiç duymadımAblam 9ay boyunca parçalı gelecek şekilde yoğun gördü çocuk bezi bile fayda etmiyordu
Ben 12.saatte ve 32.saatte daha sonra 44.saatte yaptım. İlk yaptığım da kasıklarım patlayacak gibiydi çok acılı ve ağrılıydı. O gün sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan. Aynı şeyleri yaşayan var mı ?Bana doktorum 36 saat sonra birliktelik demişti 1 hafta boyunca gün aşırı
Doktor bir şey demedi mi canımKızlar günaydın. Gece o kadar zor bir gece geirdim ki anlatamam. Eşimi uyandırıp acile gidelim diyecektim o derece ağrım oldu. Ağrı -acı sağ kasığıma doğru ve belime vuruyor. Kasıkta da belimde de aynı noktada acı. Yeri asla değişmiyor. Uyutmadı, nası bir şeymiş bu böyle. Eğer hamilelik varsa ve bu yerleşme ağrısıysa şunu söylemeliyim. Asla yumurtlama ağrısıyla aynı şey değil. Bu çok aha şiddetlisi.
Benim birkaç gündür çok fazla ama negatif çoktı adet olcam sanırımKızlar bel ağrısı var mı sizde de benim adetim son 3 gün kaldı normalde ama iğneye göre 17 Şubat oluyor.bugun felaket bir bel ağrısı çekiyorum
Bata kac kaldıKızlar günaydın. Gece o kadar zor bir gece geirdim ki anlatamam. Eşimi uyandırıp acile gidelim diyecektim o derece ağrım oldu. Ağrı -acı sağ kasığıma doğru ve belime vuruyor. Kasıkta da belimde de aynı noktada acı. Yeri asla değişmiyor. Uyutmadı, nası bir şeymiş bu böyle. Eğer hamilelik varsa ve bu yerleşme ağrısıysa şunu söylemeliyim. Asla yumurtlama ağrısıyla aynı şey değil. Bu çok aha şiddetlisi.
Gitmedim canın doktora. Bir süre sonra sızmışım. Sabah uyandığımda o acı yok olmuştu. Ama hala orada bişi var hissediyorum.Doktor bir şey demedi mi canım
7 gün canım.Bata kac kaldı
Kızlar günaydın. Gece o kadar zor bir gece geirdim ki anlatamam. Eşimi uyandırıp acile gidelim diyecektim o derece ağrım oldu. Ağrı -acı sağ kasığıma doğru ve belime vuruyor. Kasıkta da belimde de aynı noktada acı. Yeri asla değişmiyor. Uyutmadı, nası bir şeymiş bu böyle. Eğer hamilelik varsa ve bu yerleşme ağrısıysa şunu söylemeliyim. Asla yumurtlama ağrısıyla aynı şey değil. Bu çok aha şiddet
Ben güzel haberler bekliyorum inşallah senden canımGitmedim canın doktora. Bir süre sonra sızmışım. Sabah uyandığımda o acı yok olmuştu. Ama hala orada bişi var hissediyorum.
19unda mi bat canım7 gün canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?