- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
Bende test yaptım canım ama negatif artık adet günümü beklicem bakalım sende adetimi bekliyorsunBen de 10.günü falan üç gün bel ağrısı yaşadım adet olacakmış gibi ilk defa belirti diye şüphelendim ama fos çıktı seninki gebeliğedir inşallah canım
Biz İstanbula geldik canımCumartesi tasincaktik, pazartesi deprem oldu.
Sizler nasılsınız?
Sende gördün dimi çizgiyi sabah 5 dk çıktı aslında bide ağrım da yok sadece biraz iş yaptım evde bi bel ve kasık ağrısı yaşadım yattım geçti mesela daha da yokÖyle bir arkadaş bir önceki grupta oldu canım ama bikaç gün test yaoarak sabahları belirleyebilirsin ancak
Yok canım ya oldum bugün kısmet değilmiş bu ay da . Hayırlısı olsun hakkımızdaBende test yaptım canım ama negatif artık adet günümü beklicem bakalım sende adetimi bekliyorsun
Sabahları tekrar et bakalım canım yanıltıcı değildir inşallahSende gördün dimi çizgiyi sabah 5 dk çıktı aslında bide ağrım da yok sadece biraz iş yaptım evde bi bel ve kasık ağrısı yaşadım yattım geçti mesela daha da yok
Sabahtan beri araştırıyorum bende pazartesi gününe randevu aldım hemen zaten adetse 3 günü gelirsin demiştiSabahları tekrar et bakalım canım yanıltıcı değildir inşallah
Amin canım bende adet olursam aşılama yapicam doktorumla öyle karar vermiştik bu ay aslında ama bakalım hayırlısı ile inşallahYok canım ya oldum bugün kısmet değilmiş bu ay da . Hayırlısı olsun hakkımızda
Amin canım inşallah tüm isteyenlere versin RabbimHayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin inşallahbence normaldir sanki okuduklarıma göre zaten çok yeni noktadan büyük olmamalı ama gebelik yaşayanlar daha iyi yorumlar tabi
Aynen ben de yarın arıycam doktorumu ptesi müdaitse gitçem üçüncü gün oluyor.yoksa da bu ay oluruna bırakırım belkideSabahtan beri araştırıyorum bende pazartesi gününe randevu aldım hemen zaten adetse 3 günü gelirsin demişti
Bende çift çizgi görüyorum burda belki adet değilsindir yerleşme kanaması olabilir canım genellikle olabiliyorKızlar kafam karıştı sabah test yaptım test böyle silik çıktı ama akşama doğru adet oldum gibi açık renk Kaygan bi şekilde peçeteye geliyor ama ne az ne çok şimdi testi böyle çıkıp kanaması olup hamile olanlar varmış var mı içinizde böyle bişey yaşayan adetim 3 gün geçmişti bugün test yaptım 3 4 gibide kanamam başladı
Ben de bu ay da tutmazsa aşılamaya giderim diye düşünüyordum ama eşim diş için antiniyotik kullanıyor haftaya bir sürü çekim dolgu galan yaptırcak zaten sperm durumu çok kötüydü şimdi kararsız kaldım o yüzdenAmin canım bende adet olursam aşılama yapicam doktorumla öyle karar vermiştik bu ay aslında ama bakalım hayırlısı ile inşallah
Kızlar kafam karıştı sabah test yaptım test böyle silik çıktı ama akşama doğru adet oldum gibi açık renk Kaygan bi şekilde peçeteye geliyor ama ne az ne çok şimdi testi böyle çıkıp kanaması olup hamile olanlar varmış var mı içinizde böyle bişey yaşayan adetim 3 gün geçmişti bugün test yaptım 3 4 gibide kanamam başladı
Sat ve bat ne zamanBende çift çizgi görüyorum burda belki adet değilsindir yerleşme kanaması olabilir canım genellikle olabiliyor
Doktoruna danış bakalım ne diyor canımBen de bu ay da tutmazsa aşılamaya giderim diye düşünüyordum ama eşim diş için antiniyotik kullanıyor haftaya bir sürü çekim dolgu galan yaptırcak zaten sperm durumu çok kötüydü şimdi kararsız kaldım o yüzden
Sanki yerleşme de değil gibi pıhtı yok şuan çoğalmada yok keşke öyle olsaBende çift çizgi görüyorum burda belki adet değilsindir yerleşme kanaması olabilir canım genellikle olabiliyor
Kaçıncı denemen buAynen ben de yarın arıycam doktorumu ptesi müdaitse gitçem üçüncü gün oluyor.yoksa da bu ay oluruna bırakırım belkide
Öyle yapçam canım eğer randevu bulabilirsem pazartesiye , salı günü dişçiye gitçem çünkü eşim kendi gitçek diye beni de sürüklüyor peşinden bikaç dişini hallet diye ))Doktoruna danış bakalım ne diyor canım
Kasımda klomen denemiştim bu ikinci femaraydıKaçıncı denemen bu
Şimdi ve yarın bol bol dinlen yat uzan ve pazartesi mutlaka bir hcg testi yaptır gebelik olabilir ağır iş yapma adette olsan için rahat olur en azından çoğalma olmaması ve pıhtı gibide olmaması iyiSanki yerleşme de değil gibi pıhtı yok şuan çoğalmada yok keşke öyle olsa
Benimki biraz karışık klomen kullandım 24 ocakta iğne vuruldum bat 8 Şubat tı normalde iğneden 11 12 ci gün test yaptım çift ti ama silik 13 gün yaptım hiç çıkmadı acaba yanlış mı dedim bi daha yaptım o da negatifti işte geciktim dedim bugün 3 gün sabah test yaptım yine silik çıktı aha hamileyim dedim akşama doğru kanamam başladıSat ve bat ne zaman
Benimde ilk di bu klomen sonra çatlatma iğnesi bundan 1 buçuk sene önce düşük yaptım sonrada daha olmadıKasımda klomen denemiştim bu ikinci femaraydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?