- 21 Ocak 2023
- 431
- 641
- 23
Evet alttakindeki çizgiyi ben de gördüm haftaiçi kan verin benceEki Görüntüle 3205621 Ovitrellenin 13. Günü.dün akşam tamamen negatif çıktı sabah pozitif çıktı bakar mısınız bi ben mi yanlış görüyorum.ondan önce de 4-5 tane test yaptım negatifti hepsi.4 gündür göğüslerime dokunamıyorum adetime de 4 gün var
Ovitrelle negatife dönüp geri pozitife dönen hiç oldu mu acaba denk geldiniz mi? Çok heycanlıyım doktor çatlamaz artık diyip iğne vermemişti kendim gidip alıp yapmıştım :)Evet alttakindeki çizgiyi ben de gördüm haftaiçi kan verin bence
Hayırlı olsun silik bir çizgi var inşallah sağlıkla ilerlerKızlarrrr Hamileyim
Elim ayağım titriyor şu anda. Dayanamayıp gittim predictor erken gebelik testi alıp yaptım. 1. Dk da bu çizgi oluştu.
Eki Görüntüle 3205627
Evet canım bendim. Doktorum geçen ay bu yumurtalıkla yumurtlaman mümkün değil zaten demişti üstelik. Hep dua ettim. Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.Hayırlı olsun silik bir çizgi var inşallah sağlıkla ilerlersizmiydiniz yumurtlayamiyorum diyen sanki öyle hatırlıyorum
Yumurtlama ve bat ne zaman canimKızlarrrr Hamileyim
Elim ayağım titriyor şu anda. Dayanamayıp gittim predictor erken gebelik testi alıp yaptım. 1. Dk da bu çizgi oluştu.
Eki Görüntüle 3205627
Hayırlı olsun canım gözün aydın benimde bugün 7 günüm geçti yarın kan vericem inşallah bende mutlu haberi alırımEvet canım bendim. Doktorum geçen ay bu yumurtalıkla yumurtlaman mümkün değil zaten demişti üstelik. Hep dua ettim. Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.
Sabah biraz daha çoğaldı renkte koyulaştıBende aslında buna benzer yaşadım. Adetten önceki gün ev süpürdüm falan o gün beyaz akıntıyla karışık lekelenme oldu. Adet olacağım sandım.Daha gelmedi. Testte de 2. Gün pozitif gördüm
Bencede yokBence hamilelik yok gibi umarim tez vakitte nasip olur veya yaniliyorumdur
Hayırlı olsun saglıkla gelsinKızlarrrr Hamileyim
Eki Görüntüle 3205627
Bakıldı problem yok dedi Pko başlangıcı varTüplerine falan baktırmış mıydın
Bu konuda bir bilgim yok malesef ama test pozitif duruyorOvitrelle negatife dönüp geri pozitife dönen hiç oldu mu acaba denk geldiniz mi? Çok heycanlıyım doktor çatlamaz artık diyip iğne vermemişti kendim gidip alıp yapmıştım :)
Gözün aydın canım rabbim sağlık versin inşallah kalp atışlarını da duyarsın bizlerede dua edinKızlar çok mutluyum. Allahım nazar değdirmesin, sağlıkla gelişsin ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeğimizi. Bende pcos var. Yaşım 34. Lisedeyken 49 kiloykende vardı bu rahatsızlık adetlerm hep düzensizdi. İlk kez geçen ay korunmayı bırakmıştık ama bunun öncesinde de regl olabileyim diye ilaç kullandım yasmin ve diane35 gibi. Doktor geçen ay yumurtalığımın birinin büyük olduğunu ve içinde kist olduğunu söyledi. Hatta bu şekilde hamile kalman çok zor demişti. Ancak mucize gerçekleşti
Ben bu ay süt maydanoz kürünü 1 gün uyguladım, zeytinyağında beklemiş incir yedim. Bir de yumurtalık masajı yaptım kendime. Bunların yumurtlamamda bir etkisi oldumu hiç bir fikrim yok. Ancak paylaşmak istedim.
İlişki olarak da doggy pozisyonunda yaptık ve ilişki sonrasında başım aşağıda kalçam yukarıda bekledim 1 dk. Sonra uzandım 3-4 dk. 1 defa misyoner pozisyonu oldu bu süreçte. Hangisi denk geldi bilemiyorum.
Bilmek isteyen olursa da diye paylaşayım dedim. Ateş tablom da sayfa1 de. İncelemek isteyen varsa.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar çok mutluyum. Allahım nazar değdirmesin, sağlıkla gelişsin ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeğimizi. Bende pcos var. Yaşım 34. Lisedeyken 49 kiloykende vardı bu rahatsızlık adetlerm hep düzensizdi. İlk kez geçen ay korunmayı bırakmıştık ama bunun öncesinde de regl olabileyim diye ilaç kullandım yasmin ve diane35 gibi. Doktor geçen ay yumurtalığımın birinin büyük olduğunu ve içinde kist olduğunu söyledi. Hatta bu şekilde hamile kalman çok zor demişti. Ancak mucize gerçekleşti
Ben bu ay süt maydanoz kürünü 1 gün uyguladım, zeytinyağında beklemiş incir yedim. Bir de yumurtalık masajı yaptım kendime. Bunların yumurtlamamda bir etkisi oldumu hiç bir fikrim yok. Ancak paylaşmak istedim.
İlişki olarak da doggy pozisyonunda yaptık ve ilişki sonrasında başım aşağıda kalçam yukarıda bekledim 1 dk. Sonra uzandım 3-4 dk. 1 defa misyoner pozisyonu oldu bu süreçte. Hangisi denk geldi bilemiyorum.
Bilmek isteyen olursa da diye paylaşayım dedim. Ateş tablom da sayfa1 de. İncelemek isteyen varsa.
Bide bana gülmeyin ama ben bu dediğiniz pozisyonlar nasıl bilmiyorum galibaKızlar çok mutluyum. Allahım nazar değdirmesin, sağlıkla gelişsin ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeğimizi. Bende pcos var. Yaşım 34. Lisedeyken 49 kiloykende vardı bu rahatsızlık adetlerm hep düzensizdi. İlk kez geçen ay korunmayı bırakmıştık ama bunun öncesinde de regl olabileyim diye ilaç kullandım yasmin ve diane35 gibi. Doktor geçen ay yumurtalığımın birinin büyük olduğunu ve içinde kist olduğunu söyledi. Hatta bu şekilde hamile kalman çok zor demişti. Ancak mucize gerçekleşti
Gitmedim canın doktora. Bir süre sonra sızmışım. Sabah uyandığımda o acı yok olmuştu. Ama hala orada bişi var hissediyorum.
Çok sevindim canım. Hayırlı haberlerini bekliyorum demiştim çok şükür. Darısı isteyenlere ve bana olsunKızlar çok mutluyum. Allahım nazar değdirmesin, sağlıkla gelişsin ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeğimizi. Bende pcos var. Yaşım 34. Lisedeyken 49 kiloykende vardı bu rahatsızlık adetlerm hep düzensizdi. İlk kez geçen ay korunmayı bırakmıştık ama bunun öncesinde de regl olabileyim diye ilaç kullandım yasmin ve diane35 gibi. Doktor geçen ay yumurtalığımın birinin büyük olduğunu ve içinde kist olduğunu söyledi. Hatta bu şekilde hamile kalman çok zor demişti. Ancak mucize gerçekleşti
Canım yüz üstü dizlerinin ve direklerinin üstünde duruyorsun.Bide bana gülmeyin ama ben bu dediğiniz pozisyonlar nasıl bilmiyorum galiba Eki Görüntüle 3205631
Tamam tamam baktım şimdi isimlerini bilmiyormuşumCanım yüz üstü dizlerinin ve direklerinin üstünde duruyorsun.
Ovulasyon testinde 7 Şubat tarihinde pik gördüm canım, ertesi günü silikleşti. Bat ım 19 ya da 20 Şubat.Yumurtlama ve bat ne zaman canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?