- 16 Kasım 2022
- 496
- 1.227
- 43
- 26
Toplanma alanındayız artçılar devam ediyor lütfen dua edin kızlarArkadaşlar nasılsınız durumunuz ne isimleri etiketleyemiyorum
Canım öncelikle gelmiş geçmiş olsun, kurtulmalarına çok sevindim. Hiç bir fikrim yok. Hamile olduğunu böyle bir günde öğrenmende de vardır bir hayır. Adına çok mutlu oldum, Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. İçini ferah tut, merak etme korunaklı yr bulurlar da. Bir şekilde gelirler de. Önemli olan iyi olmaları. Sen üzülüp bebeğine yansıtma.Ya da nasıl öğreneyim çıkmıyor hiçbir şey kafayı yicem ve ben hamile olduğumu öğrendim Rabbim nasıl bi gün
yolları sabaha kadar meşgul etmeyeli,m diyorlar takviye ekipler gidebilsin benim bildiğim. çadırlar bir saat içinde hazır olacakmış cnn türkten canlı takip ediyorumYa da nasıl öğreneyim çıkmıyor hiçbir şey kafayı yicem ve ben hamile olduğumu öğrendim Rabbim nasıl bi gün
Ediyorum canım biz hafif hissettik ona rağmen çok korktuk siz Allah bilir ne durumdasınız Allahım yardımcınız olsun herkesi korusunToplanma alanındayız artçılar devam ediyor lütfen dua edin kızlar
Canım şimdi farkettim sırası değil diye sevincin kursağında kaldı galiba di miBaşınız sağolsun canım Allahım geride kalanlara sabır versin yaralılara şifa versin
Çok geçmiş olsun çok dikkat edin dualarımız sizinleYine oldu canım yarım saat önce 6.1 adana 30 saniye sallandık
Allah yardımcınız olsun canımYa da nasıl öğreneyim çıkmıyor hiçbir şey kafayı yicem ve ben hamile olduğumu öğrendim Rabbim nasıl bi gün
Sabah idrarında belli belirsiz çıkar daha erken. Bu kaset testler tuhaf oluyor. İçini rahatlat. Yarın sabah tekrardan yap kuzum.Kızlar sabah yaptığımda çizgi vardı şimdi yok stresten bayılmak üzereyim neden böyle oldu dünde kanda vardı
Bir tane daha yaptım şimdi onda silik çıktı ama sabahki dahada koyuyduSabah idrarında belli belirsiz çıkar daha erken. Bu kaset testler tuhaf oluyor. İçini rahatlat. Yarın sabah tekrardan yap kuzum.
testler aynı marka olsa bıle kendı ıcınde bozuk vs cıkabılıyor , suan degerde az oldugu ıcın cok fazla seyrelmıstır.aklından kotuyu at bebegım yarın sabah ılk ıdrarla yapBir tane daha yaptım şimdi onda silik çıktı ama sabahki dahada koyuyduüstteki sabah
Canım sabahkiyle gündüz ki bir olmaz ki hiç takılma bile yarın sabah tekrar yaparsın zaten çok yeni normal benceKızlar sabah yaptığımda çizgi vardı şimdi yok stresten bayılmak üzereyim neden böyle oldu dünde kanda vardı
Canım varsa gebelik ya da ovü testi yapsana biKızlar bu durumda bunu sormak çok alakasız ama kafamı kurcalıyor benim annemde yaşamış bende yaşıyor olabilir miyim, hayatım da ilk defa yaşıyorum, reglim bugün bitti 3 gün sürdü ve yoğun yaşamadım pıhtılı değildi, dün duş alırken rahmime sancı girdi ve şuan midem yanıyor cayır cayır, sol kasıkta ağrım var hamilik ihtimali olabilir mi? Normalde 7 gün ve çok yoğun yaşarım ilk 2 gün, bu ay ne ağrı ne de yoğun kanama yaşamadım
Canım gün içi değerlendirme yapamazsın dabahtan sabaha yaparsın ancakBir tane daha yaptım şimdi onda silik çıktı ama sabahki dahada koyuyduüstteki sabah
Eşimi yolladım aldırmaya, belim de ağrıyor yani hiç geçmediCanım varsa gebelik ya da ovü testi yapsana bi
Hayır olsun canım inşallah şüphelendiğine çıkarEşimi yolladım aldırmaya, belim de ağrıyor yani hiç geçmedi
Üstüne görmüş olabilirsinKızlar bu durumda bunu sormak çok alakasız ama kafamı kurcalıyor benim annemde yaşamış bende yaşıyor olabilir miyim, hayatım da ilk defa yaşıyorum, reglim bugün bitti 3 gün sürdü ve yoğun yaşamadım pıhtılı değildi, dün duş alırken rahmime sancı girdi ve şuan midem yanıyor cayır cayır, sol kasıkta ağrım var hamilik ihtimali olabilir mi? Normalde 7 gün ve çok yoğun yaşarım ilk 2 gün, bu ay ne ağrı ne de yoğun kanama yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?