- 24 Ağustos 2022
- 4.161
- 13.038
Yazarım bebeğim. Hala cevap bulamadım ama yarın doktora gidicem eğer çatlamışsa ovu testi yapıcam bakıcamUff sorma benım annemde soyledı bana bunuaklımıza boyle degısık seyler sokuyorlar cok kızıyorum.ovulasyon ısını ogrenınce banada yazarmısın askım ya
Ne bılem yok ya hep çatlamanın oldugu gun bos kaldı ondan oncekı ıkı ayda oyle oldu catlamadan oncekı gun doluydu hep tutmadı yıne Allahın işi tabi belli olmaz ama sanmıyoreBence sen o işi hallettinbu karışıklıkta olmuştur İnşAllah
Yanı sonucta Kuranda yasak olarak adet zamanı belirtilmiş , kandıl ezan okurken vs boyle bısey belırtılmemıs banada dıyen olmustu ezan okurken fln denk gelırse dıye de sonucta ıkımızde bırbırımıze helalız ne bıleyımKızlar bir de 26 ocak hem benim doğum günüm bebisim o gün tutunur bana inşallahdiyordum ama kandilmis. Annanem evlenirken bana hep kandil günleri sakın birlikte olmayın çocuğunuz Allah korusun sorunlu olur diye söylemisti. Ama doktor 26 ocak sabahına değerlendirme yazdı. Internette de araştırdım kandil günü evli çiftlerin beraber olmasında sakınca yok demiş Nihat hatiploglu. Bu biraz içimi rahatlattı sizin düşünceniz nedir bu konuda. Sabahını degerlendirecegim doktorum öyle söyledi internette de annanemin dediği gibi birsey yazmiyor
Bebıs asılama nasıl gectı kac gun bekeyeceksın bundan sonrakı surec nasıl olcak5 defa kullandım canım
yaaa maşallah hepimiz deneyelim bu ay olmazsa inşallah gerek kalmaz daBen yaptim kuzum hatta arkadaşım yapti oldu hatta bu ay başka birine tavsiye ettik 5 6 yıldır olmuyordu bu ay hamile kalmış aslinda uzun zamandır benimde aklımda bi türlü fırsat bulamadım bu ay olmazsa deniycem tekrar
Aynen canım degerlendirecegim dua mi da ederim. Doğum günüm o gün takvime göre de normal yumurta kontrolune göre de yumurtlama zamanım. Rabbim doğum günümde evladimi verir bana inşallahYanı sonucta Kuranda yasak olarak adet zamanı belirtilmiş , kandıl ezan okurken vs boyle bısey belırtılmemıs banada dıyen olmustu ezan okurken fln denk gelırse dıye de sonucta ıkımızde bırbırımıze helalız ne bıleyımBence degerlendırmelısın gusulunude alır o gecenın yuzu suyu hurmetıne duanıda edersın
Sut maydanozun buharını napıyoruz pekiğBen yaptim kuzum hatta arkadaşım yapti oldu hatta bu ay başka birine tavsiye ettik 5 6 yıldır olmuyordu bu ay hamile kalmış aslinda uzun zamandır benimde aklımda bi türlü fırsat bulamadım bu ay olmazsa deniycem tekrar
Doktor yumurta gelişimini ve çatlama sürecini gğzwl görmüş demekki eğer vaktinde de ilişki olursa tüksem ihtimaldir eğer bu ay olmazsa test vermekte fayda var zararı yok en azından
Ayy güzel sonuçlar olsun bu sefer kuzumHer doktorun verdiği ilaç farklı oluyor. Hatta normalde 3 defadır bende klomen kist oluştuyor ama inatla 2 doktorda klomen verdi bana
Canım eğer 3 gün yumurta çatlamazsa yemek gerekliymiş öyle bi durumun yoksa cok yeme bence.onun dısında avokado yersen daha fayda görürsünBu havuç çok mu faydalı bende yiyeyim bari Klomen kullanırken hazır
Bunun bi zamanı varmı yumurtlama dönemi öncesi sonrası bendemi denesemBen yaptim kuzum hatta arkadaşım yapti oldu hatta bu ay başka birine tavsiye ettik 5 6 yıldır olmuyordu bu ay hamile kalmış aslinda uzun zamandır benimde aklımda bi türlü fırsat bulamadım bu ay olmazsa deniycem tekrar
İlişki esnasında ezan okunmaya başladıysa bir aniden ayrılıp işten güçten konuşmaya başlıyoruz dfghjklkjhgfdxcghjİlk defa duydum böyle bir şeyi ama sakıncası yoktur dinen bence kuzucum. Ezan okunurken falan da hep tereddütte kalırdım ama sonuçta dinen evliyiz ne sakıncası olacak ki
Merhaba ovulasyon testi kullanırken sabah farklı akşam farklı çıktı mı acabaBu ay farklı bişey deneyecek olan var mı kızlar. Ben mesela inofolic combi kullanıyordum günde bir tane ara vermiştim. Şimdi günde 2 tane kullanacağım 1 sabah 1 akşam. Ovülasyon testi yapıyorum bide
İlk zaman biz de öyleydik hahzhahz naptın hacu ya nası gidiyo işler falan hahahahaİlişki esnasında ezan okunmaya başladıysa bir aniden ayrılıp işten güçten konuşmaya başlıyoruz dfghjklkjhgfdxcghj
Kız bi o kaldı yapmadığımız dimiSut maydanozun buharını napıyoruz pekiğ
Bu gün son dinlenmem canım..yarın kalkıcam ufak ufak iş yaparım..salı doktor çağırmış beni..artık ne söyler bilmiyorum..beklemedeğimBebıs asılama nasıl gectı kac gun bekeyeceksın bundan sonrakı surec nasıl olcak
Evet bazen akşam daha koyu çıkıyordu yada sabah pik olup akşam silikleşebiliyorduMerhaba ovulasyon testi kullanırken sabah farklı akşam farklı çıktı mı acaba
Benıde eklermısınız lutfenTamam canım ekliyorum uğurlu gelsin inşallah
Bence yapmaya devam et. Adetlerin duzenliyse dongunden 14 cikar ovjlasyon ogun olur can
Aşağıdaki benim testlerim sabah koyu olan açık akşam olan sizce yumurtlamis miydir?Evet bazen akşam daha koyu çıkıyordu yada sabah pik olup akşam silikleşebiliyordu