- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 31
Koyu olan da daha yumurtlama olmamis gozukuyorAşağıdaki benim testlerim sabah koyu olan açık akşam olan sizce yumurtlamis miydir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koyu olan da daha yumurtlama olmamis gozukuyorAşağıdaki benim testlerim sabah koyu olan açık akşam olan sizce yumurtlamis miydir?
Onu sabah yaptım 20 ocakta sabah yine yapmıştım çok silikti sizce yumurtlama ne zaman olurKoyu olan da daha yumurtlama olmamis gozukuyor
Onu sabah yaptım 20 ocakta sabah yine yapmıştım çok silikti sizce yumurtlama ne zaman olur
O zaman bu testin koyulaşmasi ile saptanacak bir durum değilBilemiyorum adetiniz duzenliyse adet gununuzden 14 cikarirsanizo zmanlar olur
Tam pik gibi gözükmüyor ama bazen böyle olabiliyor sen yinede bu akşamı değerlendir. Yarın tekrar bi test yap sıvı alımına dikkat ettin miAşağıdaki benim testlerim sabah koyu olan açık akşam olan sizce yumurtlamis miydir?
Benim bugün adetimin son günü böyle gözüküyor meselaAşağıdaki benim testlerim sabah koyu olan açık akşam olan sizce yumurtlamis miydir?
2 saat öncesine kadar su vb içmeyi bıraktım ama sulu yemek falan yedik en iyisi ben yarın bir daha tekrarlayayimTam pik gibi gözükmüyor ama bazen böyle olabiliyor sen yinede bu akşamı değerlendir. Yarın tekrar bi test yap sıvı alımına dikkat ettin mi
Bu testteki T her gün yavaş yavaş koyulaşıp pik yapacak sonra siliklesince çatlayacak o zamanBenim bugün adetimin son günü böyle gözüküyor mesela
Ekliyorum canım uğurlu gelsin
Sat ve bat ını söyle ekleyeyimBenıde eklermısınız lutfen
Bilemiyorum ki canım bir türlü çatlayamadı mı acaba?3 gün üst üste mi olabilir mi zaten cok gec oldu yumurtlamada normalde benim 13 gün olur bu ay bir garip ya
Evet ama sen ne olur ne olmaz bu akşamıda değerlendir2 saat öncesine kadar su vb içmeyi bıraktım ama sulu yemek falan yedik en iyisi ben yarın bir daha tekrarlayayim
Pazartesi kan testi vericem değerlerime baktırıp ona göre vitamin desteğine başlayacağım. Regenesis max ve D3k2 vitaminlerinden aldım.bekliyorum başlamayı.eşime de aynı şekilde kan değerlerine baktırıp başlatıcam.Zaten hafta sonu diye komple evi dip köşe temizledim agrım da var ama uMrumda bile olmadı terapi gibi geldi yarından sonra dediğin gibi kendime gelirim şimdi düşünüyorum bu ay olurunami birakayim yoksa biseyler mi deneyeyim sen farkli bisey yapacakmisin
EvetBu testteki T her gün yavaş yavaş koyulaşıp pik yapacak sonra siliklesince çatlayacak o zaman
Kandil günü doğum da yapılmasın o zaman yok kız takılma öyle şeylereTamamdır ne bilim annanem öyle dedi kaç kere tembih etti. Hatta ilk senemizde her kandil hatırlattı
Bugün adetin bitti yarın başlıyorsun 3 günBunun bi zamanı varmı yumurtlama dönemi öncesi sonrası bendemi denesem
Teşekkürler ilaca yeni başladım zaten ilk gün kaldı 4 gün ptesi kontrol inşallahCanım eğer 3 gün yumurta çatlamazsa yemek gerekliymiş öyle bi durumun yoksa cok yeme bence.onun dısında avokado yersen daha fayda görürsün
Bat gününe 5 kala başlarsın senNe bılem yok ya hep çatlamanın oldugu gun bos kaldı ondan oncekı ıkı ayda oyle oldu catlamadan oncekı gun doluydu hep tutmadı yıne Allahın işi tabi belli olmaz ama sanmıyore test te yapasım yok burda gazlarlarsa belkı
TakipteyimYazarım bebeğim. Hala cevap bulamadım ama yarın doktora gidicem eğer çatlamışsa ovu testi yapıcam bakıcam
Bir kerelik mi yapılıyor bu sütlü maydonozSut maydanozun buharını napıyoruz pekiğ
Aynen kafanın dağılması sana iyi gelecektir canımInsallah bakalim ama biraz kafam dağılır surekli aklimda hamilelik ovulasyon testi filan vardı cidden hem zamanda çabuk geçer bu sekilde bi sonraki regli tarihime kadar burdayım olduysada düşünmem olmadıysa da yeni aya vakit çabuk geçer