Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah mart ayında hamile kalırsınız galiba bende hamile değilim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı regl iki gün var bekleyip görcem rabbim tez zamanda bizede yaşatsın bu haberiRegl oldum gece yarısı. O kadar üzgünüm ki.
Ben de antepteydim bakırcıların ordaki met gold oteldeydim.. olduğum katın sıvaları valizime dolmuştu. Depremden bi hafta sonra açabildim. İnşallah aramızdan kayıp YOktur.. 30 meslektaşımı aynı aynada kaybettim o yüzden aranızda yoktum ama yaşayanlar anlar birbirini diye buraya gelmek şimdi aklıma geldiBen antepteyim hayatım boyunca böyle bir şey yaşamadım evden nasıl çıktım bilmiyorum şu an herkes dışarıda bekliyoruz Allah'ım bir daha kimseye yaşatmasın
Aynen öyle kuzum ben de giremedim o yüzden başımız sağolsun hepimizin inşallah size de geçmiş olsun şimdi nerdesiniz nasıl durumunuxBen de antepteydim bakırcıların ordaki met gold oteldeydim.. olduğum katın sıvaları valizime dolmuştu. Depremden bi hafta sonra açabildim. İnşallah aramızdan kayıp YOktur.. 30 meslektaşımı aynı aynada kaybettim o yüzden aranızda yoktum ama yaşayanlar anlar birbirini diye buraya gelmek şimdi aklıma geldi
Şeker ust sinirda cikmis ozellikle polokistik over var ise dikkt edilmeli ilac veriyorlr bu degerlere. Ayrica lh ve fsh a bakilmamis yani hamilelk icin onlrda onemli birde ultrasonla kontrol etmistir herldeSizce bu sonuçlar sıkıntı olur mu gebelik için...?
İçme cnm iyi değilKızlar hamile kalmaya çalışırken yeşilçay içmek sorun olur mu? İçebilir miyim? Adete 8 gün var. Yani olup olmayacağı belli değil ama yanlış birşey yapmak istemiyorum
Ay gerçekten mi? Ben de bu ay kahveyi bırakayım da kafeini yeşil çaydan alayım diyecektim. Yani hamile değilim de hamile kalmak için..İçme cnm iyi değil
Canım ben de ilk kez bu ay deneyeceğim. Bir Gebenin Günlüğü sayfası var instagramda. Testleri ödüllüymüş buradakiler de çok memnun. Fakat gidip eczaneden de alabilirsin tabii herhangi bir marka. Ben bu sayfadan sipariş verdim. İçinde 20-30 tane test olan bir paket alıyoruz. İçinde yazıyor nasıl kullanıldığı ama temel mantık her gün idrarımıza bakarak yumurtladığımız günü net olarak buluyoruz ki arkasına hemen ilişki denk getirebilelim diye.Bu ovulasyon testini nerden nasıl alabiliriz peki bilgin var mı canım
Ben de bugün oldum, ağladım. Kabulleneceğiz, hayattayız, sağlıklıyız, en doğru vakti bekliyor olmalı bebeklerimiz.Regl oldum gece yarısı. O kadar üzgünüm ki.
Sağol kuzum, içmeyeyim o zamanİçme cnm iyi değil