Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel öyle bir doktora denk gelmedim daha ben devlette çekilicem inşallah gerek kalmaz bu ay tutarÖzelde cektiricem ben doktora da kanım ısındı her şeyi açıkladı hatta ilk defa bir kadın doğum doktorunun yanında o kadar uzun durdum genelde hep hamileler uzun uzun dururdu onları beklerdim beni de hemen gönderirdi doktorlar. Bu doktorun benimle konuşması uzun açıklamalar yapması çok hoşuma gitti
Sizi biliyorum ben gebelik oluştu diye hatırlıyorum o yüzden bi problem çıkacağını düşünmüyorum içinizi ferah tutunNe güzel öyle bir doktora denk gelmedim daha ben devlette çekilicem inşallah gerek kalmaz bu ay tutar
Çatlama vaktinde oldu derken onu anlayamadım
Hayırlısı olsun canım martta nasip olsun inşallahCanım ben iptal kısmet değilmiş bu ay. Marta gidiyorum. Çokta erken geldi.
Cnm bnce yarın sabah ilk idrarla yapHanımlar ben bu erken gebelik testini aldımda kullanma kılavuzunda günün herhangi bi saatinde yapılabilir diyo acaba şimdi yapsam olur mu yada yarın sabah ilk ıdrarla mi yapmam lazım bilgi verirmisiniz regl günüme 3 gün kaldı
Eki Görüntüle 3210030
Tamam teşekkür ederimCnm bnce yarın sabah ilk idrarla yap
Çunku varsa çizgi daha net çıkar
Emin olursun
Cnm markası ne bu testinKızlar Şubat bitmeden inşaallah Allah izin vermiştir. Bu test erken testlerden değil ama ona rağmen adetime bir üç gün kala silik çizgi gördüm.yanlış yormuyorum dimi var?
Birgebeningünlüğünden aldım canım zaten kaset test.erken gebelik testi değil . Pazartesi kesin sağlık ocağına gideceğim.Cnm markası ne bu testin
Pozıtıf gorunuyor
Ama emin olmak için yarın sabh ilk idrarla kaset test yap
Erken gebelik testine tam güvenme bnce
Alacaksan kaset test al
Başladım canım üçüncü gunumdeyimCanım merhaba c life kullandınız mı
Canım onlar için çok güvenilir diyorlar yani hayırlı olsun inşallahBirgebeningünlüğünden aldım canım zaten kaset test.erken gebelik testi değil . Pazartesi kesin sağlık ocağına gideceğim.