2023 Şubat gebelik planlayanlar🌺🌺

Hayırlı olsun silik bir çizgi var inşallah sağlıkla ilerler sizmiydiniz yumurtlayamiyorum diyen sanki öyle hatırlıyorum
Evet canım bendim. Doktorum geçen ay bu yumurtalıkla yumurtlaman mümkün değil zaten demişti üstelik. Hep dua ettim. Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.
 
Evet canım bendim. Doktorum geçen ay bu yumurtalıkla yumurtlaman mümkün değil zaten demişti üstelik. Hep dua ettim. Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun canım gözün aydın benimde bugün 7 günüm geçti yarın kan vericem inşallah bende mutlu haberi alırım
 
Kızlar çok mutluyum. Allahım nazar değdirmesin, sağlıkla gelişsin ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeğimizi. Bende pcos var. Yaşım 34. Lisedeyken 49 kiloykende vardı bu rahatsızlık adetlerm hep düzensizdi. İlk kez geçen ay korunmayı bırakmıştık ama bunun öncesinde de regl olabileyim diye ilaç kullandım yasmin ve diane35 gibi. Doktor geçen ay yumurtalığımın birinin büyük olduğunu ve içinde kist olduğunu söyledi. Hatta bu şekilde hamile kalman çok zor demişti. Ancak mucize gerçekleşti

Ben bu ay süt maydanoz kürünü 1 gün uyguladım, zeytinyağında beklemiş incir yedim. Bir de yumurtalık masajı yaptım kendime. Bunların yumurtlamamda bir etkisi oldumu hiç bir fikrim yok. Ancak paylaşmak istedim.

İlişki olarak da doggy pozisyonunda yaptık ve ilişki sonrasında başım aşağıda kalçam yukarıda bekledim 1 dk. Sonra uzandım 3-4 dk. 1 defa misyoner pozisyonu oldu bu süreçte. Hangisi denk geldi bilemiyorum.

Bilmek isteyen olursa da diye paylaşayım dedim. Ateş tablom da sayfa1 de. İncelemek isteyen varsa.
 
Bende aslında buna benzer yaşadım. Adetten önceki gün ev süpürdüm falan o gün beyaz akıntıyla karışık lekelenme oldu. Adet olacağım sandım.Daha gelmedi. Testte de 2. Gün pozitif gördüm
Sabah biraz daha çoğaldı renkte koyulaştı
 
Gözün aydın canım rabbim sağlık versin inşallah kalp atışlarını da duyarsın bizlerede dua edin
 
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah belirtilerin nelerdi
 
Bide bana gülmeyin ama ben bu dediğiniz pozisyonlar nasıl bilmiyorum galiba
 
Gitmedim canın doktora. Bir süre sonra sızmışım. Sabah uyandığımda o acı yok olmuştu. Ama hala orada bişi var hissediyorum.

Çok sevindim canım. Hayırlı haberlerini bekliyorum demiştim çok şükür. Darısı isteyenlere ve bana olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…