2023 Şubat gebelik planlayanlar🌺🌺

Kızlar şimdi size birşey danışmak istiyorum. Yumurtamızı nasıl geliştirebiliriz? Bana doktor policaps verdi bi de duphaston. Kimyasal gebelik sonrasında. Policaps için hamile kalsam dahi 12.haftaya kadar içeceğimi söyledi. Ama ben ovulasyonla pik göremiyorum. Bu ay artık ovulasyon takibi de yapmayacağım. Ya mfk nın dediği 3-2-3-2 ya da gün aşırı. Hangisi olursa. Ama bence yumurtam büyümüyor 😔 doktor hiçbir sıkıntı yok diyor. Belki de stresten büyümüyor, büyüdü mü büyüyecek mi şimdi mi diye düşünmekten. Ben de o yumurtlama zamanı dediğiniz ağrılar vs hep var 😔 yani bu da çarem değil. Doğu'da görev yapıyorum. En kötü yaza memleketimde gideceğim doktora. Ama o zamana kadar korunmayıp bi şeyler yapabilmek istiyorum. Ne önerirsiniz?
 
Papatyamaviss Papatyamaviss 24 bende eşim 36 30 yaşa gelmeyi bende çok istiyorum zaman geçer hızla 😂😂😂
kıaazzz sende gencmıssınnn yaaa :KK70: ben ılk bu topıklere gırdıgımde falan hep en kucuk ben kalıyordum benden kucuk hıc yoktu oglumun kk grubunda fasulye derlerdı bana :KK70: onlarla buyudum resmen 22 yasında ıdım ılk tanıstıgımızda
 
Bat sonrasımı kuzum peki? , ah ıste evhamlık :KK43: senı uzduysem ozur dılerım hatırlatmam pek doğru olmadı sankı :KK43:
Evet, öğrendikten 15 gün sonra. Yok canım ben o zamanda üzülmedim, sadece şok olmuştum. 2 normal hamilelikten sonra böyle bir şey yaşamayı hiç beklemiyordum.
 
Arkadaşlar bugün işte o kadar yoruldum ki bileklerim sızlıyor ayaklarım acıyor belim ağrıyor sürekli bir koşturma halindeydim inşallah bebek varsa da etkilememişimdir onu😞
Rabbimin izniyle birşey olmaz inşaallah canım dinlenmeye çalış .
 
X