• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben sabah 5 te uyanip 11-12 gibi kahvaltı yapıyorum suan iştah artışı pek yok ama hergün eşimle masterchef seyrediyoruz. İlk haftalar esim durup durup ‘bu adamda bosandi yaa tuhh ‘ deyip durdu. bende ikinci bebek durumu kurtarır belki deyip karisini doğurttum herhal 😅😅
Ya 😂😂😂 barıştırdın demekki

Kızlar dışardan yemek yiyor musunuz? Benim tüp bebek doktorum da takip eden doktorumda prof. Toksoplazma geçirmediğim için etlere eldivenle çatalla dokunarak pişir. iyi pişmiş olsun dışarda salata yeme . Tüm yeşilliklerin salata malzemelerini sirkeli suda bekletiltikten sonra tüket felan dedi. Dışarda salata yiyemedigim için dürüm yemiyorum. Lahmacunla pideyide iyi pişer mi acaba diye bilmediğim için yemiyorum. Tavuk ve döneri de bir tarafı güzel pişiyor diğer kesilen yer ateş görmüyor diye yemiyorum. Kız ben ne yiycem dışarda?herkes ye iç nolacak diyor. O zaman ben niye prof takibe gidiyorum valla yemiyorum içmiyorum doktorun muayene parasını biriktiriyorum bir ay. Onu dinlemiyceksem niye gidiyorum . Ay ben napiyim kızlar 😄😄😄kız siz napiyosunuuuuuzz
Bende disarda yemiyorum ama yesem de sizin ordaki lezzet olmadigi icin pek aramiyorum. Lahmacun pide ve döneri esim evde yapıyor, özellikle döneri dondurucuya atınca büyük kolaylık. YouTube sagolsun izleye izleye herseyi yapmayı ogrendi, benimde işime geldi tabii ☺️

İyim çok teşekkür ederim. Bazen çok telax bazen karalar bağlıyorum 🤣 cumartesi başka dra randevu aldım. Tek başına burun bişi ifade etmez belki fındık burunludur diye düşünüp kendimi avutuyorum 🥲
İnşallah annesi seni biraz tedirgin edecek ama intikamını öperek alırsın artık fındık burnundan ☺️

Kızlar günde kaç bardak kahve içiyosunuz? Hiç çay içmiyorum kahvede nadirdi ama şu iki üç hünde bulantılarım resmen geri geldi ve midemi bi tek kahve bastırıyor önceden soda iyi gelirdi artık o da kar etmiyor. Günde iki kahveye kadar sıkıntı değil diyor internette iki küçük fincan türk kahvesi içiyor musunuz sizde🙄

canım çok geçmiş olsun.❣

kızlarr 😔bu arada ben de covid oldum boğaz ağrımı sebebi buymuş dün sürekli ateşim vardı.. 2 kez hastaneye gitmek zorunda kaldım.. doktorum sadece kan sulandırıcı verdi. bol bol dinlen bol sıvı al dedi.. ama belim kopuyor boğazım fecii ağrıyor.. bu sabah itibariyle öksürük de başladı. benim de 2 aşım var ilk kez kalabalık bir yere girdim ve başıma bunlar geldi.. dikkat edin kendinize lütfen😔🙏🏻
Bende bittim bittim öksürük peşine kusma burun tıkanıklığı kas ağrısı o kadar kötüyüm ki :( 10 iğne verdiler kan sulandırıcı ama nasıl yakıyo koldan yaptılarda allahtan kalça vs olsa yürütmezmiş. Çok yorgun hissediyorum eşimde işten izin alamıyo tek başımayım bi elma yıkadım yedim zorla :(

Eklentiler

• IMG_20220720_175346.jpg
    IMG_20220720_175346.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20220720_163435.jpg
    IMG_20220720_163435.jpg
    134,6 KB · Görüntüleme: 46
Çok geçmiş olsun kızlar geçen hafta bende öyleydim. Bol bol meyve yemeye çalışın. Boğaz ağrısı için strepsils pastil aldım kullanabilirsin demişti doktorum.bi iki kullandım ama olips in c vitaminli şekerleri var portakallı filan o daha iyi geldi açıkçası 🤷🏻‍♀️ Bol su için. Burun tıkanıklığı için tuzlu su sıktım burnuma. O da iyi geldi. Çok şükür 1 haftada topladım kendimi.

ArkAdaşlar merhaba fikrinizi almak istiyorum. 12. Haftalık hamileyim ve akşama doğru başlayan kusmalarım var hala ama 8. Haftaya oranla azaldı. Eşimin memleketine uzun süredir gitmedik 1 yılı geçti. Hem aile ziyareti hem de tatil için özel aracımızla gitmek istiyoruz. 16 saatlik bir yol. Bir gece kalmalı şekilde. E tabi 3 hafta sonra aybı yolun geri dönüşü de olacak Kusması olup da yola çıkan oldu mu hiç ? Doktor düşük riski yok dura dura gidebilirsiniz dedi. Fikriniz nedir
Mide bulantısından ayağa bile kalkamayan biri olarak 12 saatlik yola çıktım ama ilaç içerek. İlaçsız ölürdüm yolda muhtemelen. Siz de bi sorun doktora ilaç alın

canım çok geçmiş olsun.❣

kızlarr 😔bu arada ben de covid oldum boğaz ağrımı sebebi buymuş dün sürekli ateşim vardı.. 2 kez hastaneye gitmek zorunda kaldım.. doktorum sadece kan sulandırıcı verdi. bol bol dinlen bol sıvı al dedi.. ama belim kopuyor boğazım fecii ağrıyor.. bu sabah itibariyle öksürük de başladı. benim de 2 aşım var ilk kez kalabalık bir yere girdim ve başıma bunlar geldi.. dikkat edin kendinize lütfen😔🙏🏻
Cok cok geçmiş olsun canım. Acil şifalar 🙏🏻

Ah cancağızım sağol okuyorum fırsat buldukça çalışıyorum faturalar bi yandan yoğun bebem bı yandan onun tahlilleri vardı bı baktırmak istedim menenjit aşıları var pazartesi bi onla uğraş büyük kız Allah'tan bir haftalığına ananesinde tatilde yarın randevu var bebiş için aşırı yoğun koşturma bazen diyorum 3. Olunca nasıl olacak rabbim yardım etsin hepimize 🤗
Kolay değil canım, Allah zorunu kolaylaştırsın😇
Allah güç kuvvet versin hepimize 😅

Kızlar dışardan yemek yiyor musunuz? Benim tüp bebek doktorum da takip eden doktorumda prof. Toksoplazma geçirmediğim için etlere eldivenle çatalla dokunarak pişir. iyi pişmiş olsun dışarda salata yeme . Tüm yeşilliklerin salata malzemelerini sirkeli suda bekletiltikten sonra tüket felan dedi. Dışarda salata yiyemedigim için dürüm yemiyorum. Lahmacunla pideyide iyi pişer mi acaba diye bilmediğim için yemiyorum. Tavuk ve döneri de bir tarafı güzel pişiyor diğer kesilen yer ateş görmüyor diye yemiyorum. Kız ben ne yiycem dışarda?herkes ye iç nolacak diyor. O zaman ben niye prof takibe gidiyorum valla yemiyorum içmiyorum doktorun muayene parasını biriktiriyorum bir ay. Onu dinlemiyceksem niye gidiyorum . Ay ben napiyim kızlar 😄😄😄kız siz napiyosunuuuuuzz
Bende dışardan yiyemiyorum aynı sebepten maalesef. Canım çekmesin diye dua ediyorum. Önceki hamileliğm de bu şekilde geçti. Yiyip sonra ppişman olmaktansa surda 6 ay daha sabreder sonra acısını çıkarırız elbette inş 🥳

Canım illa dışardan yemiycem dersen marketlerde donmuş tavuk dönerler var evde yap kendin içine siner kıyma al sebzeni al lahmacununu pideni kendin yap , sakınan göze çöp batar çok da sınırlama kendini bence ben 2 hafta önce çalışırken mecbur öğlenleri dışardan yiyordum mesela çok şükür bişey olmadı 🤷
Aman Allah korusun canım . Sakindigimdan değilde şimdiye kadar sakinmadiklarimdan pişmanlık yaşadım . Bende ters işliyor

Bende dışardan yiyemiyorum aynı sebepten maalesef. Canım çekmesin diye dua ediyorum. Önceki hamileliğm de bu şekilde geçti. Yiyip sonra ppişman olmaktansa surda 6 ay daha sabreder sonra acısını çıkarırız elbette inş 🥳
Coooook haklısın canım benim ❤️

Bende bittim bittim öksürük peşine kusma burun tıkanıklığı kas ağrısı o kadar kötüyüm ki :KK43: 10 iğne verdiler kan sulandırıcı ama nasıl yakıyo koldan yaptılarda allahtan kalça vs olsa yürütmezmiş. Çok yorgun hissediyorum eşimde işten izin alamıyo tek başımayım bi elma yıkadım yedim zorla :KK43:
Ah canım ya cok geçmiş olsun. Coraspin vermiyorlar mıydı sanki neden iğne verdiler ki?
Elmanın yanına kuryemiş fln da ekle de azcık tok tutsun gene. Leblebi fln da tok tutabilir , keşke bi çorba kaynatanın olsa tüh 🥹

Back