- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #14.741
Ben acil barışmam gerekiyorsa gidip sarılıyorum. Haklı olsam da yapıyorum bunu. Egoymuş bilmem neymiş umursamıyorum. Barıştıktan belli bir süre sonra ise alıyorum karşıma, sana neden kızdım biliyor musun diye anlatıyorum. Denemek isterseniz diye bu yolu yazdım.bizimde bir ayımız o yüzden yalan olmuştu ha deyincede barışılmıyor
Ayyy kız maşallah sağlıkla gelsin
Bizde gel böyle yapıyoruz karı koca arasonda gurur olmaz diye bir fikrim varBen acil barışmam gerekiyorsa gidip sarılıyorum. Haklı olsam da yapıyorum bunu. Egoymuş bilmem neymiş umursamıyorum. Barıştıktan belli bir süre sonra ise alıyorum karşıma, sana neden kızdım biliyor musun diye anlatıyorum. Denemek isterseniz diye bu yolu yazdım.
bizde sonunda konuşup barışıyoruz çok şükür öyle sorunları uzatmıyoruz ama sırf cocuk için gidip barışınca bizimki inat ediyo anlıyo çünküBen acil barışmam gerekiyorsa gidip sarılıyorum. Haklı olsam da yapıyorum bunu. Egoymuş bilmem neymiş umursamıyorum. Barıştıktan belli bir süre sonra ise alıyorum karşıma, sana neden kızdım biliyor musun diye anlatıyorum. Denemek isterseniz diye bu yolu yazdım.
Kuzum tam ortada duruyor plesentası nerde tam göremdim görüntü karanlık biraz var mı hiç başka bebişin
T TASUU kuzumm betam dun 111.1 oldu ıkı bucuk gunde %80 artmıs. 13 u aksam 7 de 61.5 di 16 sı sabah 11 bucukta 111.1 cıktı lekelenmemde kesıldı zaten cok cok az bı kahvelık gelıyordu. Umıtlenmelıyım acaba saglıklı mı kiBen 1.3 betayla ogrendım ama hıssedıyordum oldugunu. Ikı gun sonra 2.4 oldu .sonra 15.1
Yesin teyzesi onu maşallah subhanallahTeyzesi kuzumun kesesine bakıp tahmin yapiversen olur mu
Kuzum başka yok maalesefKuzum tam ortada duruyor plesentası nerde tam göremdim görüntü karanlık biraz var mı hiç başka bebişin
Kıza benziyor canım. Başka var mı derken ilk bebegin mi ondan sordumKuzum başka yok maalesefsağlık olsun
Annenin kendi çocuğuna bile nazarı değermişkesinlikle öyle bazen iyi göz bile değer diyorlar kötü gözleri düşünemiyorum bile.. dışarıdan bakınca hamile ne güzel halbuki içten biz ne savaşlar verdik bilen yok...
Ahahahay canım ya nedense bu kavgalarda hep yumurtlama gününe denk geliyor sen adım at canım istediğini al sonra burnundan getirirsinçocuk yolunda herşey mubah
Ay İnşAllah o günler çok yakındır hepimiz içinBen de hamile kalırsam eşimle anlaştık. Kalp atışını duyana kadar annelere dahi söylemicez. Kalp atışını duyduktan sonra 1. derece yakınlarımıza söyleyeceğiz. 3 ayı doldurduktan sonra artık çevremize paylaşalım diyoruz. En kritik ilk 3 ay diyorlar. Gerçi bir şey alnımıza yazıldıysa her türlü olur iyi ya da kötü. Yine de insan temkinli olmak istiyor. Tabi buraya böyle yazıyorum ama hamileliğimi öğrenirsem hamileyim diye tişört bile giyebilirm fgjhkjll. Hassas konular
Hayırlısıyla İnşAllah testlerde pozitif görürüz de mutlu mesut kan vermeye giderizEvet fnd_50 idi sanırım
Az daha kan vermeye gıdecekti
Dedim dur sakın gitme
Deldirme kndını
Dedim ve adet oldu...
Bir oğlum var teyzesi 9 yaşındaKıza benziyor canım. Başka var mı derken ilk bebegin mi ondan sordum
Anca yazabildim okuldan vakit bulabilip. Ne meşguliyeti kız zaten burdaki gündem buKızlar gündeminizi meşgul ettiğim için kusura bakmayın lütfen. Benim durumla kafayı bozacakmışsınız gibi hissettirdim sizi sanki. Özür dilerim. Hamile olduğumu düşünmüyorum. Ateşim 36.4 e düşer diye düşünmüştüm ama sabah 3 kere arka arkaya ölçtüm bir kere 36.6 iki kere 36.7 çıkınca 36.7 yi baz aldım. Ama adet oldum yani. Kanamam bayağı başladı yerleşme olduğunu düşünmüyorum. Yine grip hasta oldum şu ara belki ateşim o yüzden bir miktar yükselmiş ya da yüksek gösteriyor olabilir. Zamanınızı ayırıp merak ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim zamanınızı çaldığım için de hakkınızı helal edin lütfen
Allah bagışlasın canım tam ortada bulundugı için yanılma payo bırakıyorum canım ama kıza benziyorBir oğlum var teyzesi 9 yaşında
Yaşamayan anlamaz canım. Benim kız kardeşim bile ben üzülürken teselli etmek için “bu kadar üzülme, düşük yaptın kabul et artık” dedi. Bu cümle beni nasıl teselli edebilir acaba? Tabi ben patladım o anda bağırdım çağırdım. En yakınımızdakiler anlamıyorken kimden ne bekliyoruz diyorum. Rabbim bizi daha zoruyla sınamaz İnşAllahHerkes mi aynı olur gerçekten kimse anlamadı beni. Herkes acımı hafife aldıAllahım en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bize ve isteyen herkese
O kadar muallakta bırakıyorki bu görüntü. Bence negatif canımYa kızlar bi el atın negatif demi test