- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 39
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #14.761
Teşekkür ederim canım.İnşallah sağlıkli bir kızdır. Erkek olursa da sorun yok onlarda anneci oluyor aşk yumağı oluruzAllah bagışlasın canım tam ortada bulundugı için yanılma payo bırakıyorum canım ama kıza benziyor
Ya bende kafayı yiycem artık diğer kızlar nolur sizde yorum yapınO kadar muallakta bırakıyorki bu görüntü. Bence negatif canım
Adetinize kaç gün varYa kızlar bi el atın negatif demi test
Benşmde iki kızım var inşallah bir ogluşumda benim olur dua et kuzumTeşekkür ederim canım.İnşallah sağlıkli bir kızdır. Erkek olursa da sorun yok onlarda anneci oluyor aşk yumağı oluruz
Ben göremiyorumYa kızlar bi el atın negatif demi test
Canım ben bu test pembe göstrene kadar inanmam gölge var ama yanıltıcı oluyorYa kızlar bi el atın negatif demi test
Canım bugün 17 gün oldu adet geçeli 6. Gün doktor rahim kalınlığı 11.8 dedi haftaya gel keseyi görelim dedi kan tahlili negatif geldi ama hala gelen giden yokAdetinize kaç gün var
Filtrelediğimde şöyle hafif bir gölge çıkıyor ama biz çok böyle görüp sonrasında regl olduk. O yüzden güvenilir bir sonuç yok bu testte canım. Pembe çizgiyi görmek lazımYa kızlar bi el atın negatif demi test
Nasıl yani kanda çıkmadan kalınlığa bakarak mı kese dediCanım bugün 17 gün oldu adet geçeli 6. Gün doktor rahim kalınlığı 11.8 dedi haftaya gel keseyi görelim dedi kan tahlili negatif geldi ama hala gelen giden yok
Merhaba benimde bugün 13. Gün erken gebelik testi hep negatif bugün adet günümdu olmadı yarın gidip kan vericem doktor çünkü 14. Gel hastalanmazsan dedi ama testtede hiç çizgiyi göremeyince insanın canı sıkılıyoÇıkmaz canım benim hep negatifti idrarda kanda pozitif oldu
Canım bilemiyorum ki ben kaset testle öğrendim hiç kan testi vermedim. 15 gün sonra kanama olunca gittim. 6+0 idim. Kese göremedik öyle kan verdim 467 gibi bir değerdi iki gün sonra 570li bir değerdi o günde kanamam başladı ve 3 günde değerim 67 düştü. 1 hafta sonra da 7 çıktı değerim.
Bu laboquik mi testler ya benim c bile silik cikiyor bu günlerde koyulasmaya başlaması lazimdi yavaştan hic bisey anlamadim bu sefer bu testlerdenBıde pık sanırım eve de geldım
Kankam çok giremedim bugün kimseye de cevap veremedim okulun son haftası çok yoğun hafta e okul karne doldurma işleriyle uğraştım okuldan sonra tüm gün. Yemek bile yiyemedim akşam yedim sadece. Hastayım grip oldum yine felaket. Oğlum da aynı durumda. Adet sancısı bir yandan. Bir de özür dilerim hepinizden ishal olmuşum onun sancısı hepsi üst üste geldi. Bu gece karne süslemesi yapmayı düşünüyorum. Biraz uzaktan takip edebilirim sizleri. Şu haftayı bir atlatayım sağsalim.pano da hazırlıcam daha
Canim bende bugun cok giremedim islerim vardi okudum şimdi birazcık üzülmek yok yola devam bu ay testler sana uğur getirecek inanıyorumdestinesiaa pozitifbiri savascii Safransari T TASUU bebekheyecani beyons trueliving_ melisaa93 umutlubiri1
Kankam çok giremedim bugün kimseye de cevap veremedim okulun son haftası çok yoğun hafta e okul karne doldurma işleriyle uğraştım okuldan sonra tüm gün. Yemek bile yiyemedim akşam yedim sadece. Hastayım grip oldum yine felaket. Oğlum da aynı durumda. Adet sancısı bir yandan. Bir de özür dilerim hepinizden ishal olmuşum onun sancısı hepsi üst üste geldi. Bu gece karne süslemesi yapmayı düşünüyorum. Biraz uzaktan takip edebilirim sizleri. Şu haftayı bir atlatayım sağsalim.pano da hazırlıcam dahagönlüne göre olsun kankam hayırlısı olsun inşallah değerlendirebilecek misiniz?
Merak etmeyin beni dostlar buralardayım
Neyse tatil bizi bekliyo sonrasındadestinesiaa pozitifbiri savascii Safransari T TASUU bebekheyecani beyons trueliving_ melisaa93 umutlubiri1
Kankam çok giremedim bugün kimseye de cevap veremedim okulun son haftası çok yoğun hafta e okul karne doldurma işleriyle uğraştım okuldan sonra tüm gün. Yemek bile yiyemedim akşam yedim sadece. Hastayım grip oldum yine felaket. Oğlum da aynı durumda. Adet sancısı bir yandan. Bir de özür dilerim hepinizden ishal olmuşum onun sancısı hepsi üst üste geldi. Bu gece karne süslemesi yapmayı düşünüyorum. Biraz uzaktan takip edebilirim sizleri. Şu haftayı bir atlatayım sağsalim.pano da hazırlıcam dahagönlüne göre olsun kankam hayırlısı olsun inşallah değerlendirebilecek misiniz?
Gecmıs olsun kuzucum bende tam sana yazacaktım nerdesın dıyedestinesiaa pozitifbiri savascii Safransari T TASUU bebekheyecani beyons trueliving_ melisaa93 umutlubiri1
Ya senin canını yerim kuzum benim kız sen benim için niye uğraştın anamFiltrelediğimde şöyle hafif bir gölge çıkıyor ama biz çok böyle görüp sonrasında regl olduk. O yüzden güvenilir bir sonuç yok bu testte canım. Pembe çizgiyi görmek lazım