Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet doktor da öyle dedi her ihmale karşı testlerine bakalım ama dedi yumurtam çatlamış birde küçük bir ihtimal değerlendirdik tahminimde yanılmıyorsam ama.Canım çok sevindim sorun çıkmamasına bence senin düşükten dolayı böyle oluyor bir iki aya düzene girer zaten
Senin adetin doğası da böyle olucak demek ki. Aman aman kötü bir şey çıkmasından iyidir şükür öyle bir şey de çıkmamış
İnşallah bende rahatladım yumurtam çatlamış birde umarım kaçırmamasimdirYavrum çok sevindim inşallah başka da sıkıntı çıkmaz
Ayyy kacirmamissindir umarımİnşallah bende rahatladım yumurtam çatlamış birde umarım kaçırmamasimdir
Olabilir valla erken gelmesine alışkınım çünkü 10. 12. Günler yumurtlama oluyor benim. Ama gecikme hiç olmaz belki senede 1 defa.Senin adetin doğası da böyle olucak demek ki. Aman aman kötü bir şey çıkmasından iyidir şükür öyle bir şey de çıkmamış
Bakarsın belki gebelik oluşmuştur. Olur mu olur valla. Sonuçların ne zaman çıkarEvet doktor da öyle dedi her ihmale karşı testlerine bakalım ama dedi yumurtam çatlamış birde küçük bir ihtimal değerlendirdik tahminimde yanılmıyorsam ama.
Nasip bacım inşallah yakalarım amaAyyy kacirmamissindir umarım
Akşam e nabza düşmüş olur sanırımBakarsın belki gebelik oluşmuştur. Olur mu olur valla. Sonuçların ne zaman çıkar
Adetine ne kadar varrrrrrNasip bacım inşallah yakalarım ama
En erken 6 sı gibi en geç 10 yada 14 tam bilmiyorum bende erken çatlama olunca bat da karışıyor. Bende 5 6 Ekim ya da 8Adetine ne kadar varrrrrr
Hadi bakalım herşey gönlünce olur inşallah bacımEn erken 6 sı gibi en geç 10 yada 14 tam bilmiyorum bende erken çatlama olunca bat da karışıyor. Bende 5 6 Ekim ya da 8
Amin inşallahHadi bakalım herşey gönlünce olur inşallah bacım
Yani kuzum gene sıfırın etkisinden çıkamamış ona çok takılma ha gene inşallah yükselir batına da daha 12 gün var sanırım 8 ekimde demiKızlar hgc değerim 0.365 çıkmış normalde gebelik yoksa hep 0.100 çıkar benim ilk defa böyle çıktı. Ya farkında olmadan kimyasal geçirdim ya temmuz daki düşüğün elkisi kaldı ya daha yeni yükselmeye başladı. Candy7777 ArasaNillGerek A ayb00 M Marryyj Denizz41 B Beyond the sky
Bunu anlamak için beklemekten başka çare yok gibiKızlar hgc değerim 0.365 çıkmış normalde gebelik yoksa hep 0.100 çıkar benim ilk defa böyle çıktı. Ya farkında olmadan kimyasal geçirdim ya temmuz daki düşüğün elkisi kaldı ya daha yeni yükselmeye başladı. Candy7777 ArasaNillGerek A ayb00 M Marryyj Denizz41 B Beyond the sky
Kuzum inşallah diyebilirim şuan bekleyip göreceğiz umutsuz olma yine de bat günün gelince anlaşılır benceKızlar hgc değerim 0.365 çıkmış normalde gebelik yoksa hep 0.100 çıkar benim ilk defa böyle çıktı. Ya farkında olmadan kimyasal geçirdim ya temmuz daki düşüğün elkisi kaldı ya daha yeni yükselmeye başladı. Candy7777 ArasaNillGerek A ayb00 M Marryyj Denizz41 B Beyond the sky
Evet o civarda batYani kuzum gene sıfırın etkisinden çıkamamış ona çok takılma ha gene inşallah yükselir batına da daha 12 gün var sanırım 8 ekimde demi
Bence de öyleBunu anlamak için beklemekten başka çare yok gibi
Evet beklemek lazım şimdi zamanda geçmez banaKuzum inşallah diyebilirim şuan bekleyip göreceğiz umutsuz olma yine de bat günün gelince anlaşılır bence