- 1 Nisan 2022
- 12.558
- 15.417
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.981
Tabi iyi MaşAllahKan vermiştim sonuç çıktı pazartesi 191di bugün 828 iyi mi
Teşekkür ederşm cevabınız içinkuzum benım 26 sı ogleden sonra cıvarları catladı dye dusunuyorum ovulasyın testlerınden dolayı, 27 sınden ıtıbaren sayıyorum ama ben senın yarın 12.gunun oluyor sanırım varsa cıkar bence
d vitamini kullanıyorum bu arada da bi kac gündür zeytin yagında incir kürüne başladım eşimle başka bişey kullanmıyorummfk takviyelerini kullanıyordum eş paketi bitti o bir buçuk aydrda gene mfk panecae minera devam ediyorum senn varmı kullandığın
Kesinlikle katılıyorum.Varsa var yoksa yokturBen birde efekt yapmam geçen ay efekt yapıb kendimi hamile sandım
canım klomen ile femara aymı işlev miBen de bu ay üniversitesi hastanesine geçiş yaptim. Bence aşılama olacaksan daha etkili bir ilaç kullanmalısın devlet hastaneleri hep klomen yaziyor ve kist yapıyor diye okuyorum. Ben femara kullandım hep, büyüttü ama iğneyle büyütmek daha iyiymiş bunu geçen ay gittiğim prof söyledi. Madem aşılama olacaksın bari değsin verdiğin emeğe. Rapor çıkarabiliyorsan eğer daha iyi olur tabi rapor yazıyorlar mi bilmiyorum tam.
Doktora yazdım hemen başlıyoruz iğneye dediSonbahardagel aynen canım ben kullanıyorum iğne herkesin sonuçlarına göre karar veriyor doktorlar kimisi öğrenmeden başlıyor kimisi öğrenir öğrenmez ben öğrenir öğrenmez başlıyorum kimiside bir kaç hafta sonra başlıyor
d vitaminin sürekli kullanamıyorm unutyorum bazen zeytin yağı incir nasıl kullanılıyord vitamini kullanıyorum bu arada da bi kac gündür zeytin yagında incir kürüne başladım eşimle başka bişey kullanmıyorum
İşlev aynı ama klomen hakkında pek iyi yorumlar okumadım. Kendi yakınım da kullandı kist yapmış. Femara bi tık daha iyi. Ama en iyisi gonalf sanırım. Kullanmadım ama daha kaliteli yumurta büyütüyormuşKesinlikle katılıyorum.Varsa var yoksa yoktur
canım klomen ile femara aymı işlev mi
hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah cok anlamıyorum daha yaşayamadım hamileliği ama beta yüksek bayagı ikiz mi acabaSelam arkadaşlar betahcg 4260 çıktı reglim geçeli 3.gündeyim sizce bu sonuç nasıl değerlendirebilirmiisniz rica etsem
5 aralık son adet tarihi
2 ocak bat
Yumurtlama günü 16 ve 18 günlerde ilişki oldu
Adet düzeni 28 günde
benim baya düşük çıktı d vitaminim düzenli kullanmam lazım 1 aydır kullanıyorum incir kürüde çogu kişi yapmış kimisi hamile kalmış kimisi kalmamış kadınlarda doğurganlığı artırıyor erkeklerde spermlerde etkisi var diye deneyeyim dedim geceden zeytinyağına iki tane incir koyuyorum sabah ac karna bi tane ben bi tane eşim yiyorum bakalım inşaallah şifa olurd vitaminin sürekli kullanamıyorm unutyorum bazen zeytin yağı incir nasıl kullanılıyor
İnşallah daha önce görürsün de oğluşuna sürpriz yaparsın...Benim de karnımda adet ağrıları gibi ağrılar oluyor, bel kasık karışık... Büyüyor galiba... Hala uykuya doyamıyorum... İlk 3 ayı sağlıkla atlatsaydım hayırlısıyla. İlk oglumla ikincisi arası bir hamilelik geçiriyorum. İlkinde de çok uyurdum, ikincide de az yerdim iştah çok açık değildi. Ortaya karısık bir şey gelecek belli ki :)
Adet gecikmesi yaşadınız mı ?Kızlar artık ben kafayı yemek üzereyim sürekli bi silik çizgi çıkıyor kanda vermiyorum net çizgiyi görene kadar yaptığım bütün markalar farklı ondan mı kaynaklı anlamıyorum üzerine görme gibi birşey yaşadım ama ben ne hamileyim diyebiliyorum ne değilim diyebiliyorum efektsizde bi görüntü var ama napayım bi akıl verin
Aynı sorun bendede var ates yukselmıyor bır turlu hayırlısı bakalm sekermSelam kizlar, benim ates hala dusuk seyrediyor. Bu sabah da 36.5 cikti. Ovulasyon testinde piki Pazartesi aksam gordum. Bu zamana kadar atesin yukselmemesi yumurtanin daha yumurtaiktan cikmadigini, progesterone hormonunun henuz salgilanmaya baslmadigini mi anlatiyor?
bence pazar predictor günün olsun :)predıctorumu ne zaman yapayımkasette hakıkı bır sılık görmeden yapmayayım dıyorum bosa gıtmesın
inşallah hayırlı haberleri alırsınz şifa olurbenim baya düşük çıktı d vitaminim düzenli kullanmam lazım 1 aydır kullanıyorum incir kürüde çogu kişi yapmış kimisi hamile kalmış kimisi kalmamış kadınlarda doğurganlığı artırıyor erkeklerde spermlerde etkisi var diye deneyeyim dedim geceden zeytinyağına iki tane incir koyuyorum sabah ac karna bi tane ben bi tane eşim yiyorum bakalım inşaallah şifa olur
Bende çok anlamıyorum ama değer yüksek mi acaba? İkiz mi diye düşündüm bir an. Tabi ben anlamıyorum, hayırlısı olsun inşallahSelam arkadaşlar betahcg 4260 çıktı reglim geçeli 3.gündeyim sizce bu sonuç nasıl değerlendirebilirmiisniz rica etsem
5 aralık son adet tarihi
2 ocak bat
Yumurtlama günü 16 ve 18 günlerde ilişki oldu
Adet düzeni 28 günde
evet bende onun ıcın cok heyecanlıyım oglusumun dogum gununde bıze ona hedıye olur dıye dua edıyoorumİnşallah daha önce görürsün de oğluşuna sürpriz yaparsın...Benim de karnımda adet ağrıları gibi ağrılar oluyor, bel kasık karışık... Büyüyor galiba... Hala uykuya doyamıyorum... İlk 3 ayı sağlıkla atlatsaydım hayırlısıyla. İlk oglumla ikincisi arası bir hamilelik geçiriyorum. İlkinde de çok uyurdum, ikincide de az yerdim iştah çok açık değildi. Ortaya karısık bir şey gelecek belli ki :)
Teşekkür ederşm cevabınız içinelimde inovita vardı cok hassas diye duymuştum şimdi yaptım ama sanırım yok hayırlısı olsun, adetime 2 gün var olsaydı çıkardı herhalde ama ilk idrar ile yapmadım 2 bardak kahve içmiştim ama yine de çıkardı degil mi?